- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
#13110016 #26 üzenetére
Tudod ezzel meg csak az a baj, hogy amikor kihozták az első 4,3-asokat, akkor pont azt mondogatták, hogy nyugalom, nem lesznek nagyobbak, mint a 4 colos telók.
Na most mint mondtam, nekem az akkor már divattá vált 4 colos Samsung nekem már nagy volt, de örültem, hogy ha most a 4,3-at akkorába meg tudják csinálni, mint a 4 colosat, akkor majd a 4 colos telótak meg tudják akkorára csinálni, mint a 3,5 colosokat, és akkor az majd jó lesz nekem?Szerinted hol borult meg az elméletem? Ott hogy szép lassan leálltak a 4 colos telók gyártásával. Elvétve akad 1-1 ilyen telefon, az is mind belépő szint, olyan szintű hardverrel.
Azóta sincs normális 4 colos teló. Szóval lehet ez lesz a következő állomás, hogy már 4,5 colos méret alatt nem lesz normális teló. Ennek már vannak jelei. Egyre több "néptelefonnak" szánt teló, 4 col fölötti..
Pl Moto G, hogy egy közeli példát mondjak. 4,5 col.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest