Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vehement69

senior tag

válasz David75 #31 üzenetére

aki tehetős, az MO-n közellenség. ha bármiből jobbat engedhetsz meg magadnak, mint a másik sznob vagy. meg gulág/zsidó. ez ma Magyarország. senkit nem érdekel, hogy milyen kemény munka árán/vagy a tehetségeddel jutsz el oda, ahova. ha másnak nincs valamije, azért te vagy a geci és nem az, aki nem tanult/etc... én már megszoktam. és még le is komcsiznak, ha azt mondod, ma nem jó MO-n élni :)

elnézést az offért, nem sértődök meg, ha valamelyik moderátor kitörli :)

szerk: aki meg Apple termékek tulajdonosa, hát arra egyből Tajgetoszt kiált mindenki..

• vehement69

senior tag

szerintem ez a cikk kb értelmetlen.. (boccs (An)Dante )
    azt meg nem értem, miért kéne bárkit is az alapján banolni, hogy esetleg melyik márkához húz a szíve TAPASZTALAT alapján.. inkább azokat kéne, akik tapasztalat nélkül fikáznak.. mondom én egyre trágyább a fórum a sok 5 éves(módjára gondolkozó) eszhóltól-..

a szabadalomról: ha lesz belőle valami, hát meglátjuk. Hátlapon érintőbizbaszos kezelő? Így elsőre nem tudnám elképzelni, felesleges, aztán ha meg kijönne, lehet, hogy kiröhögném azt, amit most írtam, tudnak ott Cupertinoban olyanokat kitalálni, hogy az ember csak néz..

őőőőőőőőőő akarom mondani, ha jó lesz a reklámja és a marketingrizsa, iSheep módjára nyúlok a zsebembe és zombie módba kapcsolva rohanok megvenni, mert sztívdzsobsz azt mondta.. (kielégítettem mindenkit, aki epölfanbolyra várt? o.m.g.)

Új hozzászólás Aktív témák