- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Srácok, please: ha soha nem volt annál több közötök pl. a Nokiához mint hogy a tulajdonotokban van egy olyan készülék, akkor NE menjünk bele ilyen vitába. Én egy hangyafasznyit közelebbről ismerem ezt a gépezetet és egy picit nagyobb számokban, arányokban. Senki nem állította hogy rosszak lennének a termékei, sőt, vannak kiemelkedően fasza cuccok, de épp úgy arányosan előfordul a hulladék kategória. De itt már olyan mélységekbe kellene belemászni amibe nem mászhatok és nem is szeretnék azt hiszem érthető okokból.
Ami a gyárakat illeti: a minőségellenőrzés pl. egy elég sarkallatos pont hogy hol készül az adott telefon, csak ha ezt az EGY szempontot veszem alapul. Nehogy azt hidd hogy többdiplomás okleveles szakértők állapítják meg hogy mi OK és mi nem. Ez egy nagyon szép, naiv de téves elképzelés.
És akkor ez csak EGY szempont a sok közül. Hagyjuk a témát szerintem, egyébként is off.
-
blueMerle
veterán
válasz
Gadgetfun #35 üzenetére
prémium minőségű anyaghasználat
Ez fájt, de nagyon. Nagyon-nagyon.
Tervezési hibák (5800), eleve brutál shit minőségű burkolatok a közép-felső kategóriában, csakhogy minél nagyobbat lehessen szakítani (6220 classic, 6210 navigator, N79, N96,....).
Európai összeszerelő üzem? A komáromi még csak-csak, de a kolozsvári üzemet bizony jobb is hogy bezárják. Akkor inkább legyen ázsiában minőségi gyártás.
Ha nagyon sokáig vernél lehet hogy kiköpném mennyi pl. egy N8 anyagára, de valszeg akkor se tenném. Hidd el nekem, a szék mellé ülnél a döbbenettől.
Maradjunk annyiban hogy amit Te látsz az a csak a sütin a hab, annak is a legteteje.
Rengeteget mesélhetnék, de nem lehet. Csak mosolygok ezeken a kijelentéseken
-
blueMerle
veterán
Többek közt Mango kódnevű Nokia is létezett (7600)
Néha halálra röhögtem magam mikor jöttek a beta készülékek tesztelésre, rajta ilyen kódnevekkel hogy: Popeye, Pippi, Wolfgang...aztán hogy lestem mikor egy Athlon kódnevű Nokia is landolt a kezeim közt
Ó régi szép idők
A Nokia legnagyobb dobása WP7 fronton az ingyenes offline navigáció lesz. És ezzel bizony nehéz lesz versenyeznie akár a HTC-nek akár a Samunak (hacsak nem lépnek ők is valami haosnlót, de ezt kétlem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest