Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle

veterán

válasz =Mentor= #38 üzenetére

Srácok, please: ha soha nem volt annál több közötök pl. a Nokiához mint hogy a tulajdonotokban van egy olyan készülék, akkor NE menjünk bele ilyen vitába. Én egy hangyafasznyit közelebbről ismerem ezt a gépezetet és egy picit nagyobb számokban, arányokban. Senki nem állította hogy rosszak lennének a termékei, sőt, vannak kiemelkedően fasza cuccok, de épp úgy arányosan előfordul a hulladék kategória. De itt már olyan mélységekbe kellene belemászni amibe nem mászhatok és nem is szeretnék azt hiszem érthető okokból. :)

Ami a gyárakat illeti: a minőségellenőrzés pl. egy elég sarkallatos pont hogy hol készül az adott telefon, csak ha ezt az EGY szempontot veszem alapul. Nehogy azt hidd hogy többdiplomás okleveles szakértők állapítják meg hogy mi OK és mi nem. Ez egy nagyon szép, naiv de téves elképzelés. :) És akkor ez csak EGY szempont a sok közül. Hagyjuk a témát szerintem, egyébként is off.

• blueMerle

veterán

válasz Gadgetfun #35 üzenetére

prémium minőségű anyaghasználat

Ez fájt, de nagyon. Nagyon-nagyon. :) Tervezési hibák (5800), eleve brutál shit minőségű burkolatok a közép-felső kategóriában, csakhogy minél nagyobbat lehessen szakítani (6220 classic, 6210 navigator, N79, N96,....).

Európai összeszerelő üzem? A komáromi még csak-csak, de a kolozsvári üzemet bizony jobb is hogy bezárják. Akkor inkább legyen ázsiában minőségi gyártás.

Ha nagyon sokáig vernél lehet hogy kiköpném mennyi pl. egy N8 anyagára, de valszeg akkor se tenném. Hidd el nekem, a szék mellé ülnél a döbbenettől.

Maradjunk annyiban hogy amit Te látsz az a csak a sütin a hab, annak is a legteteje. :)

Rengeteget mesélhetnék, de nem lehet. Csak mosolygok ezeken a kijelentéseken :)

• blueMerle

veterán

Többek közt Mango kódnevű Nokia is létezett (7600) :D

Néha halálra röhögtem magam mikor jöttek a beta készülékek tesztelésre, rajta ilyen kódnevekkel hogy: Popeye, Pippi, Wolfgang...aztán hogy lestem mikor egy Athlon kódnevű Nokia is landolt a kezeim közt :)) Ó régi szép idők :U

A Nokia legnagyobb dobása WP7 fronton az ingyenes offline navigáció lesz. És ezzel bizony nehéz lesz versenyeznie akár a HTC-nek akár a Samunak (hacsak nem lépnek ők is valami haosnlót, de ezt kétlem)

Új hozzászólás Aktív témák