- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
Kereskedelmi forgalomban 2012. január 26-tól kapható...persze nem itthon
Amúgy meg utazáshoz van egy másik megoldás is a pótakksin kívül. Nagyban nem is különbözik tőle: [link]
-
tadam99
csendes tag
Úgy tudom hogy az akku kapacitása 3300 mAh.Ha ez igaz akkor biztosan ilyenem lesz..
-
S-eye
senior tag
válasz
PowerBuldog #5 üzenetére
Nem egy telefonnál döglött meg az akku,szóval egy cserével elintézed,és a telefonod is megmarad.Viszont,ha nem cserélhető,akkor a telefont is buktad.
-
Rickazoid
addikt
Ezek szerint a unibody kifejezést akkor használják, ha a készülékház fő része, telefonnál az elő-, a hátlap és a két oldal az illesztésmentes. Fura, úgy tudtam direkt azért hívják unibody-nak, mert nem lehet illesztés a teljes készüléken, legalábbis szétszedhető nem, még az akku számára sem. Legalábbis a teljesen illesztésmentes készülékház és a totally/completly seamless kifejezésekből ezt szűrtem le, ugyanis ezzel illetik az unibody kialakítást. Ezek szerint tévedtem és ez csak egy marketing elnevezés.
Amúgy itt van pár Nokia is beépített akkuval: N8, N9, Lumia 800, X7-00. Ha jól tudom a Samsung Galaxy Tabekben sem cserélhető, a 8.9-ben biztosan nem. -
BoB
veterán
válasz
Rickazoid #35 üzenetére
Meg aztán ott van a HTC Legend. Itt azt mesélik hogy milyen ez az új unibody design. Egy alumíniumtömbből mint a Macbook. De attól még ki lehet venni az akksit. Az elméleted hibás lehet. Ahogy mondtam, csak az apple csinálja olyanra hogy ne lehessen kivenni.
Kizárt dolognak tartom hogy az összes szaklapban tévesen hívják az unibody HTC telókat azoknak.
Bocs kifutottam időből.
-
Rickazoid
addikt
Ha cserélhető az akku, akkor van illesztés a hátlapnál (ami akár a telefon tetejéig és oldaláig is tarthat), ami kizárja, hogy unibody-nak nevezzék. Illetve nevezhetik annak, de nem lesz valóban az. Amúgy az Apple után a Nokia is beállt a sorba, és mintha a Samsungnál is olvastam volna már ilyesmiről.
-
kolosanyi
veterán
válasz
RootRulez #25 üzenetére
Majd adják olcsóbban ha nem fogy. Viszont kíváncsi vagyok, hogy vajon az Allee centerben levő Vodafone üzletben még mindig kint van-e az első Milestone 90 rugóért. Pár hónapja még kint volt, néztem egy nagyot.
(#26) V.T.CS.
Én azért még a fegyverpiacot is bevenném a bandába, az se lehet semmi. Egyébként én azt a 80-at kicsit keveslem, múltkor olvastam valamelyik tegrás topikban, hogy a Tegra 3 darabja állítólag valami 35 dolcsi körül jöhet ki. Igaz a tételszámot nem írták le. -
V.T.CS.
senior tag
te nagyon félreolvastál valamit.
ha valami 10 almába kerül akkor azt a gyártó kihozza 3 cseresznyéből.
és abba a három cserkóban benne van a melós,villanyszámla,logisztika,adó,marketing, szervizköltség,vízdíj.MINDEN.
és a maradék gyümölcs tiszta haszon.
én ezt akartam mondani. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
kolosanyi #24 üzenetére
adok érte egy 3410-et és rádobok egy ezrest.
elmondom nektek hogy a gyártási meg a szállitási,szabadalmi,blablabla kölcségekkel együtt sincs többe a moto-nak darabja 80 dolcsinál.
és még szerintem finom voltam.nagyon nagyot kaszálnak a gyárak.
legynagyobb üzletek:
-vallás
-gyógyszer,orvostudomány
- kütyük
és ez vér komoly. -
V.T.CS.
senior tag
múltor valamelyik topicban ezért téptem a számat,hogy adják a választást a kezünkbe.
vékony teló vagy egész napot kibíró teló de vastagabb.
a moto meghallgatta óhalyom.akkor most beszéljünk az árról,hátha nem véletlen egybeesés -
Rickazoid
addikt
"Az is lehetséges persze, hogy a RAZR MAX tulajdonképpen a kínai 720p felbontású HD kijelzővel szerelt változatot jelenti, mely kevlár hátlap és karcsú megjelenés helyett inkább egy jóval nagyobb felbontású megjelenítővel kíván hódítani."
Nem túl valószínű. Mi lenne a felbontása? HD+? FHD?(#5) PowerBuldog: pedig igaza van, nincs rosszabb, mint a unibody kialakítás. Bár gyakorlatilag is tiltaná az EU az ilyesmiket, hisz elméletileg tudtommal cserélhetőnek kell lennie az akkuknak a telefonokban, amik piacra kerülnek itt.
-
kolosanyi
veterán
válasz
sanyi.flat #18 üzenetére
Ez megint olyan kérdés, amin tipikusan az Apple-Android vita szokott menni. Van egy réteg, aki csak kiveszi a dobozból, bekapcsolja és használja, nem állítgat, cserélget, b*zerál rajta semmit. A másik réteg meg igényli azt, hogy hozzányúlhasson. Más fogyasztói igények, ennyi az egész. Én is jó néven veszem, ha kicserélhetem az akksit egy durung, nagy kapacitásúra, már amennyiben kedvem tartja. Szerintem nincs ezzel semmi gond.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
sanyi.flat #18 üzenetére
Szerintem meg sokan vannak akiknek maga a formaterv tetszik, de esetleg a gyengébb üzemidő miatt nem merik választani az adott telefont. Ilyen esetben szerintem jó páran feláldoznak pár mm-t a vastagságból.
-
sanyi.flat
csendes tag
csak ha van egy telefon, ami arra van kitalálva, hogy vékony legyen akkor ne akarjunk már beletenni 3x olyan vastag aksit + hátlapot. akinek nem tetszik a fix aksi, az vegyen más típust. akinek ez nem számít és inkább vékony telót szeretne, annak végre készült egy kiváló darab. szerintem ennyi. egy HD kijelzőnek sokkal inkább örülnék, mint egy nagyobb aksinak.
-
válasz
PowerBuldog #13 üzenetére
Mert ha használni is szeretnéd a telefonodat pl utazás közben, másképp nem tudod megtenni.
-
Rav3n02
senior tag
Pár napja ment arról a vita, hogy a mostani karcsútelefon szisztéma sokaknak már nem jön be, illetve, hogy ennek bizony néha áldozatául esik az akkumulátor és az üzemidő. Na akkor kérem szépen, így kell ezt csinálni gra Motorola
-
spawn21
veterán
válasz
szerintem is nem nagy baj, ha lehet cserélni az akkut.
-
BoB
veterán
válasz
Egyrészt Te máris leírtál egy indokot, másrészt meg így lehet bele tenni nagyobb utángyártott akkumulátort is (természetesen a megnövelt hátlappal együtt). Ezeken kívül én is csináltam már úgy - amíg normál akksit használtam - hogy utazáskor vittem pótakksit aztán ha lemerült cseréltem.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
FoxiestFox #11 üzenetére
És elárulnád, hogy miért jó a cserélhető akku? Én mindössze akkor szoktam kikapni, ha lefagy a telefon, amúgy felőlem simán lehetne beépített.
-
Remus389
veterán
válasz
PowerBuldog #5 üzenetére
jah nem egy nagy dolog a cserélhető akku
az sgs/sgs2 is tudja, utóbbi ráadásul úgy hogy viszonylag jól össze van rakva, nem recseg-ropog
-
válasz
PowerBuldog #5 üzenetére
Ilyen nagy elvárás mapaság a cserélhető akku?
-
RootRulez
félisten
Kíváncsi leszek hogy fest így, meghízva... Bár amit a vékony meg akár ez is 160+ért elérhető, nekem még nem alternatíva.
-
tjb007
nagyúr
Gondlom ezt is annyi változatban szeretnék kiadni amennyiben csak tudják.
-
Cannabis7
senior tag
Milestone óta a motorola gyártja a legkívánatosabb telókat
csak így tovább.
Amúgy még sose volt motorolám, de a következő valószínűleg egy defy+ lesz -
kolosanyi
veterán
Hát rajtuk kívül túl sokan nem törekednek ilyesmire, szóval ez hatalmas pirospont a szememben.
-
S-eye
senior tag
cserélhető akkut bele...
-
atike
nagyúr
HD kijelzővel meg főleg...
-
spawn21
veterán
de jó lenne, ha itthon is lehetne kapni.
Eléggé tetszetős lenne egy picit vastagabban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyobb kapacitású akkumulátorral szerelt változatban is elérhető lesz a Motorola RAZR R.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest