Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
4 magos OMAP nincs és idén nem is lesz, az ötös széria meg csak év vége felé jön, addig meg nem hiszem, hogy eltolnák a megjelentést, szóval kizárásos alapon maradt a 4470. Nekem a Motorola kapcsán másik chipgyártó meg sem fordulna a fejemben, annyira szimbiotikus kapcsolatban van a Texas Instruments -el.
-
Zirowe
nagyúr
Anyaghasználat azért szerintem nem annyira kiváló, mint írják.
Hétvégén volt szerencsém összefutni közelebbről egy razr-al, aminek felül a motorola feliratos része már kezdett leválni.
A motorola egyedülálló hülyesége miatt (macgyver hack) szét kellett szednem a telefont, és elég vicces volt belülről.Konkrétan az akksi olyan, mintha egy vastagabb darab rágógumi lenne, semmi "állaga" nincs, ha először megpróbálod kivenni (alul ragasztva van), akkor szanaszét hajlik, pont, mint egy rágó, ilyet még életemben nem láttam.
A kevlár hátlap pedig leszedve és hátulról nézve+kézbe véve már nem árasztja azt a rettentő minőség érzetet és stabilitást.
Más kérdés, hogy egybe nézve tényleg jó a cucc, de a felszín alatt engem nem győzött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest