- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
drewcsalad #11523 üzenetére
Nem Factory módban. Normál módon, esetleg Meta módban. Ez JB esetében sima ügy.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
drewcsalad #11521 üzenetére
4.4-nek necces az MTK Droid. Én pl nem nagyon vágom a KK és mTK droid párosítást. Le vagyok ragadva a JB-nél. Rootolni akarsz?
A CDC-serial az másra kell. A KK hibakeresési kapcsolatot pedig a KK romok külön hozzájárulást kérnek, erre figyelj.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
drewcsalad #11519 üzenetére
Ilyenek miatt használom ezt a kettőt. Az egyik mindig jó. Valami nem tetszett a v5-nek, nem ismerte fel rendesen a romot.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
drewcsalad #11517 üzenetére
Másik FT a v3-as? Az mit produkál?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
drewcsalad #11514 üzenetére
Ne a Download only módot válaszd ki, hanem a Firmware upgrade módot. Semmiképp sem a Format all + download!!!!
Ja és sorrend:
-kikapcsol
-rádug
-Download gomb megnyom
-piros reset megnyom -
Blue Eagle
őstag
válasz
drewcsalad #11510 üzenetére
A preload nem más mint az előretelepített alkalmazások (Accuweather, UC Browser, Asphalt7, Facebook, stb) gyűjteményének a partíciója. Igen, ez a ROW romokra jellemző partíció, a CN esetében ilyen nincs. Mi a gondod ezzel, mert nem értem. Ahogy Itik is írja, ments Nvramot a Flash Tool kiolvasó (Readback) funkciójával, aztán flesselj egy szimpi romot. Nem kell ezt túlvariálni.
-
Itik
tag
válasz
drewcsalad #11510 üzenetére
Szia!
A rendszerről minden képen csinálj mentést még ha nem is stimmel valami a romban.... És az Nvram-ot is mentsd el....legalább a számítógépes Flash tool-al. Ez a partíció kulcs fontosságú. Enélkül ne is állj neki semminek mert ha gond van imei vesztés lesz az eredménye. Ha letöltesz egy CN romot és flash tools-al rakod fel abban a ROM-ban benne van minden ami kell. Nem kell hozzá letölteni külön semmit.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
drewcsalad #11508 üzenetére
Preload vagy preloader? A kettő nagyon nem ugyanaz! Mentettél nvram-ot?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
drewcsalad #11500 üzenetére
Itt rengeteg rom van, válassz, nézz szét és kérdezz ha kell.
-
azimut
aktív tag
válasz
drewcsalad #11494 üzenetére
A történeted hajszálra hasonlít az enyémre. Gyári rom, mtk, csak egyszer sikerült menteni, ennyi a különbség, aztán semmilyen módon nem volt hajlandó rootolni. Ezért vágtam bele a romcserébe. Olvasd végig március végétől a hozzászólásaimat, áprilist gyakorlatilag végigjajgattam.
Így volt egy bizonytalan mentésem, aztán uccu neki! romcsere. Akkoriban a cwm-es dolgot sem értettem. Ja, lehet, hogy van cwm-ed, csak a leírások többségében bekapcs+hangerő le szerepel az előcsalogatásra. Helyesen: bekapcs+hangerő le+hangerő fel, így egyszerre.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
drewcsalad #11489 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy custom rekóból, vagyis CWM vagy TWRP.
-
azimut
aktív tag
válasz
drewcsalad #11484 üzenetére
Kingoroot. A kollégák mindjárt szerelmet vallanak egymásnak
Egy hónapja ugyanilyen kérdések gyötörtek, mint a korábbi romcserélős cwm-el bajlódó fórumtársak, azóta már 2 telót flasheltem fel, így csatlakozom a vallomást tevőkhöz, Blue Eagle kolléga hozzászólásain szocializálódtam.
-
Itik
tag
válasz
drewcsalad #11484 üzenetére
Szia!
Milyen módszerrel próbáltad root-olni?? A vibe romoknál a vroot nevű progi szokott sikert hozni...Vroot progit letöltöd a PC-re. A teló drivereit felrakod vroot progit elindítod és az megrootolja... Kb. ennyi...
-
válasz
drewcsalad #11404 üzenetére
Cwm + root.zip
Ez tuti megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpársportok
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest