- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
ath
senior tag
válasz
kumevava #14195 üzenetére
nincs checksum.ini fájlod valahol a rom mappájában? ha lenne, azt töröld ki.
kobak7606: nézd meg a beállításokon belül, az állapotnál, hogy milyen verziójú android van fent: jellybean 4.2.1 vagy 4.2.2, vagy kitkat 4.3. azt is nézd meg, hogy mi az alapsáv verziója. van root jogod, fel van téve a supersu?
-
han_lev
senior tag
válasz
kumevava #13271 üzenetére
Mindig neked kell figyelned, és ha nem a megfelelő preloader van a romban, akkor a neked valót kell bemásolni és átnevezni, a roíban lévő nevére, a korábbit meg kitörölni. ( vagy átnevezni, kitörölni, bemásolni, amelyik sorrend tetszik, a lényeg, hogy ugyanazon a néven legyen benne a cuccokba a neki megfelelő preloader) és aztán mehet a flashtoolsz, csak a cheksumot kapcsold ki, illetve töröld ki a cheksun ini filet ( már ha van benne)
-
Blue Eagle
őstag
válasz
kumevava #13262 üzenetére
Szia!
Nem-nem-nem! Ezen idejű gyártási ciklustól, mint ami az akksid alján látható is, más, a régebbiektől eltérő kameramodul került a telefonba. Ezért, a "régebbi" JB ROMok (pl.: S124 és lefele) kernele nem tartalmazza az új modul meghajtóját.
Dobd rá ezt pl.: Lenovo P780 S228 ROW Prerooted és máris lesz kamera.
A képet köszi! Lehet oktatóanyagnak sem lesz utolsó.
Az IMEI számot nem árt ilyenkor kitakarni, bár biztos vagyok benne, hogy ezzel a jelenlévők nem élnek vissza. Csak, hát nagy az Internet...Lementettem a képet, így törlöm ezt a posztodat. Tudjuk sokan miről van szó, már sokszor szó volt róla, talán nem okozok nagy veszteséget.
-
mutyuru
aktív tag
válasz
kumevava #10243 üzenetére
Blue Eagle ajanlotta tegyem fel ezeket a verziokat (inkabb a masodikat, mint az elsot): S124 es S124_ROW_140403_1GIntSD, de en nem TWRP-bol tettem fel, hanem flashtools-t hasznalva. Figyelni kell ra, h a preloader file cserelni kell, ha 2014.03 utani a telefonod.
Az SLX verziot is probaltam TWRP-bol feltenni - szimplan kovettem az osszegzoben leirtakat es rendesen mukodott. -
wallace
tag
válasz
kumevava #3927 üzenetére
Mivel az egész hétvégén szét és összeszereltem a telómat így talán tudok válaszolni... Ha leszeded a fém lapot (2 csavar tartja lent és fent), ami az akkumulátort fedi, semmi nem fogja az akksit, viszont eredetileg oda volt ragasztva az LCD hátlapjához. Szóval, ha ez lötyög, akkor azt jelenti (szerintem), hogy cserélve volt az akkumulátor vagy az LCD panel. Garimatrica volt az akksi fémfedél (természetesen nem a külső fémburkolatra gondolok, hanem az alatt) meg a hátsó műanyag takaró fedél között?
-
farkas.janos
csendes tag
válasz
kumevava #3927 üzenetére
A linked alapjan orig.
Pici kattogas (halkan) nekem is van, de ez valamelyik szenzor mozgo resze.. Semmikepp se nyulj hozza szerintem. Eloszor vedd fel a kapcsolatot az eladoval. Foleg akkor, ha nem erositetted meg meg a rendeles beerkezeset. Kerdezd meg, hogy mi van ilyenkor. Ird le a hibat, ha tudod, akkor fenykepezd is le.
Ott tobbsegeben akarjak a jo ertekelest es ezert szinte barmit megtesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest