- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
Crvsh3R #11287 üzenetére
Kedves Crvsh3R! Vibeui cleaner próbálkozásom:
Ha a "betallózod" alatt azt értetted, hogy sd gyökérbe másol a zip-et, kikapcs, indítás hangerő le/fel+bekapcs, az megtörtént. Ez a cwm, sd2 kiválaszt, vibeui cleaner.zip megtalál, indít... installation aborted. Mit rontottam el?
-
bogyo74
tag
válasz
Crvsh3R #11275 üzenetére
Megkerestem egy saját korábbi bejegyzésemet, mert emlékeztem, hogy ez már megvolt ;-)
3., Lenovo Theme Center-hez hogyan tudnék feltenni/felmásolni egy egyedi ttf fontot?
Szóval ha az sdcard-on a ThemeCenter/fonts mappába másolom be a font fájlokat, akkor látja a Theme Center alkalmazás, és ki tudom választani!!! :-)
-
azimut
aktív tag
válasz
Crvsh3R #11285 üzenetére
Letöltöttem - kösz - hogyan tovább? Valami olyasmi, hogy sd-re másol (gyökérbe?), indítás bekapcs+fel/le gombóc, aztán kék feliratok, és onnan választok valamit. Nekem cwm van. A neten nem túl gazdag a találati arány "cwm flash vibeui cleaner" kombinációjú leírásokra.
Ha ez az egyedüli módja, neki fogok esni, néhány napig tanulmányozni szeretném a szakirodalmat. Hol nézhetek utána? Esetleg egy velős, érthető összefoglaló...
-
azimut
aktív tag
válasz
Crvsh3R #11280 üzenetére
Akkor is ebbe az irányba tapogatózz, lehet, hogy a helymeghatározást használó valamelyik alkalmazás beállítása felől kéne közelíteni. Még egy halvány nyom az ügyben: én mindenféle adathasználatot tiltok alapból, ha szükségem van rá, akkor kézzel indítom a wifi-t, bluetooth-t, stb. Tehát bekapcsoláskor (éjszaka automatikusan ki-, reggel bekapcs) csak telefon van, így nincs "sajnos a google....akármi leáll" üzenet.
Kérdezem mindenkitől: SYNCit fiók törlése hogyan? Már csak ennyi nyoma maradt a security és társainak. Valamelyik fájl valamelyik rendszermappából, kézzel?
-
han_lev
senior tag
válasz
Crvsh3R #11275 üzenetére
1. Itt is volt szó a Securytirő volt szó itt a fórumban, vannak romok amikben szintén meg kellet szbadulni tőle, van rá módszer, keresőben próbálkozzál, ha találsz oyat aki írt róla, kérdezd privátban, biztis egit, nekem még nem kellett vele bajlódnom. Úgy rémlik, mintha a titaniummal jegelték volna az appot, de ez nem biztos.
2. Az összefoglalóban van egy modemgyűjtemény, de vigyázz, nem mindegy hogy JB vagy KitKat, illetve a telefonspecifikus dolgokra is oda kell figyelni. TWRPből flashelhető, nemrégiben csináltam én is cserét.
3.
4. Lövésem sincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest