- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsfoto
tag
A telóval még ismerkedem, mivel az utolsó telóm ugyan okos teló, de Win van rajta. (Treo750)Így az Android nekem még úgy. Még most állítgatom be úgy, ahogy ...
Ami nem tetszett. Azt hittem, h reggelre fel lesz töltve. Erre nézem, alig van benne a gyári feltöltésből már. Hát persze, mert igen könnyen kicsúszott az USB töltő az EU-s átalakítóból ami qrvára gagyi. Na nem hagytam annyiban, hanem fogtam egy borotvazsinórt és ráforrasztottam. Most teljes a kontakt. Még tölt.
Próbáltam gyengébb USB töltőt rátenni, de ehogy néztem inkább leszívta, mint rátett volna. Azaz idővel mégkevesebb lett az akkuban. Na most a "hackelt" gyárival töltöm.
Ahogy fentebb írtam, a gyári naptár igen car és most néhányat feltettm és próbálom megtalálni azt amelyiket használni fogom. De ha ezek mind a google cal-lal szinkronizálnak, akkor mind jók lesznek. Csak arra nem jöttem még rá, hogy melyik az amelyik rendesen beriasz, ha esemény van. Azaz úgy is, hogy ha nem aktív a naptár. Szóval még olvasgatnom kell, ismerkednem kell még vele, de ez az én saram.
A memóriakártya még nem érkezett meg. Nyomkövetés szerint úton van. A tok néhány nappal a telcsi előtt érkezett. Sajnos nem mágneses tokot vettem és utólag már nehezebb beszerelni és beszerezni olyan mágnest mivel jól menne. Azt nem tudom, hogy a tok mágnese nem zavarja-e az iránytűt. Lehet jobb így mágnes nélkül?
Arra még nem vettem a bátorságot, hogy lamer kérdésekkel bombázzam a fórumot. Persze lehet, h az eddigieket is valaki annak minősítni. Hmm. Ez van. ;-)
Amilyen válaszokat eddig kaptam itt, mind hasznosak voltak.
Így mégegyszer köszönöm nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest