- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
K_a_m_i
tag
válasz
Hosszu2 #10658 üzenetére
Még nem rendeltem kijelzőt, mert én is így gondoltam, hogy csak a ragasztott üveget nagy macera kicserélni, az LCD+Touchscreen kb. 35 USD, kerettel együtt pedig 55-65. Az új készülék meg 112-ért már van. Lehet, hogy veszek egy újat ez meg megmarad alkatrésznek. Néhány oldalon írják, hogy 2013-as kijelző, máshol meg, hogy 2014. Nem tudjátok, hogy a kijelzőnél is változtattak valamit? Lehet, hogy azért nem működik nektek rendesen? Lehet, hogy nem mindegy milyet rendelünk?
-
bogyo74
tag
válasz
Hosszu2 #7752 üzenetére
mikrofon erzekenysegevel lehet valamit kezdeni
Őszinte leszek, még nincs meg a tutti megoldás, de én is keresem, egyszóval sorstársak vagyunk ;-)
ROM-tól függően van a hívásprofiloknál olyan, hogy Smart sound settings. Ott érdemes játszani a mikrofon zajcsökkentéssel, és a "receiver quality"-vel. Hogy ez utóbbi mit jelent, nem találtam információt.Másik megoldás, hogy a hangszóró hangerővel párhuzamosan állítja a teló a mikrofon érzékenységét is, ha hívás közben nyomkodod a hangerő gombokat. Az egyes szintekhez tartozó értékeket MobileUncleTools-szal állíthatod, érdemes a mikrofon értékeket magasabbra tenni, esetleg ne is legyen hangerő függő. Addig is annyit próbálhatsz, hogy max. hangerőre állítod a telót hívás közben.
(MobilUncle / Engineer mode / Engineer mode (MTK) / Harware Testing / Audio / Normal mode
Külön állítható a headset-re, a kihangosításra, meg a normál használatra.Kérlek jelezz, ha jobb lett, vagy ha találtál egyéb megoldást, gyakorlatilag ez az egy dolog, ami miatt nem vagyok 100%-ig elégedett az eszközzel.
Odáig jutottam még, hogy tippem szerint a készülék alsó élén van a fő mikrofon, és a felső élén a kiegészítő, zajelnyomás miatt lévő mikrofon. Ezen felül nem találtam normális teszt programot, ahol ezeket a mikrofonokat lehetne tesztelni.
-
ath
senior tag
-
juhasz.jozse
tag
válasz
Hosszu2 #2929 üzenetére
Azért közel sem igaz, hogy minden andoidos eszközön 2 tárhely van. De az is igaz, hogy mass storage módban általában csak egy tárhelyet mutattak a régebbi telók. Ezért gondoltam arra, hogy ez is okozhatja a te esetedben a gubancot.
Próbáld ki:
Dobj fel 1-2 zeneszámot az integrált kártyán egy mappába és nézd meg hogy azokat "látja-e" a lejátszód a kocsiban...
Ha igen: akkor kereshetünk megoldást arra, hogy a későbbiekben pl csak a microsd-t mutassa a teló a gép felé.
Lehet még az is a probléma, hogy méretkorlátos a lejátszó. Mondjuk hogy a pl. 4 GB-nál nagyobb háttértárakat esetleg nem "látja"... -
juhasz.jozse
tag
válasz
Hosszu2 #2927 üzenetére
Üdv.
Elképzelhető, hogy az a probléma, hogy mass storage módban a telefon az "integrált sd kártya adatpartíciót" valamint a microSD-t is felcsatolja. Elvileg gépen mikor felcsatolod akkor két meghajtót fogsz látni. Lehet, hogy csak az elsőként felcsatolt (ami elvileg az integrált kártya) meghajtón keresné a zenéket és azért nem talál?
-
-
-
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Hosszu2 #2757 üzenetére
SLX ROM szerintem nagyon jó és magyar nyelv is van benne, letöltési linkek az összefoglalóban.
A legfrissebb az orosz fórumon lévő SLX v21b.
Mielőtt nekiállsz nem mindegy melyik ROM van jelenleg rajt, máshogy kell feltenni pl. az S116 és az S125-re mert más a partíció kiosztásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest