-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
válasz
baralajbi #7178 üzenetére
Persze, nagyon jó!
Ha valaki felteszi, ossza is a tapasztalatokat, legyen szíves. Főleg az üzemidő érdekelne, arról olvastam negatív tapasztalatokat.
Általános kérdés: mivel ez is flashtools-os játék, jól gondolom, hogy az eredeti partíciókiosztás mindegy? Merthogy a csomag tartalmazza azt is?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
baralajbi #7178 üzenetére
Szia! Nagyon köszönjük! Így legalább nem kell vesződnöm vele. Elég volt az S124 is. Mivel itt a legtöbben az SLX-be szerelmesek, azok esetleg nem tudják, hogy ez a S220 az S124 hivatalos frissítése. Bár érdekes, de ebben már sok apk tartalmazza a magyar nyelvet, de összességében nem állítható be a nyelvezet magyarra. Az elmúlt napokban nyaggattam szegény baralajbit, hogy segítsen, mert pár apk kifogott rajtam. Nem tudtam kicsomagolni, de az ALP csodákra képes! Úgyhogy most lám baralajbi meg is tette mindazt, amit szerettem volna. Köszi még egyszer!
-
farkas.janos
csendes tag
válasz
baralajbi #6232 üzenetére
Szia
Grat a munkádhoz!
Kérted, hogy jelezzük ha találunk hibát
1. Az értesítési felületen (lenyitva) a magyar ékezetes betűk előtt és után is van egy-egy extra szóköz
2. A lightning launcher fc-zik akármit is csinálok. El sem indul sajnos és ez nekem nagyon hiányzik
3. Többfelhasználós mód egyáltalán nem működik nekem. Se a korlátozott felh. se a felhasználó. Kifagy a beállítás app és a többi rendszer app is
4. Tasker-rel teszek ki magamnak értesítést és nem jeleníti meg az ékezetes karaktereket (nem teszteltem le mindet, de az ő-t biztosan nem)
5. Értesítési sávon az órára bökve nem nyitja meg az óra app-ot
6. Dátumra a dátum beállításokat nyitja meg, nem a naptárt
7. A naptár ugyanaz, mint a play-en fent lévő, csak más az aláírása?
8. A számológép rettenetesen néz ki :/ és a stock jobb is sokkalSim-ekhez nem lehetne kontaktokat rendelni? Legtöbben tudjuk kit miről akarunk hívni.
A GB nagyon kéne alapból
Zár képernyőt le lehet valahogy cserélni a stock-ra?Köszönöm
-
cool13
őstag
válasz
baralajbi #6316 üzenetére
Köszönöm!
Ámulok a dolgaidon és a hozásállásodon. Megragadom az alkalmat, és meg kérdezném tőled, háta tudsz segíteni.
Adott a két 780 mindkettőnek azonos a MAC címe meg lehetne ezt az egyiknél változtatni?
Már próbálkoztam Play-ből letölthető alkalmazásokkal de sikertelen volt. -
Jano_023
őstag
válasz
baralajbi #6289 üzenetére
Hali, eldöntöttem kipróbálom a baralajbi 4.4-es ROMját.
A kérdésem az lenne, hogy akkor ez CN alapú tehát nekem a ROW alapút át kell particionálni.
Ez kell hozzá, x-vibe 0.3 ? Ezt hogyan tudom feltenni ? És honnan szedjem le?
Ha felment és átparticionálta akkor a ROM-ot is Flash toolból kell feltenni ?Köszönöm a segítséget.
-
west76
aktív tag
válasz
baralajbi #6223 üzenetére
Üdv itt!!!
Örülök, hogy tiszteletedet tetted közöttünk és szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy szívesen látunk itt, ha tudunk neked segíteni valamiben ami P780-hoz kapcsolódik, akkor abban bármikor rendelkezésedre állok, vagy valaki itt a fórumon, aki épp itt van.
Itt is köszönöm és hálás vagyok neked a munkádért, mert tényleg jól sikerült és annak is örülök, hogy karbantartod folyamatosan!
A Flash tools-os frissítési ötleted egyébként működőképesnek tűnik, tegnap kipróbáltam
UI: Beg szerintem nem tőled várja a hálát, hanem pont ellentétesen, Ő is hálás neked a munkádért
-
wallace
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest