- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Svejk41
csendes tag
Szia! Jó döntés!
(Annyit azért had mondjak el, én is azt a "fajta cipőt hordom", mint Te! Szóval én sem vagyok buherátor.Ez a második lenovóm az előző p770-est elvesztettem. Valammivel több mint 1 és negyedévig használtam ezalatt 2szer fagyott le . Akkor is valami felrakott apptól ami nem tetszett neki. Ez a 780-as még egyszer sem 2 hónap alatt! Teljesen jól működik igaz feltettem rá az slx23a romot- itt a fórumon kapott segítséggel. Összefoglalva ezt a telt. is imádom! Nekem cak 1 bajom van vele, -de kibírom- hogy nem 4.5 collos..
De ha kétségeid vannak; NE vedd meg!! Maradj két telefonnál, vagy vegyél itthon kétkártyást.. pl egy Samut. -
Blue Eagle
őstag
Milyen érdekes most pont magamat látom benned. Pont ugyanígy voltam én is, ugyanilyen aggályaim voltak, de ami fontos, már elmúltak. A lenovo nem kicsi márka, de európában telefonokkal nem értek be. Ha bejönnek, pár telefongyártó felkötheti a gatyáját. Legfőképp az ár-érték arányra gondolok. Ezelőtt LG optimus L9 telefonom volt. Az sem volt hibátlan, az akkumulátort zabálta, a SOC forrósodott. reggel levettem a töltőről este visszatettem. Ezt nem kell. Itt tartom a kezemben és pont neked írok. Meg vagyok elégedve vele, egy cseppet sem csalódtam.
-
Blue Eagle
őstag
Én 32 GB kártyával használom, nincs gond, igaz tele nincsen. S116 ROW stock szoftverrel kaptam, ami multilangos. Ezt használom. NeedRomról letölthető ugyanez flesselős változatban. Próbáltam a S124 ROW verziót is. Nagyon fáj a szívem, hogy az nem tudja a magyar nyelvet. Pedig tartalmaz néhány hasznos újítást. Nekem teljesen bejön a gyári szoftver is. Valóban előfordul olyan hogy ha egymás után több feladatot kap akkor kb néhány másodpercre beakad. De ez szerencsére gyakran nem fordul elő. A gyári, beépített levelezőkliensel van egy kis gond az S 116 esetében. A levelek megnyitása hibába ütközik, és az email app leáll. Ezt szerencsére lehet orvosolni. E két dolog kivételével semmi negatívumot nem tudok említeni. Az LG Optimus L9 telefonom után előrelépést jelent mindenképp. Bár a MediaTek világa, teljesen új arculatot tárt elém, így sokminden megdőlt amit az L9-től tanultam.
-
-
szpali
addikt
1. nekem 98%-osan. 2x elvesztette a gps jelet futás közben, pedig gyorskörön voltam
, illetve az én kezemhez egykezes használatnál ez a méret már picit nagy, 4,7"-on jobban ellennék
2. sokan jobban szeretik a stock androidot. nekem sem tetszett a gyári lenovo felülete, ezért már az első héten feltettem az slx-et, de pl. munkatárs1 9 hónapja, munkatárs2 ~fél éve a gyárival használja a sajátját, tehát nem kötelező romolgatni
3. munkatárs3nak kb két hét után megmakkant a modeme, hiába cserélgetett drivereket, mindig elvesztette a térerőt. felvette a kapcsolatot a pandawillel és úgy tudom, hogy már úton van vissza Magyarországra a javított/kicserélt készüléke
4. a gyáriban és az slx rom-ban is van
5. olyan mint egy teljesen átalgos 2013-as 8MPix-es mobil kamera
én hastnálom scannelésre, instagramozni és hasonlók.
6. nem az, nekem matt fólia van rajta, ami picit "szemcsésíti" a képernyőt, de normál távolságból még így sem pixeles
7. sok alkalmazás megnyitása után, szinkronizálás közben vagy play appok frissítése közben rendesen meg-meg tud röccenni, de egy memória ürítés után azonnal észhez tér.
8. igen, nekem is így van
9. igen
10. nekem nem volt vele gondom. a lakás keleti oldalán van a routerem az első emeleten, és a nyugati oldalon lévő parkolóban a ház előtt is fogja
11. nem tudom, 16-s Class10-est használok
12. passzolom
13. Android rendszer SIM kezelés menüpontjában tudod állítani, hogy melyik legyen alapértelmezett, vagy mindig rákérdezzen-e
14. készenlétben igen, ha pedig hívásod van valamelyiken, akkor lekapcsolja a másikat.
minden dual-standby készüléknél így van. én úgy oldottam meg, hogy átirányítottam egymásra a két kártyát, ha nem elérhető, illetve aktiváltattam a hívásvárakoztatást is mind2 kártyán. ha beszélek az 1es kártyán és 2esre beesne egy hívás, akkor az "bekopog" és várakozik. ilyenkor vagy felveszem (és fizetem a normál percdíjat, mintha a 2es-ről indítottam volna a hívást), vagy kinyomom. kb 8 éve használok 2 telefonszámot, ez alatt nagyjából 10 alkalommal fordulhatott elő, hogy egy időben volt hívásom mind a két számomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest