- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADam07
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9972 üzenetére
Azzal a Romban lévő minden letöltött alkalmazás el fog veszni? Én még nem sok mindent telepítettem, azokért nem kár.
-
ADam07
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9970 üzenetére
Nem tőle vettem, de már úgy hogy ez a Rom volt rajt. Most visszatéve csak az egyik Sim-et, sem működik.
-
Pucur
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9967 üzenetére
Ha a kulsot adom meg akkor biztos hogy oda akarja mert csinal maganak uj mappat ugye, es ugyan ugy azt irja hogy nincs hely
-
Pucur
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9965 üzenetére
Sd kartya az alapertelmezett tarolo, mellette van a belso tarolo, belso memoria, ami 1gb, es probaltam 462635 modszerrel eltuntetni de mar feladtam a harcot. A lenyeg hogy a titaniumba is a hely a kulso sd kartya van megadva, de igy se akar ra menteni.life rommal tudtam backupot csinalni csak az angol volt es 4.2.2 es emiatt nem tetszett
-
Pucur
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9963 üzenetére
Es emiatt nem tudok egy appal se backupolni?
-
válasz
Blue Eagle #9960 üzenetére
Simán igazad lehet, hogy az alkalmazott CWM nem támogatja a SELinux-ot, ezért nem tud együttműködni a KK-val.
Igen, ez így van .
4.4-től bejött a SeLinux support, így ott csak azok a mod recovery-k működnek helyesen, amelyekben ez a támogatás meg van. -
mutyuru
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9943 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors válaszodat! A korábbi hozzászólásokból is kiderült nagy májer vagy a témában.
Mentést mindenképpen csinálok a teloról követve az összegzőt az elején. Bármelyik verziót értem ezalatt row vagy cn-t használhatom. Mivel az enyém Kínában vásárolt darab - töltő és minden papír is kínai - gondolom az enyám tutira cn rom-s.
Ha lenne még kérdésem, akkor írhatok ide? Bocs a tudatlanságom miatt, de az eddigi max ilyen tettem, h HP touchpadre felküldtem az androidot - cyanogenmod.Közben felszaladtam a needrom.com-ra és láttam nagyon sok verzó van fenn a P780-hoz. Érdemes a legutolsó stabilnak titulált verzióval próbálkozni? Van esetleg olyan számú, amelyik kifejezetten ajánlott vagy kerülendő?
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9947 üzenetére
Köszi....
Már kezdtem beparázni. Szerencsére az nvram-om nem sérült...... Így akkor új vinyó, új mentés.....
A gyári romot amúgy sem sajnálom mert egy retek volt... -
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9945 üzenetére
Szia Blue Eagle!
Egy kis segítséget kérnék. Elszállt az összes mentésem (behalt a vinyom...az összes partícióval együtt). Így ugrott a gyári lementett romom mindennel együtt.
Ha most csinálok új mentés a most működő telefonomnál akkor az elég ha nagy gáz van??
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #9926 üzenetére
Kis korrigálás. kb 2 perc után felkúszott, de szakadozott. Szóval gáz.
És valamiért a v20 után hibát dobott a v52 p780 telepítésére. Az s920 v52 felment.
Most marad ez. Kipróbálom.
Eddig a v51 jó volt nekem. Úgy is telefon a lényeg, nem a net. Főleg wifi-n használom az adatkapcsolatot. -
ath
senior tag
válasz
Blue Eagle #9923 üzenetére
ezért lett volna jó olyat beszerezni annak, aki vodás netet akar használni, amit indiába szántak: az tényleg tudja a wcdma 900-at.
egyébként.. gsm-re is négy lehetőség van, aki a 2-es foglalatot használja: gsm850, egsm900, dcs1800, pcs1900. nekem ez most mind be van pipálva (nyilván ha barangolnék, akkor lenne jelentősége), viszont sim állapotnál gprs-t ír kapcsolat típusra. ezt lehet még "butítani"? ez a kártya csak telefonálásra van, nem gondolom, hogy gprs kapcsolat kéne neki. -
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #9917 üzenetére
Nem tudom különbözik e. Két helyről szedtem. Gondoltam feldobom ezt is, ha már szórakozom vele.
Most az a kérdés melyiket rakjam fel vissza a létező összes közül? Vélemény?
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #9915 üzenetére
Most ezért nem megyek Vas megyébe.
De tippem szerint kamu a kiírás.ath módszere nem jó ennek megállapítására?
-
ath
senior tag
válasz
Blue Eagle #9910 üzenetére
mi a különbség a v52 modemek között, amik a drive-on vannak?
szerintem bevadult a mostani modemem, ami szintén valamilyen v52 volt, és RILJ wakelock-okkal vagyok tele, de 10 óra alatt volt, vagy 20 perc, és 2000 ébresztés o.O most lecseréltem, meglátjuk holnapra mi lesz -
Hdgab
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9907 üzenetére
Úgy tudom, hogy éjszakára kikapcsolta, de reggel már nem kapcsolt be, csak felvillant 1-2x, aztán semmi. Majd megkérdezem pontosan, esetleg vmi tipp?
-
Hdgab
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9903 üzenetére
Szia.
Kimerítő volt a válasz, de még nem tudom, hogy rendeljek-e. Unokaöcsémnek van egy P780-a, de 1 hónapja leállt a telefon, nem kapcsol be, ezen ment a 3G, vidéken, gondolom 900mhz-en, de most már nem tudok belenézni. Egy éve rendelte a minidealról. Találtam egy webshopot, (mobileshop.eu) it fel van tüntetve a 900/2100 mhz, de nincs készleten.
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #9903 üzenetére
Vodás a cégesem és van net is. Viszont nem nagyon mozgok vidéken. Bár ahol lakom Gödöllői dombság, pont nincs rajta a lefedettségi térképen. Még a térerő is rossz otthon, szakadozva hallanak sokszor. Mit próbáljak?
Amúgy az adat kapcsolattal nem volt gondom. -
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9895 üzenetére
Köszi szépen!
-
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9891 üzenetére
Az előzőbe beillesztettem egy screenshotot.
Le kéne cserélnem asszem a romot. Befagy néha a fb messenger rajta, újra kell indítani. Az érzésem, h nem a messenger hibájából. S650-en nincs ilyen gond.Pedig nem találom. Azt hiszem nincs ilyen benne. Ez elég gáz.
-
janez
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9888 üzenetére
-
K_a_m_i
tag
válasz
Blue Eagle #9883 üzenetére
Már az S124 van fent
, de megnéztem újra a needrom-ról és a system könyvtárban van.
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #9880 üzenetére
Nagyon köszönöm, máris tökéletes. Hiába, este már lassul az ember agya ;-)
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9876 üzenetére
A Total Commanderrel nálam is ez volt a gond. Hiába írtam át az attributomokat, nem engedte másolni. Az ES File Manager viszont simán megcsinálta.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9869 üzenetére
Örülök a mentésnek :-) Azt hiszem nem fogom megjavítani, ami jó. Eddig még sosem sikerült, mindig, minden rosszabb lett. Így vagyok a Nexus 7-el is. Nem merem ráengedni az 5.0-át, mert mindenkitől csak a rosszat olvasom. Nem látom értelmét, mivel így is mindenben megfelel. Egyedül ez a naptár dolog bosszant, hogy nem hajlandó végigzenélni az értesítést és abbahagyja fél perc után. Már egy csomó progit kipróbáltam, de mindnél ez volt, szóval a teló nem engedi. Egy barátom azt mondta, ez nem hiba, ez sajátosság :-) Mostanában már nem is nyomkodom annyit, átállítottam sima GSM-re a WCDMA helyett, tegnap reggel vettem le a töltőről és most 90%-on áll az akku és azt írja, hogy még 2 nap 17 óra van hátra. Ezért vettem, hogy ne kelljen minden nap tölteni, ezt talán tudni is fogja. Nem hiszem, hogy egy másik ROM ezen drasztikusan javítana.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9859 üzenetére
Végre sikerült lementeni a tartalmat, van nvram is. annyira jól sikerült, hogy kétszer is megcsinálta :-)
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9843 üzenetére
Na.....halad a dolog.
Hang eltávolítva és már az animáció képkockákra szedve....Bár sajnos még jpg formátumban van....Még átkonvertálom őket png-be...plusz az mp4 alól kiszedem a hangokat mp3-ba....és megvagyok...
-
ramek
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9829 üzenetére
A tegnap feltett P780_ROW_S124_140403_1GIntSD után úgy tűnik egy problémám maradt. Korábban a munkahelyi outlook-os (exhange) naptáramat gond nélkül be tudtam állítani a telefon naptárába. Ezzel aztán az általam kedvelt acalendar-ral összehoztam a különféle naptáraimat (google, exchange stb.). Most viszont hiába pipálom ki a Beállítás/Fiókok/Vállalati alatt a naptár szinkronizálását, az egyik naptáramban (beépített, google, aCalendar) sem jelenik meg. A céges emailek viszont gond nélkül lejönnek.
Összefügghet ez az új ROM-mal?
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9838 üzenetére
A minap viszont a gravityboxon én is elgondolkodtam. Hiányzik eg kicsit a hangerőgombbal ébresztés, a menü gombos zseblámpa, az értesítősávos háttérvilágítás állítás... meg ilyenek.
Lehet hogy felrakom. Bízom benne, hogy nem fogja az s124 es eddig kiváló működését megzavarni.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9836 üzenetére
Köszi!! Bár most annyira jól ketyeg az átprticionált s124 , hogy nincs szivem piszkálni. Végre úgy érzem nem akarok romot cserélni. ( majd ha a gyári s227est felpiszkáltad, talán majd akkor
YADA, Itik : köszi a speedshoppot iserem, rendeltem is már tőlük, anno még a kinai mizéria előtt vásároltam is tőlük. Ugyhogy köszi, megkeresem őket újra.
-
Itik
tag
válasz
Egyébként maga az animáció (ahol több szuper boot animáció is van és mind lenovos ) a Lenovo p780 Theme center apk-ban van amit a play áruházból töltöttem le. Elvileg maga a progi erre van kitalálva (boot animáció csere, háttérkép csere, font csere) de valamiért nem csinálja meg a progi.....csak a háttérkép cserét...
-
Itik
tag
válasz
Oks...hát köszi....
Akkor próbálkozom...... ha jutok valamire írok..
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9840 üzenetére
Itt a link..... bezippeltem. :-) http://data.hu/get/8371291/animacio.ZIP
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9840 üzenetére
Oks...töltöm....
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9838 üzenetére
Köszi..... az a gondom hogy mp4 filében van az animáció (egyébként szintén lenovós és nagyon szép) és fogalmam nincs, hogy kéne betenni....
Esetleg tudsz ebben tanácsot adni??
Ja egyébként ezeket megtaláltam. Csak azt nem tudom hogy az mp4 -filéket hogy kéne beszerkeszteni a zip-be.. -
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9836 üzenetére
Szia Blue Eagle!
Az általad készített s124-es ROM-ra lehet telepíteni Graviti Box-ot?? Működne az alatt?? Bár igazából bootanimációt szeretnék cserélni nem tudom, hogy Graviti Box-al lehet -e ilyet cserélni...
-
ramek
csendes tag
válasz
Booocs, itt vagyok. Nos, úgy tűnik, minden okés, csak belemerültem, belaktam stb. (Meg megpróbáltam visszaemlékezni a google jelszavamra
Egyelőre tényleg nagyon klassznak látszik, majd még tesztelgetem (remélem, pl. hogy nem kell modemcsere, mert amikor megvettem a gépet kellett, mivel gyengébb lefedettségű helyen lakom - de sztem ez már ki lett küszöbölve).Szóval nagyon-nagyon köszi nektek a segítséget!
(Ha tényleg ilyen ólcsün adják a pandán, lehet, hogy rendelek egyet a feleségemnek is.)
-
han_lev
senior tag
válasz
Köszi, csak biztos akartam lenni benne...
-
ramek
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9824 üzenetére
-
ramek
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9821 üzenetére
Ötödszörre valahogy sikerült. Viszont ekkorra elfelejtettem bejelölni a DA DL-t. Baj lesz ebből?
-
ramek
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9810 üzenetére
Mi lehet az oka, hogy Flash Tool nem csinál semmit? Elindítottam a Firmwre/Upgrade-et, majd reset, bedugtam a kábelt, de perceken át csak 0%-on áll.
-
ramek
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9810 üzenetére
Megvolna, úgyhogy lépek tovább.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9806 üzenetére
Bakker!! Ezen a videón egy NO1 S6-os van!! Hogy én annó mennyit szenvedtem vele. Aztán hardweresen volt gáz a wifije, meg a GPS.
El is ment a háztól, pedig egyébként egy jó kis teló let volna. S4-es klón..Ja, valakinek nincs egy ELADÓ FLIPPES BŐRTOKJA?
Meguntam hogy mindig fóliát kell cseréljek, teszek rá egy tokot ..
Ezért most nem kinázgatnék. Bár ha belegondolok, akkor talán érdemes lenne fóliát, meg tokot rendelni egyben egy párat...
Na majd meglátjuk...
-
ramek
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9808 üzenetére
Akkor jó. Türelmetlen voltam, és nekifutottam: bekapcs, usb hibakereséssel. Már menti a cuccokat.
Ha jól értem, a következő lépések:
- ROM letöltése (pl. https://drive.google.com/file/d/0BxM52xKTNmOoZHdkU2dKZ2lKaFU/view)
- FlashTools-ból ez alapján frissítés: http://prohardver.hu/tema/re_keszul_a_lenovo_p780/hsz_2091-2091.htmlEnnyi volna?
-
ramek
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9806 üzenetére
Értem, köszönöm.
Sajnos még egy kérdés: a cappa72-féle leírás szerint factoty módban kell indítani, ha viszont én ezt nyomok, kiírja, hogy "Have been in meta mode...". Nem factoryban indul. Mit tegyek?
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9679 üzenetére
Az S227-es az VIBE UI 2 felület?
Nem indul újra a projekt?
-
Ferenc1989
tag
válasz
Blue Eagle #9795 üzenetére
Köszi, megpróbálom előbb a másik romot. Az mtkdroidos mentés elég nem?
-
Ferenc1989
tag
válasz
Blue Eagle #9793 üzenetére
Köszi megpróbálom. De 500 MB az valljuk be nem sok plusz.. A belső sd-t, amikor új romot rakok fel, akkor azt leformázza a telepítésnél nem?
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #9783 üzenetére
Természetesen a tiédre mi másra.
Csak a tiéd és az SLX a téma lassan. De csak ha a többieknek is jó az, vagy ha szerinted is jobb ha az lenne alapból a recovery az S124-ben.
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #9779 üzenetére
Csak kérdeztem. De arra irányult a kérdés, hogy TWRP vagy a gyári féle van benne. Mondjuk számomra a tapicskolós szimpatikusabb, egyszerűbb kezelésű.
-
induna
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9768 üzenetére
Ott be van kapcsolva, de mégsem müxik. Pedig eddig ment.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Blue Eagle #9773 üzenetére
Végül szerintem annál fogok maradni, amit linkeltél (ahol 500 mega van lecsípve), mert azt többen dicsérték, nekem meg csak az SLX-szel van tapasztalatom, amit amúgy nagyon szerettem, bár egy-két idegesítő hülyesége volt. Ideje valami újat tanulni...
Mégse hanyagolom a flashtools-t, ha azt vesszük csak az számít szűz telepítésnek, ami azzal ment fel
Erről amúgy akartam kérdezni a véleményed: sebesség szempontjából van különbség abban, hogy recos vagy FT-os romfrissítésen esik át a készülék?FT-ból használhatom azt, amivel anno a Life Rom felment, vagy a FT-ból is vannak különböző verziók a különböző romokhoz?
De ha veszed a fáradtságot egy recos verzió elkészítéséhez, szerintem nem egyedüliként nagyon szívesen fogadnám.
Egy hét múlva tervezek nekiugrani, ha minden igaz, majd jelentkezem az eredménnyel
Köszönöm a segítséget!
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Blue Eagle #9771 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ!
A partíciókiosztást úgy értettem, hogy a belső memória mintha át lett volna variálva az egyik általad készített romban, amit nemrég linkeltél (erre az elnevezésből következtettem)... ami arra ad megoldást, hogy baromi hamar el tud fogyni a belső memória, merthogy ketté van osztva.
Ez akkor nem lép életbe akkor, ha felteszem az S124-et?
Mi a teendő, ha azt akarom, hogy csak egy nagy belső memóriám legyen, és ne két kicsi?
Köszi:
DH
szerk: Ok, közben megválaszoltál, ezer hála.
-
StevieWonder
tag
válasz
Blue Eagle #9752 üzenetére
P780_ROW_S124_140403_1GIntSD -re raktam fel
műxik
Köszi
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9754 üzenetére
Köszönjük....tökéletesés nagyon tetszik...
Örök hála a munkáidért!
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9763 üzenetére
Köszi szépen. Azt hiszem ekkora tudatlansággal jobb, ha nem piszkálom
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9760 üzenetére
Azt hiszem valamit félreértettem
Az SLX ROM-ra fizetnék be, de úgy gondoltam, hogy ebben minden benne van. Ezek szerint pl. nem a ROM kapcsolgatja az értesítő ledet, hanem a KitKat ? A GPS érzékenysége mitől függ ? A ROM vagy a KitKat működteti ?
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Erre én is befizetnék, bár a mostani is jó. Csak hogy megnyugodjak. Ezzel a verzióval működik az értesítő led, van zseblámpa, tudja használni az összes szenzort, jó a wifije, bt fülest nem dobálja, akkut kíméli, OTG működik, okostévével együttműködik, jó a térerő, van 3g, naptár értesítése addig szól, míg ki nem kapcsolom, rázásra kikapcsolja a képernyőt, bármelyik billentyűre visszakapcsolja, ha leforditom az asztalra, akkor abbahagyja a csengést (némitja), tetszőleges dor és oszlop definiálható, teljes magyar ékezetes karakterkészlet (nincsenek kínai karakterek), menük teljesen magyarul vannak. Mert az enyém ezeket tudja (naptár kivételével) 4.3-as vagy 4.4-es az android benne ?
-
cool13
őstag
válasz
+1 szavazat. Jöhet.
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9754 üzenetére
Köszönöm!
Akkor már repül is fel... -
Itik
tag
válasz
Szia! Ezt lehet úgy telepíteni hogy a jelenlegi beállítások és programok megmaradjanak? Vagy legyalul mindent?
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9740 üzenetére
Énénénén.. most..
Mi a meglepi az S124-re?
-
ata007
tag
válasz
Johet!
-
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #9734 üzenetére
Köszönjük szépen!
-
YADA
tag
válasz
Csak S124, de kizarolag angolul... es kovetkezo telefonig nuku firssites. ("ami jol mukodik, azt ne piszkald" jeligere)
-
Bottalfog
tag
válasz
BUÉK !!!!
én azt használom és felcsigáztál
-
razorka777
veterán
válasz
Ja, tényleg v26.
Ez is még JB alapu, ugye? -
Blue Eagle
őstag
válasz
-
BarnaM7
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9728 üzenetére
eredeti gyári, cappa72 mondta, hogy csak gyári update tehető vele fel, ezért szeretném lecserélni
-
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #9719 üzenetére
igen tetszik érteni
Muukodik és hibátlanul minden egyenlőre
thank you -
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #9708 üzenetére
wipe után minden tökéletese fut.
Köszönöm -
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #9706 üzenetére
Akkor a következő lépés?
wipe data/factory reset?Vagy hogy tegyem vissza a 124et ha az nem válik be, mivel azt az sd kártyára nem raktam fel a 124et
-
BarnaM7
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9700 üzenetére
4.4.2.-es van rajta jó lesz ahhoz a recovery?
Amit letöltöttem Googleapps az 4.4.x-es.
Természetes már root-oltamCappa72: szerinted ?
-
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #9693 üzenetére
értem
Nos felraktam, kiis irta a telefon hogy sikeresen intalálta. (install from zip from sd card )
Ujra indult a telo..google felirat..pörög a kerék vagy 20 perce..egyenlőre ennyi..ez nem okés nem? -
BarnaM7
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9700 üzenetére
100% hogy CN-es
-
BarnaM7
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9696 üzenetére
erre gondoltál?
VIBEUI_V2_0_1451_7.67.1_ST_780 -
BarnaM7
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9668 üzenetére
Szia,
Azt olvastam, hogy ADB-n keresztül le tudom cserélni a recovery-t, ez járható út?
Mi alapján keressek biztonságos és kompatibilis recovery-t és hol?köszi
Barna
-
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #9691 üzenetére
köszönöm szépen az informáciot!
Fel is tettem a 124s romot telefonra.
Köszönöm szépen a segitséget még egyszer, most akkor megkérdezném hogy a 26os mivel jobb, illetve hogy tudom felrakni azt már meglévő 124esre? -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9685 üzenetére
Egy gyors kérdés:
Ha feltelepítem a legfrissebb s124-es verziót (az 1GBinstsd-fajtát), amit alant linkeltem is a másik kollégának, akkor ha nekem mondjuk 2 gigás telefonmemória kellene, akkor átparticionálhatom az orosz particionálóval (ami az összefoglalóban van)?
És ha igen, akkor mikor érdemes:
az első indítás után?vagy még az első indítás előtt CWMből indítva?
-
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #9685 üzenetére
sikerült!
Lementettem.
Mi a köv lépés a telepités felé? -
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #9672 üzenetére
nem, soha.
Igen rendben kell hogy legyen.
Köv lépés? -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9679 üzenetére
Kár...
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #9675 üzenetére
Akkor valami egyszerű módja? Mert sokaknak baja van ezzel.
-
cool13
őstag
válasz
Már régebben is meg akartam kérdezni. Mi az a legegyszerűbb módja kideríteni, hogy a driverek jól fent vannak a gépen. Az én tippem az ellenőrzésre, hogy összedugom a géppel és elindítom az MTKDroidTools progit. Az ha kiírja a készülék adatait, akkor jók.
Mi a véleményed ez ügyben? Mert beírnám fentre. -
Blue Eagle
őstag
válasz
...mármint mostanában. ha a piros sáv nem fut végig akkor nincs kapcsolat.
-
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #9662 üzenetére
read back megnyomása után nem történik semmi..0 %..
-
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #9660 üzenetére
backuphoz?
Gondolom menteni kell először mindenképp mielött bármit is csinálok..
De ha valamit félre értek akkor szívesen meghalgatlak, -
válasz
Blue Eagle #9603 üzenetére
Szia Blue Eagle!
Ez az általad magyarított Slx v26 row vagy cn?
#juhasz.jozse: lehet előbb az Alice, az úgy is cn ha jól tudom, akkor mehet fel nálam egyből.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #9612 üzenetére
"Miért van az, hogy a TWRP v2.7.1.0 amit kénytelen vagyok a KK romon használni nem menti a system-et. 1 mp alatt végez, aztán csak néhány KB -os az állomány."
Megoldva: egyel nagyobb alverziót találtam, az jó.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9612 üzenetére
öööö 300 ezer ... 30.... ezer liter ...
igen ... nem... azellen nem véd...Nem tudom.
A KitKAt egyébként is rejtély számomra. Hogy mit jelen az, hogy valamilyen környezetben futtatni ...
Na mindegy, mindíg meggyőződöm róla, hogy csak egy szimpla (L)Juzer vagyok ..cool: nagyon szép! MOndhatnám: cool
Honnan lehet letölteni?
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9606 üzenetére
Az de jó lenne.
És meg lehet úgy csinálni, hogy a frissítéseket lehessen telepíteni.. esetleg úgy hogy a nyelv megmaradjonn ?
Csak azért gondolom, mert lehet hogy azért csak a legstabilabb rendszer mégis csak a saját lenovo rendszer lehet..
Hátha elmennek a Lollipopp ig .. .(vagy hogy hivják..
)
Az érdekelnek ha készen van..
Addig SLX
Persze az is lehet hogy csak CNes ben lesz frissítés később.
A párom Sony Z-jére még ki fog jönni a legújabb.
-
Bottalfog
tag
válasz
Blue Eagle #9606 üzenetére
ezt mikor teszed közkincsé
nagyon jól hangzik .....
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9603 üzenetére
Köszönjük szépen!!!
az előbb érdeklődém nemes fórumtársaim körében, talán te tudád a választ eme kérdésre:
melyik is a legfrissebb P780asra kiadott gyári lenovó rom? -
válasz
Blue Eagle #9580 üzenetére
Jó, hogy te képben vagy melyik milyen!
Lehet teszek egy próbát, már nagyon régóta tervezem a rom cserét. Pedig nincs semmi bajom az slx-szel, bevált, csak kíváncsi vagyok jobb-e a kitkat. Akkor a Nexusban már megy az ART motor a Dalvik helyett?
-
whitelighter
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9573 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Ha nem túl nagy kérés (visszaolvasás és google-zás megsporolás érdekében) belinkelni esetleg őt akkor?
-
K_a_m_i
tag
válasz
Blue Eagle #9539 üzenetére
Megpróbáltam felrakni erre VIBEUI_V2.0_1443_7.25.1_ST_P780_baralajbi az S124-et, és végig is ment (zöld karika), de utána nem indult be a teló. Gondolom a preloader nem jó. Ha a másik preloadert teszem be (2014.03 utáni), akkor meg azt írja ki a FT, hogy image PRELOADER checksum failed. Hogy kell a preloadert kicserélni úgy, hogy a FT elfogadja?
-
ath
senior tag
válasz
Blue Eagle #9536 üzenetére
nekem ez most tök nagy öröm..
köszönöm!
boldog karácsonyt mindenkinek
-
Svejk41
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9557 üzenetére
ok most már jó. minden pipa maradjon? és most rádugom a telefont - da/dl pipa és rirmware gomb? így jó a sorrend?
-
Svejk41
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9557 üzenetére
kicseréltem. bettallóztam a scattert de a preloader sor piros és nincs pipa. hol hibáztam? bocs most a mentést talloztam. mindjárt keresem az eredetit. amiben az ój file van
-
Svejk41
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9555 üzenetére
ok. világos!
-
Svejk41
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9552 üzenetére
ok. csak annak kell bepipálva lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest