- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11611 üzenetére
Annyi, hogy eddig az ajanlott 5-os verzioval probaltam. Most mar csak este fogom megprobalni a 3-assal.
Az itt levo How-to-Install szerint csinalom.
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11609 üzenetére
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11607 üzenetére
Ez mind megtortent.
A driver(eke)t feltettem a kikapcsolt digitalis aliras ellenorzessel inditott rendszerrel.
MTK Droid Tool latja, kiolvassa adatait.
SPFlash Tools nem csinal semmit. -
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11589 üzenetére
Mi van abban az esetben, ha fenn van a driver, latom is eszkozkezeloben, a telefont rakapcsoltam a gepre kabellel, de azt mondja, hogy nincs csatlakoztatva (szurke inaktiv es csak a rejtett eszkozok kozott lathato).
Win 8.1 Prof
-
whited
addikt
válasz
Blue Eagle #11598 üzenetére
akkor mit javasolsz ami még nem jár gari vesztéssel?
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #11592 üzenetére
Pick pack megcsináltam, köszönöm a segítséged
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11589 üzenetére
Koszi!
4.2.1 helyett szeretnek 4.4.2-t, de ha elerheto az 5-os attol sem zarkoznek el. Van ennek valami akadalya egyebkent? Gyartoi tamogatason kivul.
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #11586 üzenetére
Kosz, de nem serult, meg nem kezdtem neki. Csak elokeszulok. Illetve kicsit erteni szeretnem a dolgokat, mert valljuk be kuszak a leirasok egy kezdo szamara.
Teljes mentesem van 2 is MTK Droid Tools-al.
3as es 5os SP is van. Melyiket javasolt hasznalni?
Tovabba a scatter es row vs cn kerdesre nem kaptam egyertelmu valaszt vagy megerositest.En meg mindig az S110-et hasznalom 2013 oktobere ota (akkor csak egy modem csere volt es kesobb particio modositas), es most kezd neha magatol repulo modba kerulni, ritkabban lefagyni. Gondoltam egy frissebb rendszer jot tenne, igy a S228-at gondoltam ra.
Teljesen szuz, uj rendszert szeretnek, aztan majd belakom megint.
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #11586 üzenetére
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #11584 üzenetére
Ha jól emlékszem ugyan akkor gyártották a tied mikor az enyém.
A kéken: 131911
A feketén: CMIIT ID: 2013CP5888köszi a linkelt Preloader packot
-
Tocso76
tag
válasz
Blue Eagle #11557 üzenetére
Köszi. Az kár, az oldalra nyílóst nehezen tudom egy kézzel tartani és a powert is nehezen tudom megnyomni. 2-3 éve kb. 80%-an lebénultam a kezeim még valamennyire működnek, de pl. tapintás érzékem nincs. Ezt dobta a gép, ja és csak úgy jött nem is tudom mi okozta.
-
Athoszka
tag
válasz
Blue Eagle #11548 üzenetére
Köszi! Közben ment is vissza a jó bevált v101 modem. A s228-ban v24 volt és az nem volt hű de jó.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #11548 üzenetére
Az összefoglaló 8. pontja is hivatkozik erre.
(#11550) Athoszka
Persze, a v24 olyan mint a v23 ebből a szempontból: T-mobil hálózatra nem jó. A v101 az ok. -
válasz
Blue Eagle #11539 üzenetére
A youtube hiba nem csak nálam jött elő, ezért kellett frissítenem újabb ROMra. Bár szerintem amit felraktam, az a hivatalos 4.4.
-
Scobbyka
tag
válasz
Blue Eagle #11539 üzenetére
Megpróbáltam a power + volume up + volume down de nem jön be semmi kép ahol ugye majd ki lehetne választani a factory reset-et.
Csak az előzőekben leírt dolog jelentkezik (sötét kép, 20-22 másodpercenként rezeg egyet)Szerk. Próbáltam a power + volume up egyszerre de arra sem reagál
-
drewcsalad
tag
válasz
Blue Eagle #11524 üzenetére
Kiderült,hogy rootolt maga a ROM
Most olyan problèmám van,hogy csak MTP ès kamera módban dolgozik ha gèpen van! Szerenèk rámásolni adatot,de ezèrt nem tudok,mert nem ismeri fel háttèrtárolókènt. Megoldás? -
ibookg4
tag
válasz
Blue Eagle #11528 üzenetére
Szaisztok, nincs valakinek felesleges fóliája a képernyőre? Vagy hol kaphato SOS?
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11526 üzenetére
Megvan a régi alaplap, és megvan az nvram is. De fel lehet tenni egy másik nvramot egy másik alaplapra?
Egyébként mivel nem volt az"új" alaplappal semmi gond, így végül is mindedgy. -
drewcsalad
tag
válasz
Blue Eagle #11522 üzenetére
Igen rootolni és kínaimentesíteni!
MTKnál factory modeban indítom! Lehet azért nem látja? :S -
drewcsalad
tag
válasz
Blue Eagle #11520 üzenetére
Nem megy a MTK Droid! Valamilyen driver problémája van! :S
Ez kiborító! Tudnál drivert ajánlani! Legyalulom az usb drivert!
Valami CDC -t akar -
drewcsalad
tag
válasz
Blue Eagle #11518 üzenetére
A fix preloados változattal végigrakta ééés működik!
Juhuu!
De miért csinálja ezt? :S ijesztgeti itt az embert!
Most már csak a rootolás van meg a mentés hátra! Remélem az sikerül! Az elöző telnél nem ment!
Köszi a segítséget! -
drewcsalad
tag
válasz
Blue Eagle #11516 üzenetére
Blue!
Azt is próbáltam! ÉS semmi!
Lehet ,hogy a rom nem jó hozzá? :S Azt írja,hogy Unrecognized ROM detected! -
drewcsalad
tag
válasz
Blue Eagle #11513 üzenetére
Tehát:
kikapcsolom a teló --> reset gomb megnyom (teló lehúzva a gépről!) --> rom beolvasva, preload kipipálva --> download megnyom ---> teló rádug és ezt írja ki! 1-es kép -
drewcsalad
tag
válasz
Blue Eagle #11509 üzenetére
A preload ! Az a 200 mb ami a CN-es kütyükben nincs! ROWos a teló! Csináltam Mobile uncle-s mentést és scattert az SP-vel, de a rendszerrel nem stimmel valami ,mert a MUT kiírt dolgokat,ami nem tetszett! Error hegyek voltak!
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #11486 üzenetére
Szia, köszi. Sikerült végül megcsinálni a telefont bár nem volt egyszerű. Köszönöm a segítséget.
-
leon11
tag
válasz
Blue Eagle #11505 üzenetére
Nekem usb gondom van. Nem lehet tölteni, se pc-re csatlakoztatni. Usb csere után sem javult a helyzet. A szaki szerint alaplapon vmi ic probléma van. Feladom, úgyhogy donornak meghirdetem. Bár ha lehetne valahogy külső töltést alkalmazni vagy egy másik P780-ba az aksit berakva tölteni, még használható lenne.
-
Jano_023
őstag
válasz
Szia, köszönöm a linket. Ebben 3 file van melyiket kell használni ?
-
drewcsalad
tag
válasz
Blue Eagle #11490 üzenetére
Na ez az!
Nincs CWM! És nem igazán tudom felrakni! :S
Szájbarágós megoldást kérhetek?
Köszi -
drewcsalad
tag
válasz
De ehhez is kellene CWM ,csak a gyári kínai van fent :S
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #11482 üzenetére
Csak magadat dicsérheted..... Mert Te voltál a mentor kezdetektől....
Amit tudok azt tőled tanultam...
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #11480 üzenetére
Mit használsz ?
Ha haza értem szedek le újabb toolt. Hátha.
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #11477 üzenetére
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #11477 üzenetére
Egyszer volt nekem ilyen!!! Másik Flash Tools-ot kellett leszednem....és azzal tökéletes volt...
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #11475 üzenetére
Hali, köszi.
Igy sem megy. Azt irja mikor be akarom tölteni a Scatter filet hogy: Error: Initialaizing scatter file faild. Please check the name of scatter file which you load is legal. -
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #11471 üzenetére
Ez a ROM amit válaszottam:
http://www.needrom.com/download/lenovo-p780-4-4-2-vibe-ui-2-0/
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #11467 üzenetére
Szia, recovery van rajta. Onnan flashelném fel a zipet amit leszedtem. Eddig mindig így ment. A baj az hogy nem tudom kedves barátom még mit csinált vele.
Nem értem mi a logban a kiiras hogy nem tudja mountolni a system meg a többi dolgot. Fura ez nekem. Mit lehet csinálni? -
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11458 üzenetére
Van 407.-Ft-ért az ebayen, de a szállítás 1700.-Ft, és nincs több darab. Ez tényleg húzós, de bármilyen megoldás érdekelne, hogy a telefont gyári állapotban tartsam. Kopásért én sem cserélnék, de egyszerűen kitört. Nem voltam ott az eseménynél, egyszer csak ott volt a teló mellett, lehetett baleset is, most egyszerűen lyuk van a helyén, tehát KELL A GOMB!
Ha van valakinek más ötlete, azt is elfogadnám, vagy gombot is.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11452 üzenetére
Köztes. Működik a vaku is meg a kamera is.
??
Érdekes..
NAgyon sok örök hálám.. -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11450 üzenetére
Most újra elindult a Flastools, teszi felfele rá az S124-et.
namost, ha ez új, akkor valószínüleg a kamera, meg miegymás nem fog menni csak 4.4 alatt, jól sejtem??
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11448 üzenetére
Ez a másik az az új, amit az összefoglalóban le lehet tölteni?
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11446 üzenetére
Pedig ez 2013 márciusi modell. Mégis?
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11431 üzenetére
Nocsak, megvan a géped? És a s227 hogy áll???
-
leon11
tag
válasz
Blue Eagle #11429 üzenetére
Értem. Eddig SLX 26 KIT volt, sd-ről 26a- t feltettem, de a probléma továbbra is adott. Akkor rom cserével ez a rész is elvileg frissült. Köszi, keresem majd a fórumtársat, hátha....
-
leon11
tag
válasz
Blue Eagle #11427 üzenetére
Töltőáramot nem tudok most nézni mert még szervizben van. Pc-hez csatolva semmi hang sincs.
Korábban a töltés ideje is lassan hosszabbodott 10-12 óráig ment, majd csak kikapcsolva lehetett tölteni. -
leon11
tag
válasz
Blue Eagle #11425 üzenetére
Próbálva volt legalább 7-8 félével közte a sajátja is. Usb driver a telefonra kéne, a sajátja mert feltételezhetően sérült. nem a pc-re. 2X usb csere után sincs kapcsolat se a konnektorral, se a pc-vel. ugyanakkor a piros led világít.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11421 üzenetére
Hát igen. A térerő legyen vele!!
Aminek a gindja lehet hardweres is. Nekem pl szinte biztos hogy az. Ezideig szinte semmi bajom nem volt veke, mostanában alkalmanként eltünik, és némi kopogtatásra jön elő újra. Alaplapon elengedte magát valami. Arra is rájöttem, hogy kijelzővel lefelé kell kopogtatni (hogy biztosan betörd a kijelzőt, ha rosszül ütsz, s akkor biztosabban megjelnik a térerő a telefono, mint Luknál az erő sötét oldala
-
Trexx
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11394 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Elgondolkodom akkor a kínai javíttatáson...
Pandawill-től vettem, van valakinek velük garis tapasztalata?
Esetleg alkatrésznek kell valakinek, el lehet ilyen állapotban adni? -
Silex
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11386 üzenetére
Az volt a baj, hogy nem KK recovery volt fent amikor modemet telepítettem, ugye? Most megy. (52)
-
csiga25
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11386 üzenetére
Bocsi a v16-ot a sajátomra írtam, azt hittem h az is nekem jött a kérdés
Hurrá elindult, ujraídítás és kicsi asztalhoz kopogtatás után
-
Silex
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11383 üzenetére
Sorry, az pontosan mi?
-
csiga25
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11383 üzenetére
Alapsáv: p780.v16,
Amugy csinált már ilyet de valahogy megjavult már nem emlékszem, Másik kamera appot se enged használni,mert azt mondja h egy másik használja éppen
-
Silex
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11380 üzenetére
A PC nem ismeri fel. amikor viszont restből indítom a flash toolssal a telepítést működik. Ez ok. Most KK van fent, ezzel akkor mi a teendő mert már egyáltalán nem lát hálózatot.
-
Silex
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11369 üzenetére
Hát én ezt nem igazán értem. Igazából igencsak probléma, hogy csak néha ismeri fel a telefont USB-n, ráadásul mielőtt ezzel a row-val flasheltem volna, nem működött a gsm modem egyáltalán, pedig próbáltam több drivert is.
Row rom nem megy föl rá, a Life v0.3 sem indult el, amikor visszaimádkoztam ezt a romot: [link] utána már a recoveryt sem tudtam lecserélni mobileuncle tools-al.
-
Jamal0
tag
válasz
Blue Eagle #11371 üzenetére
Értem. Esetleg tudnátok mutatni egy linket a particionálásról? Vagy ha nincs akkor le tudnátok írni hogyan is kéne mert kicsit zavaró a dolog.
Előre is köszönöm. -
ath
senior tag
válasz
Blue Eagle #11369 üzenetére
v8p3, hozzá tartozó mddb-vel. olyasmi, mint ami Neked volt tableten, az v10p10 volt. valójában az mt6589-hez kerestem modemeket, és az derült ki számomra, hogy nem kell p780 specifikusnak lennie, se semmi.
próbáltam ebből a moly féle modem sorozatból keresni frissebbet, mint a v10p10, de nem találtam egyelőre. -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11371 üzenetére
A totalkommander valóban sd-nek látja mind a kettőt. Csak megkülönbözteti. Sd0 illetve sd1 vagy ahogy a rom afja neki. Azvaz érdekessége, hogy hiába gondolnánk azt ahogy a telefonba erre a célra elkülönitett, "emulált" sd szerű particiót rakja előre, rendszerint nem ezt teszi, hanem a beletakott sdkártyát jelöli meg 0val, vagy 01 el, tehát előrébb sorolja. Ez főleg akkor van, ha az elsődleges íráslemezre azt mondod, hogy sdkártya. Ekkor a rendszer automatikusan a belehelyezett memóriakártyát jelöli meg, és abtelefonét házrébb sorolja. Ez azért lehet, mert a lenovo, és még páran, csupán kisegítő lehetőségként használ particionált memóriát azokra a felhasználókra gondolva, akik nem szeretnének sd kártyát rakni a telójukba. Nekik ennek ellenére legyen lehetőségük kihasználni minden olyan program opcióit, amik egyébként beállításaikban ismerik és használják a memóriakártyát.
Én nagyjából így frjtettem meg azt hogy miért fordul meg a totalcommanderben azvsd elnevezés.
Tehát valami olyasmi, hogy: aut mondja a rendszer " látom raktál be egy bazi nagy sd kártyát, ezért én eut használom minden olyan dologra, amihez az sdt be lehet állítani. Egyébként még van a telefonba is sd hasunálhatod aut is, de vsak ha muszáj".Én azt szoktam csonálni, hogy a belső memóriát átparticionálom 2 gigára (nekem átlagban annyi kell) a maradék az 500 mega lesz így. Aztán ahogy feltett az adott romot, rogtön átállítom az alapértelmezett íráslezt sdre, mert van benn gy nagyobb sdkártya is.
-
dime27
őstag
válasz
Blue Eagle #11327 üzenetére
Értem, köszi!
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11297 üzenetére
Gyári, és a kérdésben rejlik az is, hogy nem bütykölök tovább ezzel a cleanerrel, vagy bármilyen ellenőrizetlen dologgal. A syncit fiók eltávolítására nem találtam semmilyen használható leírást. Azért zavar, mert a beállítások menüben a google mellett van ez a fiók, ha rákattintok, a "beállítások sajnos leállt" üzenettel találkozom. Bármihez nyúlok a telefonon, semmilyen hibával nem találkozom, minden pöpec, a gyenge pontok zavarnak, maximalista vagyok.
A fórum segítségével kezdem kapisgálni első androidos telefonom rejtelmeit, az itteni olvasgatás, majd megszólalásom óta sok minden összeállt a fejemben, kezdem érteni a kommenteket. Hozzányúltam a telóhoz, rom-ot cseréltem, rootoltam, mentést végeztem, az előbbi elvetélt kísérletben a recoveryből szkript futtatását értelmeztem. Kár, hogy ezeket a folyamatokat csak élesben lehet elkövetni, veszélyezteteve a telefon működését, milyen szép lenne, ha létezne egy virtuális p780, mondjuk pc-n futtatva amolyan sandbox. Ahogyan a drupal weboldalaimat tesztelem linuxon virtuális szerveren (lamp). Köszi Blue Eagle.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Blue Eagle #11279 üzenetére
Én is így gondoltam, köszönöm!
(#11277) azimut: Próbáltam, de akkor is előjön a hibaüzenet.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11229 üzenetére
Az szívás
Így sosem fog elkészülni az az S226 os....
Bocsi... -
Jamal0
tag
válasz
Blue Eagle #11229 üzenetére
Ha se kép se hang akkor GPU hibás (felolvadt) vagy kondik mentek ki vagy esetleg a táp részen a regulátor szált ki a versenyből. Minden esetben javítható a gép megfelelő szervizben. Lenovo gépekbe eddig mindig tudtam életet lehelni.
-
Jamal0
tag
válasz
Blue Eagle #11225 üzenetére
Mi baja a gépednek? Noti vagy asztali gép volt?
-
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11111 üzenetére
Szívesen fogadom a segítségedet. Telepíteném a baralajbi féle rom-ot. Needromról letöltöttem a megfelelő fájlokat, flashtools indít, scatter betallóz, pipa da-dl..stb, download, telefon kikapcs, usb rádug, majd nem történik semmi. Driver hiba akkor is, ha bekapcsolt állapotban kommunikál a teló? Próbáltam driver.exe-t, semmi nem történt, amúgy win7 a pc-n. Mit rontottam el?
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11111 üzenetére
No!! Ez a hozzászólás is szép számozást kapott!
11111
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11044 üzenetére
Nem gond. Odaadom a kiskrapeknak mégegyszer..
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #11040 üzenetére
Köszönöm szépen!
Megpróbálom, bár nem tudom hogy tiszta alkoholt honnan szerzek.
Próbáltm hajszárítóval kiszárítani, de nem sok eredménnyel.
No hátha ez. addig fülessel kell használnom. -
azimut
aktív tag
válasz
Blue Eagle #11030 üzenetére
Az android ikon mögött. Ezt onnan sejtem, hogy repülőgép üzemmódra kapcsolva egy pillanatra előugrik, visszakapcsoláskor mögé. Egy picit kilógnak a pálcikák végei - a droid jobb válla fölött. Azonkívül mindkét SIM foglalatban működik a kártya (Telenor), a telefonálás hibátlan. A guta megüt, végiggugliztam a netet, ilyen hibajelenséget nem látok sehol. A jelenség már a bekapcsoláskori Lenovo feliratnál megjelenik, az egészet ma kezdte. Előtte nem telepítettem semmilyen alkalmazást sem, semmi gyanús taskkiller, viber, security baromság. Malware? Gyaluljak?
-
Jamal0
tag
válasz
Blue Eagle #11021 üzenetére
Értem és köszönöm a felvilágosítást. Ma is tanultam valamit.
-
Rhyno
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11023 üzenetére
Megpróbálom, köszi!
-
Wieder12
tag
válasz
Blue Eagle #11023 üzenetére
Én is ugyan azt írtam 2-szer elfogadta, meg úgyis csak átmeneti a dolog
De Baralajbi rom alatt nem engedte, build hibát dobot!
-
Jamal0
tag
válasz
Blue Eagle #11018 üzenetére
Érdekes, mert a Bluetooth működik meg a WiFi is csak az imei hiányzott. Szerintem valakinek nem tetszett a kínai angol és magyar keverék gyárilag és megpróbálkozott új romot rakni és legyalulta a telot aztán nem tudott életet lehelni bele és eladta. Én így viszont nagyon jól jártam. Valahol van leírás vagy valami útmutató hogy lehet újra írni az nvramot?
Szoftveresen nem nagyon értek a telohoz inkább hardveresen vagyok otthon, gondolom csak az nvram állományba kell beirni az imei számot és kész, vagy rosszul gondolom?
-
Jamal0
tag
válasz
Blue Eagle #11014 üzenetére
Igen ezzel tisztában is vagyok a baj csupán az hogy én használtan vettem a telefont elég olcsón mert nem kapcsolt be, se kép, se hang. Rá akadtam erre a fórumra ahol olvastam, hogy szinte lehetetlen le teglasitani, szóval gondoltam ennyit megért a dolog. Otthon első dolgom az volt, hogy FTvel a te magyarositott romodat felrakom ami sikerült is csak imei hiányzott, de azt meg megoldottam igy. Másban okoz ez nekem hátrányt?
-
Rhyno
csendes tag
válasz
Blue Eagle #11008 üzenetére
De jó... És most merre tovább?
-
Rhyno
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10998 üzenetére
Nem keverem, hibaüzenetnél a help, ami elvileg ugye segítség, ezt tanácsolta szép nagy ábrával... A sorstárs írásait pedig tényleg nem olvastam...Mentésem pedig természetesen nincs... Most merre? Kuka?
-
Rhyno
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10985 üzenetére
Bocs, hogy megint itt vagyok, de ma ott folytattam, ahol tegnap abbahagytam.. Lecseréltem a preloadert és kitöröltem a cheksum nevű fájlt, de megint csak újabb hibaüzenetekig jutottam a Flash Tools-ban. Először egy "Borm error S_FHND_FILE_IS_NOT_LOADER_YET(5007)" hibaüzenetet, ha a help tanácsa alapján format/download menüt választottam, akkor a "PMT changed for the ROM, it must be downloaded" hibaüzenet jött. Mi nem jó már megint?
-
kismércse
tag
válasz
Blue Eagle #10991 üzenetére
Nem akart összejönni, az nvramot is csak az mtk droid toolsal tudtam visszarakni.
De viszont fentebb írtad, hogy az s124-es romot tegyem fel, és utána csináljam a többi dolgot,hogy majd létre hozza magának a fájlokat, és úgy sikerült! Megint jó minden! Köszönöm szépen a segítségedet! -
kismércse
tag
válasz
Blue Eagle #10989 üzenetére
De, onnan vettem ki a nodl szöveget
-
kismércse
tag
válasz
Blue Eagle #10986 üzenetére
Sajnos úgy sem akar sikerülni. :/
-
Rhyno
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10985 üzenetére
Köszi! Holnap kipróbálom! Még egy kérdés, az új preloadert amikor bemásolom, át kell nevezni a régire?
-
Rhyno
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10953 üzenetére
Sziasztok! Kérnék még egy kis segítséget! Próbáltamaz új új rom-ot rakni a telefonomra, de a telepítés során az SP Flash Tools két különböző rom-al is megszakítja (baralajbi féle és P780_ROW_S124_140403_1GIntSD) "Brom error: S_FT_ENABLE_DRAM FAIL (4032)" hibaüzenettel a telepítést. Próbáltam SD kártyáról egy harmadikat, de ott is Installation aborted" üzenet és meghal a kis robot...Mit rontok el? Mentést előtte hogy lehet csinálni? Előre is köszi!
-
kismércse
tag
válasz
Blue Eagle #10982 üzenetére
Próbálom úgy, az 5-ös FT-al, Download only, de azt írja hogy: PMT changed for the ROM, it must be downloaded.
-
kismércse
tag
válasz
Blue Eagle #10980 üzenetére
Azt hol látom?
Meg van látom, de előtte van egy olyan, hogy NODL -
kismércse
tag
válasz
Blue Eagle #10976 üzenetére
Pontosan! Azóta sikerült az 5-ös Flash tool-lal egy másik romot rátenni, pontosabban a LiFe v03-at, de ott is ugyanez volt a probléma. Most rakom a baralajbi féle vibeui 2.0 v6-ot, mert amúgy is azt akartam, de gondolom akkor itt is ez a probléma lesz majd.
Az gond lehet, hogy az 5-ös FT-ban a Format All+Downloadot választottam? -
Mclood
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10972 üzenetére
A nevedet meg téged is aranyba kéne foglalni.
KÖSZI
sikerült
mivel tartozok?[ ha lesz pénzed igyál egy sört
]
-
Mclood
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10970 üzenetére
semmit nem csinál csak az USB felírat át vált searching-ra
-
Mclood
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10968 üzenetére
de nekem ez van a telefonomon
P780_4.4.2_1435_VibeUI_2.0_MultiLang_Gapps_Root_baralajbi -
Mclood
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9098 üzenetére
Üdv
ismét segítséget kérek töled
asszonynak is vettem egy ilyen lenovot de csak angol meg kínai volt rajta mondom le cserélem egy olyanra mint az enyim hogy magyar legyen és ismételteten el hibáztam valami és hiába olvasom visza amit akkor csináltunk nem sikerül ugyan úgy nem tudom be kapcsolni.
ötlet? -
Rhyno
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10950 üzenetére
Elolvastam az összefoglalót, kicsit nekem kínai,de gondolom nekem CN ROM-om van (VibeUI 2.0), ezt recovery-ből sd kártyáról fel tudom rakni?
-
Rhyno
csendes tag
válasz
Blue Eagle #10943 üzenetére
Azt hiszem, reboot recovery módban, és ott volt. Bocs, ha félreérthető vagyok, de nem értek hozzá, ráadásul a menük egy része kínai... Viszont teljesen jó lett, valóban be lehetett valami ragadva, délután 4 óra óta max 10%-ot merült, pedig folyamatosan wifin van, mert telepítgetem vissza ami kell.
-
Wieder12
tag
válasz
Blue Eagle #10937 üzenetére
Rendben! Jó lesz ez a rom egy darabig! Lassan beköltözök a telóba, aztán írok majd jó kérdéseket
elvétve talán válaszokat is.
-
Wieder12
tag
válasz
Blue Eagle #10930 üzenetére
Ezt a romot akartam felrakni, amikor újrapróbálom akkor is a sárga folyamat végig megy. A probléma igen az, hogy bekapcsolom és lenovo felírat és nem megy tovább állandóan újraindul és azt írja legalul, hogy => TOOL DL image Fail!
Na most felment
mindent ugyanúgy csináltam
lehet kellet rá aludom egyet meg a telefonnak is
-
válasz
Blue Eagle #10915 üzenetére
Attól még színhelyes lehetne.. Nekem nagyon szürke képeket csinál. Persze lehet retusálni, de...
-
Butcher82
senior tag
válasz
Blue Eagle #10903 üzenetére
Mobileuncle-el próbálom updatelni, de még mindig a 3e recovery indul el.
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #10891 üzenetére
Ennél szerintem rosszabb, hogy az is kering a neten (MTV-ben is volt), hogy ha felvesszük, akkor is fizethetünk súlyos pénzeket. Eddig még senki sem tudta megerősíteni, én meg valahogy nem látom a szolgáltatási szerződésben, hogy saját országon belül milyen esetben is fizetnék hívásfogadásért ;-)
-
Hintalow
senior tag
válasz
Blue Eagle #10891 üzenetére
Visszahívni azt nem fogjuk
Inkább az újraindulás volt furcsa, meg, hogy utána kicsit lefeküdt a rendszer.
btw az újraindulás is olyan, volt, mintha csak "félig" sikerült volna. -
Butcher82
senior tag
válasz
Blue Eagle #10885 üzenetére
P780.V102, 204/11/11 Vodafonos SIM-mel használom.
-
Butcher82
senior tag
válasz
Blue Eagle #10882 üzenetére
-
Wieder12
tag
válasz
Blue Eagle #10877 üzenetére
Rendben! Köszönöm a Segítséged!
-
K_a_m_i
tag
válasz
Blue Eagle #10862 üzenetére
Szia! Az S228-nál nincs ilyen probléma, hogy többször kell böködni, mire hajlandó indulni egy program?
-
Wieder12
tag
válasz
Blue Eagle #10875 üzenetére
Gyorsan lementettem az nvram-ot. Most próbáltam, hogy nyomom mindkét hangerőt és bekapcsot, de csak lenovo felirat jön, aztán semmi, fekete kép megint lenovo felirat és ezt a végtelenségig csinálná szerintem
kb. 5X megcsinálta
PÜ-ben átdobom a bin fájlt ha nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest