- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Blue Eagle #6320 üzenetére
Köszi én is ezt szedtem le de nem megy. Kihal indításnál. baralajbi felé pure rom van fent.
-
fila
senior tag
válasz
Blue Eagle #6298 üzenetére
Próbáljátok meg az adatokat törölni az alkalmazásból. S650-nél bevált.
-
leon11
tag
válasz
Blue Eagle #6258 üzenetére
köszi a segítséget
v101 rajta, de a hiba maradt
Vipe ceche + dalvik system reboot sem oldotta meg. -
leon11
tag
válasz
Blue Eagle #6258 üzenetére
Köszi! A modemet letöltöttem már v101, v52.
Amikor kicseréltem a sim kártyát 20 perc múlva újra indult, madj percenként.
Vájpoltam én, de semmi. Factory sem oldotta meg.
Céges sim ki, azóta müxik.
Most az slx 26 KIT-el ugyanaz a probléma. -
wallace
tag
válasz
Blue Eagle #6236 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, jól hangzik papíron
-
tbs
addikt
válasz
Blue Eagle #6238 üzenetére
Baralajbi Romjai -> vmi kazah turistalátványosság..?Maxirespekt Dr. B.-nek! A munkássága rajongói táborát gyarapítom.
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #6229 üzenetére
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #6225 üzenetére
Hú de nem szimpatikus ez a hozzáállás!
-
kk831228
addikt
válasz
Blue Eagle #6177 üzenetére
Köszönöm!!
Erre voltam kíváncsi hogy végül akkor teljesen jó a gyári rom is...
A gps jól működik a gyári romban is?? Mik az apró hibák amit orvosolni kell??
Kamera mennyire használható??
-
ath
senior tag
válasz
mert puritán, nulla csicsa és így jobban tetszik. emellett pedig borzasztó sokrétűen lehet állítgatni.
-
beg
veterán
válasz
Amiért én ezt választottam: A gyári UI, kinézet nekem nem jött be. Az összes előző cuccaimon stock droid volt. Azt szoktam meg, az tetszik, tudom hova nyúlok. Az SLX gravity box-al pont olyanra szabható, amilyen kedvem van. Próbáltam én megszeretni a VIBE kinézetet is, de nem ment. Mindig visszatértem a stock-hoz. Az SLX alapból a helyes modemmel jön, gps conf rendben van, a különböző lenovo-s appok nem fagynak sehova, mert nincsenek
-
OC
őstag
válasz
Blue Eagle #6160 üzenetére
Köszi.
Ma jött egy SMS, azt elolvastam és helyreállt a rend.
-
kelen22
újonc
válasz
Blue Eagle #6112 üzenetére
Őrület, működik!!!! Nagyon-nagyon hálás vagyok neked! Köszönöm!!!!
-
newsync
tag
válasz
Blue Eagle #6130 üzenetére
Koszi!!!
-
newsync
tag
válasz
Blue Eagle #6128 üzenetére
Ez legyen a legkevesebb:-) :-) titaniummal vissza.viszont a naptaram is toroltem mert ugyanez volt a gondom a gyarival.esetleg megosztanad azt is! Elore is koszi!- nem baj ha nem magyar
-
newsync
tag
válasz
En a hibassan mukodo e mail appomat rendszer eltavolitoval toroltem majd az altalad linkelt e mail apk filet siman (root explorer nelkuk )telepitettem kinai romra.Kivaloan mukodik.elotte aqau mailt hasznaltam.thx a megosztast!
-
kelen22
újonc
válasz
Előre is köszönöm! Délután nekivágok!
-
kelen22
újonc
válasz
Blue Eagle #6102 üzenetére
Bocs, tegnap már nem bírtam tovább fenn maradni. Nos, a ROM: P780_ROW_S116_130828, és annyi info még, hogy kipróbáltam az többi nem exchange szerveres fiókomat, azoknál semmi problémája nincs a levelek megnyitásával. Viszont a kollégáim céges telefonjain ( többnyire Samsung mindenféle) nem volt ilyen probléma...
-
ath
senior tag
válasz
Blue Eagle #6113 üzenetére
így pontosabb, kösz
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #6116 üzenetére
Akkor ahhoz a romhoz tartózónak írom, esetleg majd javítjuk.
-
cool13
őstag
válasz
Ezt beteszem fentre. Más romoknál is működhet a megoldás? Kösz!
Többiektől kérdezem, van még valami amit javítani, illetve be kellene rakni?
-
gilimbgalamb
tag
válasz
Blue Eagle #6063 üzenetére
Persze megvolt! Előtte és utána is, próbáltam fullt, próbaltam update-et de ugyan az a végeredmény :/ Amit furálok, hogy az update után is úgy jön be mintha újra raktam volna az egészet, tehát minden beállításom törlődik. Az orosz beállítás varázsló fogad, az orosz UI fc-vel. Gondolom az előtte történő factory reset miatt. Lehet, itt a hiba?
-
Hun91FaTe
csendes tag
válasz
Blue Eagle #6054 üzenetére
Sajnos úgy is
Sebaj megy vissza a v24a backup aztán majd ha lesz újabb megpróbálom, hátha csak valami verzió bug. -
Lecs@
addikt
válasz
Blue Eagle #6031 üzenetére
Én ezzel fordítok mindent. Gyors, és nagyon jó mindenre.
Egy screen. Ma a ColosOs - nak álltam neki magyarítani.Ezzel apk- kat, teljes Romokat is nagyon gyorsan lehet magyarítani. Kicsomagol, becsomagol, fordít Online stb.
-
Lecs@
addikt
válasz
Blue Eagle #6024 üzenetére
Szerintem igen ( mentésed legyen )
-
nandude
tag
válasz
Blue Eagle #6000 üzenetére
Ezen a modem verzióját érted? A vodással most is próbáltam feltenni többet, a V20, a V51, a V52 és a V101 ment fel, és se a Telekomos, se a Vodás nem kapott térerőt.
Viszont amikor ezt írtad, akkor már éppen kiszedtem a csavarokat a telefonból, és úgy kapcsoltam be, és láss csodát: van térerő. Gyorsan beletettem a vodás kártyát is, és azzal is tökéletesen megy. Amúgy még mindig a V51 van fent.
De attól még szétszedem a telefont ha már elkezdtem, mert lötyög az akksi
-
válasz
Blue Eagle #5952 üzenetére
Win alatt mtk platform esetén mindig az MTKDroidTools-t szoktam javasolni.
Root jogot szerezni, majd a terminal gombra katt. És ott már működnek az
adb devices
adb xyxyyxyx
parancsok.@(#5954) OC
beg válasza bejöhet, mivel ROW volt az eredeti szoftvertípusod. -
válasz
Blue Eagle #5926 üzenetére
Ha root-olt, akkor adb-n keresztül megoldható simán a CWM felrakása:
adb shell
su -
dd if=<teljes elérésiút és fájl neve> of=/dev/block/mmcblk0 bs=1024 seek=40448
reboot recoveryEz be fogja tenni a helyére a cwm-met.
szerk.: a seek utáni számra figyelni. Hibás érték megadásakor elhalálozás potenciális esélye forog fenn.
-
OC
őstag
válasz
Blue Eagle #5923 üzenetére
Cappa segítsége alapján írom, hogy az Mobile Tools-szal töröld a china appokat és marad a CWM.
-
Lecs@
addikt
válasz
Blue Eagle #5866 üzenetére
A v5 a legfrissebb. Remélem holnap már nálam van a p780, és akkor teszt ezerrel.
Más : Ki mennyire van megelégedve a kamerával ? Vajon KitKattal javul - e ?
( #5864 ) : ha lehetőséged van kijegyzetelni, hogy hol hiányos, illetve pontosan mi legyen írva magyarul, akkor tudom tökéletesíteni a magyart fullra.
-
Lecs@
addikt
válasz
Blue Eagle #5855 üzenetére
Nálad sem tudni, melyikre gondolsz
De ha a NeedRomos - ra, akkor regisztrációval, belépéssel van download link. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #5839 üzenetére
Ja! már látom.
-
válasz
Blue Eagle #5818 üzenetére
West76 is CN rommal kapta a telefonját, majd ROW-sította. Én is csináltam ilyet.
Ha CN romot flesselünk vissza rá, nem lehet baja. Természetesen firmware upgrade-del lehet ezt megtenni.
Számomra ezt azt jelentené, hogy "krosszflesselhető", egyikből a másikba a firmware upgrade a megoldás. -
beg
veterán
válasz
Blue Eagle #5818 üzenetére
Úgy tudom,hogy azt a preload tartalmazza, de cappa72 kolléga majd biztosat tud mondani.
-
beg
veterán
válasz
Blue Eagle #5816 üzenetére
Igen, ha a CN-nek megfelelő partíciókiosztásod van.
-
válasz
Blue Eagle #5792 üzenetére
Köszi az infót.
Hál'Istennek engem nem érint.
Windows-os gépen nincs net (tiltva), így felesleges a vírusírtó (kizárólag flash-re, mtkdt mentésre használom), Linux alatt meg úgysem indulnak a win-es cuccok. -
beg
veterán
válasz
Blue Eagle #5748 üzenetére
Play hiánya némelyikben fellelhető. Stabilitásban nincs különbség, én a row romokat preferálom.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Blue Eagle #5716 üzenetére
Rendben.
Köszönöm szépen.
-
lbarna
tag
válasz
Blue Eagle #5690 üzenetére
Nem neked írtam.
-
tjokai
senior tag
válasz
Blue Eagle #5683 üzenetére
Jelenleg nem merem bevállalni, ma még nem érzem teljesen "késznek" hazánban a Lenovo mobiltelefon készülékeket (laptop gyártásban viszont az egyik legjobbnak tartom őket), de kitudja, egyszer lehet, h én is egy elégedett Lenovo okostelefon tulajdonosként írok majd ide a fórumba és segíthetek másoknak meghozni a döntést a személyes tapasztalataimmal. Meglátjuk az elkövetkezendő 1-2 évben hogyan érvényesül és bizonyít haznánkban a Lenovo, ha bevállik, valószínűleg a következő készülékváltásnál egyik fő célpontom ez a gyártó lesz. Addig is figyelemmel kísérem a történéseket, elolvasom az új készülékeiről a teszteket, olvasgatom szabadidőben a fórumot és majd kialakul bennem egy vélemény, amire támaszkodhatok a jövőben.
Köszi srácok a véleményeket, máris nagyon szimpatikus az első benyomásom erről a topicról, jó arcok vannak ittÜdv: Robi
-
tjokai
senior tag
válasz
Blue Eagle #5673 üzenetére
Szia(sztok)!
Látod éppen ez a problémám a Lenovoval, éppen emiatt esek gondolkodóba. Akárkit kérdezek, akárhol olvasok róla, szinte minden porcokájában van egy ici-pici hiba, igaz 99%-a orvosolható, de én nem vagyok egy műszaki zseni, egyáltalán nem értek a szoftveres dolgokhozAzt semmi esetre sem szeretném, h beruházok egyre és azzal menjen el 2 hónapom, h telefon hibáit orvosolgassam, fórumokat bújjam ahhoz h gond nélkül használható legyen, mialatt 5x földöz verem mérgemben a készüléket
Ez a dualSIM-es dolog nagyon szimpatikus megoldás lenne, de szerintem inkább maradok annál a verziónál, h hordok magammal két készüléket, de azok úgy tökéletesek számomra, ahogy vannak. Biztosan jó készülék azoknak akik szeretnek folyton bütykölgetni, de úgyérzem ezt a telefont ebben a formában nem nekem találták ki.
Félreértés ne essék, nem fikázni akarom, csak én ilyen maradi, betoji csávó vagyok, maradok inkább a jól bevált, megszokott módszernél.Köszönöm a véleményeket és segítséget mindenkinek
-
válasz
Blue Eagle #5679 üzenetére
Mármint a frissíthetőségre értettem
-
válasz
Blue Eagle #5677 üzenetére
,akkor ez már az újkori Vibe sajátosság.
Nem tudom esetleg valaki próbálta VibeRom-mal a P780-at?Na már látom igen. Tényleg ennyit gyorsul?
-
válasz
Blue Eagle #5675 üzenetére
Mármint úgy gondoltam ,hogy az appot megnyitva az about rész alatt elvileg update-lhető a program.
De nem tudom a P780-nál ez megy-e.
-
válasz
Blue Eagle #5673 üzenetére
E-mail kliens-t nem engedi kézzel frissíteni? / ez csak kósza tipp, pár Lenovonál tapasztaltam , hogy van rá lehetőség. /
-
somasz
addikt
válasz
Blue Eagle #5643 üzenetére
ez alapján
volt mentve .bin és .tar, droidtools visszaállította.(egyik romflash eltűntette az imeiket)
-
somasz
addikt
válasz
Blue Eagle #5641 üzenetére
Már megtaláltam west76 egyik hozzászólásában.
Mentett nvramot kellett visszaállítani. -
bukottangyal
tag
válasz
Blue Eagle #5626 üzenetére
Hali!
Van esély rá, hogy ez p780.v52,2013/11/06 11:17
100%ban ugyanaz mint ez S920.v52,2013/11/6 11:17csak át van írva a neve ??
Illetve a V101 az mit tud?
-
lbarna
tag
válasz
Blue Eagle #5627 üzenetére
Semmi gond.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #5624 üzenetére
Bocs, már nem is kell! A v1347-ből ki is csomagoltam, és már "magamévá" is tettem.
Akinek kell, tessék:
P780.V52 modem
P780.V101 modem -
lbarna
tag
válasz
Blue Eagle #5624 üzenetére
Itt van P780.V52.2013/11/06 11:17
-
lbarna
tag
válasz
Blue Eagle #5622 üzenetére
Alapsáv: P780.V52.2013/11/06 11:17
Build-szám: VIBEROM_P780_www.lenovohome.net -
K_a_m_i
tag
válasz
Blue Eagle #5595 üzenetére
Köszi! Sikerült!
-
bukottangyal
tag
válasz
Blue Eagle #5587 üzenetére
alapból nincs.
Egyébként S124 is kijött már...letölthető....de most zsírul használható..nem akarom elb***ni!
Igaz a bluetooth kihangositásnál ujraindulde lehet élni nélküle..
-
válasz
Blue Eagle #5576 üzenetére
Ha row particiokuosztasura megy fel akkor row-ra kell atallni, riw tipusu cwm kell.
Ha cn alapu akkor cn-re , es cn tipusu cwm kell hozza.
A rom keszitojenek illene odairni hogy milyen tipus.Esetleg ha ez a vibe flashtoolos akkor a scatterbol kiderul a tipus.
Ha van benne preload (_nem_ preloader!) particio akkor row. -
Syly86
csendes tag
válasz
Blue Eagle #5565 üzenetére
Nem módositható, itt is szürke minden és legtöbb helyen "nincs megadva" érték van.
-
whitelighter
csendes tag
válasz
Blue Eagle #5527 üzenetére
180 fokban vagy 360 fokban, teljesen visszahajtható?
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #5533 üzenetére
Aha. Hú de kényelmesek egyesek.
-
e=mc²
őstag
válasz
Ilyen van nekem is kb fel eve. A "zsaner" resze lassacskan mar nem csak egyenesen nyilik-csukodik, es ennek a belso reszen kezd a ragasztas elengedni...
-
ZoleeWolf
tag
válasz
+1
Valóban jó tok! A borítás kellemes fogású, és jól illeszkedik a telefonhoz.
-
west76
aktív tag
válasz
Blue Eagle #5511 üzenetére
Holnap, ma már nincs erőm.
-
west76
aktív tag
válasz
Blue Eagle #5509 üzenetére
Ezt nem tudom most megmondani, ezzel még nem foglalkoztam.
-
west76
aktív tag
válasz
Blue Eagle #5507 üzenetére
Slx vagy life v0.7 de a life-ot még nem próbáltam. De elvileg mindnt tud lenovo ui-val
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #5486 üzenetére
Minek pont az? Bár mi más USB töltő jó hozzá szerintem. Én almásat használok hozzá, csak mert ez volt otthon feleslegesen.. Lassabban tölti fel, de nem is lesz forró az akku meg a készülék töltéskor.
-
szpali
addikt
válasz
Blue Eagle #5486 üzenetére
-
válasz
Blue Eagle #5478 üzenetére
Összefoglaló elolvasása, modem csere rész.
-
ath
senior tag
válasz
Blue Eagle #5433 üzenetére
Mert AOSP (vagy legalabbis minimalis valtoztatasokkal), a GB-al pedig ugy szabod testre, ahogy neked tetszik.
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5346 üzenetére
Sikerült telepítenem az s123 ROM-ot, és az adataimat visszatölteni, most már csak az a gondom, hogy a magyar nyelvet nem tudom rápakolni. Letöltöttem a Locale & Language_4.1.0.apk-t, próbáltam beállítani, de hiába írja ki a lannguage-nél, hogy magyar, minden angolul jelenik meg. Erre tudnátok megoldást?
-
west76
aktív tag
válasz
Blue Eagle #5421 üzenetére
Orosz fórumon lehet képet látni róla, de itt szerintem még senki nem látott élőben hw szempontból row változatot. Így számunkra csak mítosz. Állítólag a rádiómodulban van különbség de bizonyíték erre sincs.
Az biztos, hogy ROM szempontból megfelelő módszert használva kompatibilis teljesen a Row és a Cn változat.
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #5401 üzenetére
Igen, az eszközkezelőben meg jelenni az ADB Interface és ugyanabban az időben az MTP is egyéb eszköz menüpont alatt és egy sárga felkiáltójel van rajta és ezt írja:
"Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
A telepítési osztály nincs jelen vagy érvénytelen."Más: az slx romnál a 3 alsó gombsort (vissza, főmenü...) hogy lehet eltüntetni?
-
kontrobi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #5263 üzenetére
Nekem S920-am van, azon is van visszajelző led.
-
Szuri90
csendes tag
válasz
Blue Eagle #5361 üzenetére
Köszönöm a készséges választ! A problémám csak az volt, hogy a különböző verziók mellé különböző telefon típusok vannak írva.
-
válasz
Blue Eagle #5358 üzenetére
Bingó! A Blue mobilnál ezt külön aktiválni kell!
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5346 üzenetére
Happy end-del végződött a story, vissza tudtam állítani a tegnap délutáni mentést CWM-böl.
Új ROM-om egy ideig nem lesz, de van belakott, működőképes telefonom.
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5344 üzenetére
Nos, úgy tűnik ez volt a megoldás, rendszergazdaként indítva működött..
Most bekapcsoltam, és elindult. Most nézem Invalid IMEI-vel
Köszönöm szépen a türelmes segítséget. -
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5339 üzenetére
Ezt már megtettem többször is, ezután jön elő a hibaüzenet. Most megpróbálom letölteni a 119-est (az volt fent korábban is), meglátom mit alkot azzal.
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5333 üzenetére
Kérhetek ebben további segítséget? Mivel a factory mode is elszállt...Akarom mondani a recovery. Grrr, összevissza beszélek
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5331 üzenetére
Tényleg gond van. "A Windows megállapította, hogy az illesztőprogram naprakész". Viszont miután újra reseteltem a telót, villog rajta a Lenovo felirat, és apró betűkkel a bal alsó sarokban Tool DL image fail!
uboot is blocking by dl info -
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5328 üzenetére
Nos, közben úgy tűnik, driver gondjaim is akadtak
-
west76
aktív tag
válasz
Blue Eagle #5328 üzenetére
Biztonságosabb a végeredmény tekintetében, de a pontos különbséget nem tudom.
Ettől függetlenül mindenki úgy csinálja ahogy neki jó, vagy kézre esik
-
west76
aktív tag
válasz
Blue Eagle #5326 üzenetére
Ne a download gombbal indítsd, hanem a firmware upgrade-el
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5319 üzenetére
Még nem tudom. Most úgy tűnik, mintha az SP FlashTools le lenne fagyva, nem mozdul, egyelőre nem merem megszakítani, még várok egy kicsit.
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5317 üzenetére
CWM-ből csináltam mentést. Probléma esetén azzal tudok valamit kezdeni?
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5314 üzenetére
De igen, már megtaláltam, és szépen be is tallózta a Flash Tools. Most éppen dolgozik, én meg izzadok, hogy a telómat ne indítsam el a téglává válás útján.
Bocs de teljesen láma vagyok. CWM-ből már ment a ROM csere, de kitaláltam, hogy nekem a 123kell
, ezt viszont nem találtam CWM-ből telepíthetőt.
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5312 üzenetére
Úgy érzem, kezdem fogni
, most megpróbálom betallózni a helyes fájlokat, és majd jelzem az eredményt. Addig is köszönöm szépen a segítséget.
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5307 üzenetére
MTK Droid Tools-sal, a Block Maps-ben, és a Droid Tools-ban meg is jelent az üzenet :---
--- scatter is write to the file:
F:\SCATTER FILE P780\MT6589_Android_scatter_emmc.txt -
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #5304 üzenetére
-
Lecs@
addikt
válasz
Blue Eagle #5302 üzenetére
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #5301 üzenetére
Jaj kimaradt! Esetleg még ha iránytűt kaphatnék?
-
Lecs@
addikt
válasz
Blue Eagle #5296 üzenetére
Szia ! Vibe Z - nél a system / app mappában van. Kiszedtem neked, hátha segít neked valamiben : FMRadio.apk
-
beg
veterán
válasz
Blue Eagle #5260 üzenetére
Leírások alapján nincs. Az is furcsa, hogy mindenhol 2 gb ramot írnak, de a minin 1 gb-vel adják. Lehet, hogy ebből is van row meg cn.
-
Lecs@
addikt
válasz
Blue Eagle #5260 üzenetére
910 Vibe Z is.
-
west76
aktív tag
válasz
Blue Eagle #5224 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a forgalmazása megszűnik-e ez csak azt jelenti, hogy a támogatása sw oldalról még meg van sőt valószínű, hogy még egy darabig biztosított lesz.
Amúgy ROW rom-ból is van állítólag friss S124, esetleg akinek S123 van fent az megerősíthetné, hogy valóban van frissítés hozzá.
Margithid:
Fogalmam sincs hogy automatikusan frissül-e majd, de ha igen akkor is csak azoknál, akik a megjelenéskor is a viberom-ot használják gyári állapotában.
-
ath
senior tag
válasz
Blue Eagle #5212 üzenetére
mitől változna egy szoftveres változtatástól egy eszköz hardveres képessége?
900mHz-et nem kezel, nem is fog, akárhogy mókolod, de ennek a hiánya nem fogja az emberek jelentős részét érinteni. a modemcsere pedig a megfelelő működéshez szükséges, amennyiben olyan verzió van fent, ahol térerő problémák vannak. -
randras
veterán
válasz
Blue Eagle #5186 üzenetére
Hamarosan ki fog futni a telefon, csak szólok.
-
ath
senior tag
válasz
novemberben 220$-ért tudtam megrendelni pandáról 240$ mellé 20$ kuponnal, most minideal-en simán 220$, vagyis még mindig tartja az árát.
mi a fájdalomküszöb, ami alá szerinted be kéne esnie, hogy megrendeld? -
newsync
tag
válasz
S125 130529 v15
Minin van most 220$Alin214$igaz nemtudom milyen rommal... -
newsync
tag
válasz
Blue Eagle #5184 üzenetére
Van,azota mar rootoltam, kitisztitottam kinai es nekem felesleges progrmokat es a kinai romot hasznalom.- minden gond nelkul!!! stabil!!!
-
newsync
tag
válasz
Blue Eagle #5182 üzenetére
En kinai rootal kaptam amit nem minden program ismert fel.a file kezelo igen!-tehat siman torolhettem volna a rendszerbol is...akar veletlen
-
newsync
tag
válasz
Blue Eagle #5180 üzenetére
Ha a cash-eket nem torolte recowry elot es utan, bekavarhatott,meg ma telepitett masik radoi modemet is...izombol csinalta :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest