- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
qkaleko
tag
válasz
Blue Eagle #8143 üzenetére
Szerintem Magyarországon CN van mindenkinek. Az más ha valaki Ukrajnában vagy Szerbiában él, ott ROW van, volt hivatalosan.
-
szpali
addikt
válasz
Blue Eagle #8141 üzenetére
nem, hanem kínai, viszont ROW rom volt rajta
-
szpali
addikt
válasz
Blue Eagle #8138 üzenetére
az enyém nem műxik és ROW verzió
-
Fairplays
aktív tag
válasz
Blue Eagle #8125 üzenetére
Egyenlőre úgy néz ki hogy csak ketten vagyunk Nandude kollégával, mert nekem is ugyan ez a jelenség övezte a telefont. Amit ideiglenes megoldásokkal küszöböltünk ki idáig.
Most látom hogy mégiscsak vagyunk páran...
Egy valami hiányolok egyenlőre a romból, de lehet csak az én figyelmetlenségem... Az akkumulátor statisztikát nem találom sehol!
Van ötleted Blue Eagle? -
induna
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8125 üzenetére
Kb. 1 éve használom, v15-ös modemmel. Eddig nem volt probléma vele. Tré kártya a mobilnetre, vodkafone telefonálni.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Blue Eagle #8117 üzenetére
Nincs fent a Lenovo Power, eddig feleslegesnek éreztem, de a leírás alapján a Battery Calibration ugyananazt csinálja. Meglátjuk. Amúgy nem tudom, hogy mitől kergült meg.
Köszi a választ!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #8116 üzenetére
Persze előtte merítsd le az akkut legalább 15% alá. Töröld a batterystats fájlt és mehet a töltés.
A Lenovo Power alkalmazásban egyébként van kalibrálás funkció. Az magától elvégzi a törlést. -
vtiti26
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8107 üzenetére
Hello!
A preloadot sikerült felismertetni, de a cdc serial még mindig ismeretlen az eszközkezelőben....
Már nem tudom mit csináljak.... -
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #8110 üzenetére
Idea desktop kell neki. De elindult a telepítő. Nem akarom szétcseszni a mostanit.
-
OC
őstag
válasz
Da Vinci: "x Az alkalmazás nincs telepítve."
-
cool13
őstag
válasz
Nem települ fel.
-
vtiti26
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8105 üzenetére
Hello!
Köszi!
Na megvan minden ami kell, csak a win7 64 bittel kínlódok. Egész délelőttöm ráment, de nem igazán akarja felismerni a telefont. Valakinek ötlet?? -
Fairplays
aktív tag
válasz
Blue Eagle #8095 üzenetére
Szia!
Azóta megoldódott a gond, csak nem volt kiválasztva az sd kártya az alapértelmezett írási lemeznek, ezért nem működött.
Sok romot próbáltam, de ezidáig ez tetszik a legjobban! -
ZoleeWolf
tag
válasz
Blue Eagle #8095 üzenetére
Nekem 3 fiók naptárait kell szinkronizálnia, érdekesség még, hogy a beállításoknál a fiókokat megnézve a szinkronizációnál ott vannak a zöld körök, és dátum-idő szerint is meg volt rendesen a szinkronizáció.
Viszont a naptárban, és próbáltam a romban levőt, a google naptárt, és az acalendart is, ott meg az egyik fióknál ezt a hetet nem, de a múlt hetet szerdáig beszinkronizálta.... -
ZoleeWolf
tag
válasz
Blue Eagle #8057 üzenetére
Nem rossz ez a rom, és szép munka a fordítás, gratuláció, és köszönöm jár érte!!!
Sajnos viszont beleütköztem egy problémába is, neveztessen a naptár szinkronizációnál nekem több google fiók naptárat is kell(ene) szinkronizáljon, de valahogy ez csak félig meddig sikerül neki.
Nem is értem, ha már elkezdi a szinkronizálást akkor miért gondolja úgy, hogy egyes napokat nem kell.
Ez a naptár rész nekem nagyon fontos, így most visszatértem az SLX-hez, mert ott nem volt ilyen gondom.
Tud valaki evvel kapcsolatban valami megoldást? -
Fairplays
aktív tag
válasz
Üdv!
Kipróbáltam a Rom-ot de sajnos az Xplosed-et nem tudom sehogy se telepíteni....
Esetleg van ötleted? -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #8086 üzenetére
Ja, igaz.
Bár egy factoryreset után egy sor mindent amúgy is vissza kell állítani. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #8083 üzenetére
Én a mai napig ezt a megoldást használom, még az Alcatel OT995-ös korszakomból maradt az ötlet.
Jut eszembe.
A telóm néha nem csatlakozik fel az itthoni wifi hálózatra, azt írja hibás a jelszó, a többi androidos kütyükkel nincs ilyen gond.
Amennyiben újraindítom a wifimegosztó progit a laptopon újra csatlakozik gond nélkül.
Valakinek ötlete mitől lehet ez? -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #8077 üzenetére
Nem kell az Asus..
Viszont akkor lehet hogy a programot - persze csak fanatikus, sok szabadidővel szakembereknek - meglehetne nézni, hogy esetleg... na mindegy, ez túl nagy munka lenne.
Én elégedett vagyok így is
-
kovacszk
senior tag
válasz
Blue Eagle #8074 üzenetére
Én is azért azt használtam mert nincs jobb ötletem rá
.
Ha sd-ről állítasz be csengőhangot és csatlakoztatod pc-re elfelejti. -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #8066 üzenetére
Igen. mármint az utolsó, vagyis az összefüggő belső tárhely. Az lenne a megoldás. A gyártót nem lehet erre rávenni, vagy valami átalakított samu romot rányomni..? na jó, ezt nem is mondtam..
Eddig hibátlanul működik, nekem nagyon tetszik. Még egyszer köszi! -
kovacszk
senior tag
válasz
Ez akkor is jó ha valaki nem szeretné "összepiszkítani" az sd kártyát,
-
juhasz.jozse
tag
válasz
De ez a speciális eset csak akkor fordulhat elő, ha nincs SD kártya a telefonban igaz?
Ha (illetve amíg) van benne SD kártya, addig nekem teljesen jól működik... (igaz, a SuperCamerát előtte át kell állítani, a saját beállításaiban, hogy hova mentsen illetve az alapértelmezett írási lemezt is)Egyébként jogos, teljesen igazad van. Simán előfordulhat, hogy ki kell venni vagy le kell választani valamiért.
-
han_lev
senior tag
válasz
Hát, csak azért nem mondom, hogy istenek vagytok,mert véleményem szerint abból csak egy van, Ő pedig nem venné jó néven, de fogadjátok őszinte tiszteletemet, és köszönetemet a munkátokért.
Más le is töltöttem, és megy föl a telóra tesztelésre.
Szép hetet! -
GyurosAki
tag
válasz
Blue Eagle #8045 üzenetére
-
cool13
őstag
válasz
Na ez lesz az első amit kipróbálok valamikor a közeljövőben. Kösz a nép nevében a fáradozást.
-
ata007
tag
válasz
Blue Eagle #8046 üzenetére
Gratula!
Honnan szedheto?
Koszi!
Ata
-
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #8046 üzenetére
Szép munka!
-
GyurosAki
tag
válasz
Blue Eagle #8045 üzenetére
Felraktam az inf fájlból, de sárga háromszöges...
-
GyurosAki
tag
válasz
Blue Eagle #8043 üzenetére
Köszi! Bepipáltam azt is. A location is be van állítva. El tudom indítani, de a telefon megint csak tölt.
-
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #8038 üzenetére
Köszi hogy szóltál, akkor inkább pihizek.
Majd oszd meg itt a többiekkel is.
Hátha van még más is akit érdekelne. -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #8032 üzenetére
Ez valami olyasmivel sikerült, mint au SLX nél az aromaparticionáló?
Érdekes lenne pedig valahogy flashelős változatban megcsinálni..Már csak azért is, mert azt látom, hogy némely rom a flesheléskor maga más particióméretet csinál. Vagy tévedek?
És ezalatt nem azt értem higy CNes vagy ROW os a partició, hanem ROWon belül más más a méret.
No megyek aludni.
Köszi mindenkinek az eddigi munkát, további szép hétvégét! -
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #8032 üzenetére
A lényeg, hogy egyre elérhetőbbnek tűnik a kitűzött cél.
Ügyes vagy!Én még próbálgatom kicsit, hogy mit szól hozzá használat közben a rendszer, és ha minden OK akkor törhetjük a fejünket hogyan lehetne a Flash Tools-os verziót megoldani.
-
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #8028 üzenetére
Még egy kis "bizonyíték":
http://pastebin.com/embed_iframe.php?i=88pF4XxA -
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #8028 üzenetére
Nekem úgy néz ki összejött
Még tesztelgetem, de jól működik
Kellene egyeztetni privátban, hogy egy FT-s verziót is ki tudj majd adni. -
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #8023 üzenetére
És hogy oldottad meg technikailag?
Nagyon kíváncsi lennék rá. -
han_lev
senior tag
válasz
Szurkolunk!
Miben seguthetünk?
Egy pofa sör?
Tudod, a felesemet szivesen megosztom veled.. -
godjopet
tag
válasz
Köszi. Jól hangzik. Várjuk.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #8014 üzenetére
Hogyan tudok fotót késziteni a kijelző állapotáról (scrrenshout vagy mi..)
Akkor mutatnám, hogy mit ír ki. Egyébként meg azt, higy nem lehet a playből telepíteni, mert nincs elég hely (tárhely)
Szóval elfogyott.
Az alkalmazáskezelőben néztem. Ott azt írja a belső tárhekyre: 1,9 gb foglalt, 265 mgb szabad. Tehát ez fogyott el. A rammal elég jól Gazdagálkodik, külső tárhelyem is van még vagy 40 giga.
? -
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #8012 üzenetére
Sziasztok
Mivel már nálam is az s124 rom fut, nálam is hasonlóképp néz ki a tárhelyek elnevezése. Érthető is.
Viszont én is most kezdtem küzdeni a kevés tárhely gonddal. A belső tárhelyből nálam már csak 106 MB szabad, pedig alig telepítettem vmit a telóra (játék pl még egyáltalán nics). A tárolás amúgy a külső SD-re megy, ezzel nincs is gond, oda ment minden képet, videót stb. (Ezért a belső tárolón is van bőven helyem).
Már nem tudok telepíteni "nagyobb" (akár 4-5 megás) alkalmazásokat sem. Nem maradt más, mint az átpartícionálás? Abba azért nem szívesen másznék bele, mert olvastam Cappa72 leírását is meg sokminden mást és félek a hibalehetőségektől (CN alapú romra raktam rá segítségetekkel a ROW romot).
Szóval a fő gondom, hogy nem tudok semmit sem telepíteni. Minden megoldás érdekelne. -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #8014 üzenetére
Azt állítottam be, ami most neked a "külső" tárhely az új fordításban.
Ez egy kicsit talán akkor problémás , ha gépre van dugva a teló, és az usbn tárolóhelyként csatlakiztazom a gépre , de az csak nagyritkán van, akkor is leginkább flashelek ..Ezt a fordítást hogy lehet majd rávarázsolni a telóra?
Egyébként nagyon jól ketyeg ez az S124es rom. -
han_lev
senior tag
válasz
Zsír, na így végre tiszta lesz.
Köszí!
Már csak egy rom kell. ... -
synar
őstag
válasz
Szerintem szuper így a kamera és a galéria fordítása, mindenki érti
-
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #8004 üzenetére
Kérdéses partíciók szerintem:
mmcblk0 eszközön (telefon flash)
/emmc@android --> /sytem
/emmc@userdata --> /data
/emmc@vfat --> /storage/sdcard0mmcblk1 eszközön: (microSD foglalatban lévő kártya)
/dev/goldfish... --> /storage/sdcard1A csatolási pontok az alapértelmezettek, de a két storage helyre csatolt eszköz a belső (storage0) vagy külső (storage1)
Ha az alapértelmezett írási lemezt megváltoztatjuk, a rendszer átállítja a csatolási pontokat úgy, hogy mindig a 0-ás helyen lesz az alapértelmezett írási lemez. Függetlenül attól, hogy külső vagy belső.Ahova a playből a programok települnek, az a userdata vagy /data. Annak a méretét szeretnénk növelni.
-
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #8002 üzenetére
Igazad van.
Internal Storage. Hirtelen jobb magyar megfelelő nem jutott eszembe. Illetve a filerendszere is fat plusz a funkció is hasonló...
Meg az ikonja is -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #7978 üzenetére
A modemet külön köszi!
Csupán két kérdés:
1. HA átállítom az alapértelmezett írást SD-re, akkor a belső(telefon) vagy a külső (kártya) SD-re fog telepíteni? Illetve ezzel szorosan összefüggve kérdezem, hogy a már előre telepített appok (facebook, skype, stb..) működnek e majd attól, hogy ezt meglépem.2. Az aroma particionáló kell ehez is, mint az SLX-hez? Ugyanúgy TWRP-ből formázva? Illetve ha leformáztuk, akkor előrébb írt egyik fórumtársunk valami scriptet, amivel le lehet tuiltani a fennmaradó 5 mgb-ot. Azt lehet ezzel s rommal is használni?
... már letöltöttem, köszi
-
han_lev
senior tag
válasz
-
ginagina
csendes tag
válasz
Blue Eagle #7985 üzenetére
hat ez nem jo hir...
-
ata007
tag
válasz
-
ginagina
csendes tag
válasz
Blue Eagle #7983 üzenetére
-
ginagina
csendes tag
válasz
Blue Eagle #7981 üzenetére
S223 kit kat
-
válasz
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #7961 üzenetére
Visszatérve az S124-re: ha elkészültél vele, akkor ide teszel majd egy linket, vagy valahol máshol keressük?
Bocsi egyáltalán nem sürgetni akarlak, sőt... csak nyugodtan, szépen... addig iszom egy felest...És köszönjük, mégegyszer.
-
han_lev
senior tag
válasz
Igen iegn! Kérjük rakd bele!
Mármint a Gravityboxot
De tényleg!
Újratelepítem flastoolsal az S124-et, sőt ha Gravityboxos lesz, akkor meg különösen.
Bocsánat, a v226 helyett érts S226.
Nekem tetszik az is. Ha magyaros lenne, akkor tuti lehetne. -
ata007
tag
válasz
Rakd bele!
Ata
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #7956 üzenetére
Köszi!
Feltettem az S124-et.
Az magyar, és egy rakás olyan app van benne, amit nem kell külön installálni hozzá. (Kingsoft Office, camscanner és egyéb (facebook, skype, meg miegymás)
Szeretem a lenovó saját UI-ját, ezt a romot is, pusztán két apróság van ami bosszant:
Az egyik orvosolható AromaParticio-val, amásik nemElfogy lassan a telefonmemória, illetve a belső sd-is, pdigmág igazán a videjóját nem is használtam, Átparticionálva viszont az SLX-hez hasonlóan jó lesz.
Az viszont, hogy beszélgetés közben a piros vonalmegszakító gomb ott van, ahol később megjelenik a tárcsázáshoz megnyomni szükséges 1-es és 2-es szlott gombja, na az bosszantó. Felhívok valakit, aztán mikor le akarom tenni, és nyomnám a piros gombot ... egyszer csak megjelenik a tárcsázás előtti képernyő (a másik oldalon hamarabb letették) és az ujjam már nem a piros gombra bök, hanem a " tárcsázás 1-es slottból, vagy 2-es szlottból " valamelyikére. Vagyis letétel helyett rögtön hívom is vissza az illetőt
Párszor előfordult, úgy hogy szinte észre sem vettem.
Na ezért jobb a S220, illetve az SLX. Illetve az előbbi már KitKat. A particiók jobban hasznosulnak.
Egyébként az S124-es tökéletes. Gyors, és az aksit is kiméli.
Most egyelőre marad, aztán ha lesz magyarabb KitKat, valamint gyorsabb, mint amik a Nedromon vannak, akkor majd mehet az fel.
A VIbe Ui kifejezetten szimpatikus. A belső kezelőrendszere letisztult egyszerű, mégis rengeteg beállítási lehetőséggel. CSak nekem nagyon lassú. Egyszer egyszer míg betölti a kontakjaimat, illetve néhol mást is, azt nem győzöm kivárni. A röcögések sem tetszenek.Egyébként mindenkinek köszönet, hála és gratuláció, akik bíbelődnek ezekkel a romokkal.
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #7952 üzenetére
Na most megy, felrakom az S226-ost.
Kipróbálom.
..ezt a flashtoolst eddig nem használtam... érdekes, a Download azomban itt is műküdik, csak a Dl/Da-t nem találtam hogy hol kell bexelni..
No mndegy, most meg, rmélem nagyobb baj nincs. -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #7952 üzenetére
MOst az S226-ost próbáltam... volna. De valami hibát ír ki.
LEhet hogy a Flashtools a rosz. Kipróbálom azt ami az S124-esben van becsomagolva.. -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #7948 üzenetére
Köszi!
Eddig a SLX V25e volt fenn particionálva, és elég jól ment.
De vágytam valami másra, illetve mindíg zavart, hogy a külső Sdt látta belső sdnek. (én nem tiltottam le a belsőt, ahogy a korábban olvastam, csak a beállításokban állítottam be a tárhelykezelést)
Én is Tré-mobilon netezek, a blútúszt meg nem használom igazán.
Most majd megpróbálom a te S124-esedet (azt lehet particionálni, mint az SLX-et? Row os az is..)
Köszi! -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #7813 üzenetére
Igen. Sajna.
A Baralajbi féle KitKat van fent, VibeUi. De elég lassú, illetve nem is lassú, hanem "röcög".
Egyébként nagyon szép, és sok funkcióját tekintve nagyon tetszik.
Viszont nekem inkánbb az akksi élettartama kellene hogy jó lenne. No meg persze particionálható kellene. Vagy ha mondjuk a CN tipus, vagy a KitKat ha megoldaná a tárhely elfogyás problémáimat, akkro elégedett lennék.
Hm? -
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #7935 üzenetére
Köszi a választ
sajna nem tudom melyik app alakította át. a gravitybox-ban is körülnézek, hátha
-
Mjani72
csendes tag
válasz
Blue Eagle #7937 üzenetére
Probáltam flowLed-et nem sikerült belönii . Mindig villogott. Máa nem müködött.
-
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #7920 üzenetére
Hihetetlen, hogy ezt egyedül nem találtam meg..
Köszi
-
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #7778 üzenetére
Kicsit szüneteltettem a ROM cserélgetést, örültem, hogy működik a telefon. Most viszont újra nekiestem.
Sikerült feltennem az S124 romot. A preloader lecserélése volt a megoldás. Köszi a tippeket.
Ezzel az S124-essel úgy néz ki, megjavult a gps problémám is. Erről korábban nem írtam, de nagyon nehezen talált jelet, pedig sokféle "gps javító" alkalmazást felraktam és műveletet elvégeztem.
Kiváncsi leszek az üzemidő változásra is (bár különösebb problémám nem volt vele).
Annyit szeretnék még tőled kérdezni, hogy van-e mód arra, hogy egy funkciót visszaállítsak, ami hiányzik:
A középső gomb nyomva tartására meg szoktak jelenni a futó alkalmazások (ablakokban). Ennél a romnál viszont a google kereső indul el. Hol lehet ezt beállítani? -
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #7903 üzenetére
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #7903 üzenetére
Megpróbáltam az advanced restore-t, (volt korábbi CWM mentésem) de mdb mismatch üzenettel elakadt. Na mindegy, majd újrarakosgatom lassan, a fontosabb adatok a felhőben úgyis megvannak. Az USB driver-t ma vagy holnap tudom felrakni, az otthoni gépemen van.
De, S119 volt rajta, csak ezt így nem próbáltam. Hiába, mindig tanul az ember lánya...
Köszönöm szépen a segítséget -
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #7902 üzenetére
Azért nézd meg az SD-det. Talán...
Ja! Milyen USB drájvot telepítettél most utóbb, hogy jó lett? Megoszthatnád! Kössz!Különben meg, csak nem S119 volt a telón mielőtt nekiálltál az S124-nek? Ugyanis akkor elég lett volna csak a systemet (android) lecserélned Download megoldással.
-
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #7900 üzenetére
Play alkalmazásokra nagyobbrészt, az azokban lévő adatokkal együtt. Pl. Business Calendar, billentyűzet, ezekívül hárombetűs navi, stb. a teljesség igénye nélkül.
MTK DroidT a mentés -
evabf
tag
válasz
Blue Eagle #7898 üzenetére
Köszönöm szépen, már megoldódott. A FT mellett USB drivert is cseréltem, és ezután lett jó. Nagyon szépen köszönöm a segítséget Cappa mesternek, Neked pedig a ROM-mal végzett munkát. Egy láma kérdésem még hadd legyen: van mentésem az S119-ből, az abban lévő alkalmazásokat át tudom varázsolni a szűz rendszerre?
-
ginagina
csendes tag
válasz
Blue Eagle #7832 üzenetére
Szia,
7582-7585 bejegyzés. A probléma ugyan az, annyi választ kapott hogy keressen valakit aki megcsinálja neki a ROM cserét. Tudom hogy az kell nekem is, de először megpróbálnám magam...talán menn, meg nem is árt megismerni kicsit belülról. Már letöltöttem a7 általad javasolt ROM-ot, de még kell hozzá sok minden tudom. Bevallom végig olvastam az összefoglalót, de olyan érzésem volt mint annak az egyszerű autószerelőnek akit elküldenek egy anyahajóra repülőgépet javítani...
Tehát ezért kéne egy kis útmutatás. Már néztem külföldi fórumokat is, de először bennetek bíznék, kedves társak. Esetleg tudnál vagy tudnátok valamit kezdésnek, akár privátban is. Köszi
-
csonkadavid
tag
válasz
Blue Eagle #7813 üzenetére
Hát nem tudom de én a Baralajbi féle vibeui 2.0-t használom. Szerintem nem lassú.
Az 1.5 lassú volt mint a tetű, de ez nagyon más világ. Van egy két apró bug de semmi olyan amit ne lehetne kiküszöbölni.
Funkciók és szolgáltatások terén pedig magasan veri az slx-et. -
LeMiki
tag
válasz
Blue Eagle #7799 üzenetére
Köszönöm a segítséget, mindenesetre
-
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #7788 üzenetére
Azert ragadtam le, mert a particio mereten kivul nem volt vele gondom.
Ahhoz, hogy romokat probaljak, ahhoz sok idot kellene raforditanom, azt meg erre nem szandekozom.
Ha ismet lesz valami olyan bajom, ami miatt atbillen a megalkuvas/raforditas merleg, akkor frissitek. Viszont az meglehet, hogy az mar a kovetkezo keszulek beszerzese lesz csak.
-
LeMiki
tag
válasz
Blue Eagle #7792 üzenetére
Kb fél órája töltőn van, akksi nem melegszik. Ha csatlakoztatjuk a géphez, nincs hang, nem látja a gép, csak a piros led világít ekkor is.
-
LeMiki
tag
válasz
Blue Eagle #7790 üzenetére
igen, volt.
-
LeMiki
tag
válasz
Blue Eagle #7786 üzenetére
Köszönöm!
a gond az, hogy egyáltalán nem kapcsol be a teló. Se a kétgombos, se három gombos módszerrel nem indul.
A led az világít, valószínű tölt, de most nem vagyok otthon, hogy megnézzem. hogy melegszik-e.
Szerintem se hétköznapi az eset, de átrágom majd magam azon, amit írtál, hátha megvilágosodok. Ha valami történik, még lehet jelentkezek, ha semmi, akkor vissza lesz küldve gariban. -
e=mc²
őstag
válasz
Blue Eagle #7786 üzenetére
En amiota atparticionaltam a 110-es gyari romot (kb. 3 honapja), parszor (kb. 3-4x) fordult elo olyan, hogy egyszer csak nem oldodik ki a kepernyo. Se kep, se hang. Csak reset segit.
Mivel eleg sokat hasznalom a telefont, idoben eszre szoktam venni, igy nem okoz nagy problemat.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #7785 üzenetére
Van szerencsére ennél egyszerűbb módja is, hogy megállapítsuk ROW vagy CN rom van e a telódon. Meta módban kell elindítani a készüléket (hangerő Le + Power). USB-n PC-re dugni és elindítani a MTKDroid Tools-t. Blokktérkép gombot nyomni és látni: ha scatter (kezdő cím) 0x10f80000, akkor ROW, ha 0x4780000, akkor CN verziód van. Különben ezek a helyes kezdő címek a readback esetében is, ha magát az androidot (systemet) akarnánk kiolvasni. A Lenght (hossz) mindkét esetben: 0x30000000.
Szerk:
Csak az sántít az egészben, hogy ami a telóddal történt nem igazán rendjén való és hétköznapi eset. Ha valóban volt szufla az akksiban.
-
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #7775 üzenetére
A v5.xxx flashsel csináltam. A hivatkozott oldalon azt találtam (alap angol tudással), hogy a flesselésnél a preloader előtti jelölőnégyzetből vegyem ki a pipát. Erre gondoltál? Jó lenne tudni, hogy akkor mi nem települ (nem kérem, hogy magyarázd el, ez inkább költői kérdés volt). Vagy arra, hogy lentebb hivatkoznak [erre] az oldalra, ahol life romokat ajánlanak?
-
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #7771 üzenetére
Dehogy sértettél meg
Örülök, hogy segítesz.
Viszont:
Most próbálkozom az s124-essel (minden hókusz-pókusz nélkül) és nem sikerül. Ismét 4032-es hiba...
A telefonom ismét tégla lett
(a csomagban kapott Flashtoollal, DA DL bepipálva, Firware Upgrade kiválasztva, minden pont bepipálva)
Szóljatok, ha elegetek van belőlem -
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #7768 üzenetére
Tévedsz a hanyagságomat illetően
Lehet, béna vagyok, de nem felelőtlen. Nem tettem fel a kérdéseimet a művelet előtt, mert nem vagyok az a típus, aki utánaolvasás előtt kérdez. (akkor egyből "leugatnak" - jogosan - hogy olvassak előbb
)
Kezdő vagyok a témában, attól eltekintve, hogy egy s650-nel már lejátszottam egy rom-cserét.
Most is elolvastam sok-sok mindent, mielőtt belevágtam, kezdve az összefoglaló összes pontjával. Viszont annyira sok az információ, hogy egy magamfajta kezdő elbizonytalanodik.
(azt sem tudom/tudtam, mi a TWRP, CWM, PMT stb.) Az 4. pontot is elolvastam, de itt meg bezavart, hogy számomra ellentmondásosnak tűnt, hogy akkor például (7. pont) az slx romhoz miért kell előkészíteni a cn romot stb. (És miért nem működött a life_v03?)
Ezúttal konkrétan meg is kérdezném a másik - számomra - ellentmondásos dolgot:
7.1.3. SLX v.26-tól... - Tehát akkor cn alapú rom esetén nincs szükség előkészítésre? Vagy amúgy sincs szükség?
Bocs az értetlenkedésért, egy-két nap gyorstalpalóval nehéz átlátni mindent. Főleg úgy, hogy biztosan beleszaladtam több nem releváns illetve téves feltevésbe is az utánaolvasgatás folyamán.
Mindenesetre a telefon belakása előtt szeretném kipróbálni az ajánlott romot és az slx v26a-t is.
Ebben segíts(etek) kérlek, hogy van-e az én esetemben (p780_s136_140306) valami tudnivalóm?
Köszi -
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #7766 üzenetére
Köszönöm a tippet. Közben nagy megkönnyebbülésemre feléledt a telefon. Volt saját mentésem mindenről, ezzel lehetett hiba, mert letöltöttem máshonnan egy "gyári verziót" az alap romból (p780_s136_140306) és azt sikerült felrakni flash-sel. Működik.
Ettől eltekintve szemezgettem az ajánlott - általad készített - rommal, viszont ez ROW, az enyém pedig CN. Hogy tudom telepíteni? Csak ahogy az összefoglalóban is le van írva, hogy előbb life_v03? Ezt kihagynám, mert ezzel nyírtam ki a telefonomat... -
godjopet
tag
válasz
Blue Eagle #7759 üzenetére
Igen, Reset megvolt és minden hangerő+power próbálkozás is. Töltőre dugva világít a piros led. USB csatlakozás számítógéphez (Win7) elindul, de nem ismeri fel (MT6589 USB VCOM drivers telepítve).
Az összefoglalóban linkelt Life_v03-at próbáltam felrakni a flashtool v3.1304.0.sn119 verziójával (nem tudtam, hogy ez számíthat). DA DL pipa megvolt, ahogy írtad.
Ott voltam önfejű, hogy a PRELOAD-ot nem töltötte be (nem is indult el a művelet), ezért betallóztam a target_bin mappából. Ezután végigfutott a program, megjelent a zöld karika.
Ami még hiba lehetett: a telefonon p780_s136_140306 ROM volt (minideal ROOT-olta a készüléket) és erre próbáltam meg felrakni a life-ot.
Ez előtt nem változtattam semmit, kivéve, hogy az őáltaluk felrakott P780-CWMrecovery-0626 mellé felraktam a Cappa-féle Lenovo-P780-CWM-6028-recovery-by-Cappa72_v1.img Recovery-t, de előtte próbáltam a vol.up+down+power indítást és felkínálta a választási lehetőséget. Illetve felmásoltam az SD-re az SLXROM_v26a-Lenovo_P780-KIT(CN).zip fájlt, hiszen ezt akartam telepíteni.
Most meg kétségbe vagyok esve... -
milapsy
aktív tag
válasz
Blue Eagle #7710 üzenetére
most tesztelgetem! nekem eddig tetszik, aztan majd kiderul vissza terek e slx-re
-
alienco
csendes tag
válasz
Blue Eagle #7719 üzenetére
Úgy értem, hogy ha "rábökök" egy névre, legyen az a telefonkönyvből vagy előzményekből, van lehetőség az 1-es és 2-es simről is hívást kezdeményezni, mert van hozzá "gomb".
-
alienco
csendes tag
válasz
Ebben a romban olyan telefonkönyv van, amiben lehet választani, hogy melyik simről akarom kezdeményezni a hívást? /Én a gyári ContactManagert használom, mert nem találtam ilyet "utángyártottan"./
Ha igen, lehet, hogy összekötném az imént vázolt hibajavítási kísérletet egy romcserével row-ra. -
ata007
tag
válasz
Hala!
Hetvegen megy fel, koszi szepen!
Ata
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #7708 üzenetére
Nem tudok róla. Na maj ha lesz kis időm, megpróbálom. Esetleg leírhatnád a menetét. Kösz mindent!
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #7701 üzenetére
Totalcommander nem jó?
Amúgy meg is van. DE. A MAC cím megváltozott de az imei nem az ugyan az maradt. -
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #7698 üzenetére
Ezt hol találom. Fájl rendszer gyökér/dev?
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #7696 üzenetére
Tuti? Mert megteszem, de kell a teló holnap, és aludnom is kellene, nem újra rakni a rendszert.
-
lbarna
tag
válasz
Blue Eagle #7684 üzenetére
Azt én is várom.
A régebbit használom amit készítettél, eddig jól is ment csak mostanában töltésnél újra indulgat. -
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #7662 üzenetére
mit lehet csinálni akkor amikor a play áruházból való telepítéskor azt írja hogy nincs elegendő hely
16Gb os memória kártya van bent mégis a belső tárolóra pakolja a cuccokat
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #7660 üzenetére
Ok, köszi a tippet. Még várok a dalvic cache-el
Ettől függetlenül hatalmas köszönet a rom-ért, a magyarosításért, és az önzetlen segítségért
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #7657 üzenetére
Igen látom, nem gond, az várhat.
Viszont a teló már 2x indult újra
Valamit nem jól csináltam?
Szerk:
Csak elkezdtem belakni...de mielőtt felraktam volna bármit is, már akkor újraindult 1x -
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #7652 üzenetére
Más. Nem működik a play áruház, semmit nem tudok letölteni vagy frissíteni, wifi be van pedig kapcsolva. Mi lehet a gond?
szerk:
mindkét link alatt a MTK6589-SuperSU-root.zip található -
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #7652 üzenetére
Közben eszembe jutott 1 fontos dolog. Rootot mivel tudok rá varázsolni? gravity box-t ugyan úgy lehet használni mint az slx esetében?
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #7649 üzenetére
Felment sikeresen
Köszönöm a segítséget. Elkezdem belakni
Közben elindult, az újraindítás is megvolt
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #7647 üzenetére
betallózom ezt: MT6589_Android_scatter_emmc.txt
Az összes pipa marad.
"ezután válaszd próbáld a Dovnload only opcióban. Klikk Download gomb."
kikapcsolt telót rádugni.
KöszönömEnnyi? Ennyire egyszerű lenne?
Elinduult. Piros, majd lila csík, most meg megy a sárga 8%nál jár
-
duronx
senior tag
válasz
Blue Eagle #7647 üzenetére
Igen, elméletileg rendben vannak.
SzerkOk betallóznám csak nem tudom hogy mit. egy kicsit részletesebben ha kérhetném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest