- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
Jano_023 #4339 üzenetére
Jano!
Itt a leírás a partíciók összevonásához:
http://mobilarena.hu/tema/re_keszul_a_lenovo_p780/hsz_3175-3175.html(by Cappa72
)
-
cool13
őstag
válasz
Jano_023 #4344 üzenetére
Az SLX ben, (lehet hogy másikban is) van 3 lehetőség beállítási lehetőség, a preferált telepítési helyre. Belső, SD, döntse el a rendszer. Az utóbbinál gondolom ha betelik az egyik, akkor folytatja a másikra. Mondjuk ez majd csak akkor tudom meg ha telerakom. De ez eddig nálam nem fordult elő.
Persze ettől még nem biztos hogy jól sejtem.Csak okoskodom itt, és lehet butaságot beszélek.
Nem értek hozzá na.
Várj majd az okosokra, mit mondanak. -
cool13
őstag
válasz
Jano_023 #4342 üzenetére
Ha jól sejtem nem. West írta hogy ugyan azzal a recoveryvel feltehető. Akkor gondolom az a rész is ugyan az, felmegy gond nélkül.
Ez a particiós mizéria annyira nem mozgat, hogy el sem tudom mondani. Hozzá nem nyúlnék. De nem vagyunk egyformák.
Gondolom azért van rá szükségük, mert telepakolják programokkal, játékokkal és nem férnek. Lehet én látom rosszul, de lehet telepíteni SD kártyára is. Persze lehet rosszul tudom. Ez is azért lehet mert eddig nem érdekelt ahogy már írtam.
-
west76
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest