- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
iPhone 5 az minden szempontból csúcs, vagy Blackberry Z10. Ezek benne vannak a kívánt határon belül. Ja hogy nem Android? Hát kérlek ez nem jelent semmit. De láthatod hogy vannak ilyenek is. két dolgot tehetsz, mást veszel nem droidot, vagy veszel egy nagyobb készüléket és kész. Esetleg szervezhetsz egy petíciót a kis készülékekért. Talán meghallgatnak, de szerintem nem. Viszont itt nyafogni attól nem lesz jobb.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
sz.balazs.95 #28 üzenetére
Leírtam, hogy nagy ez már nekem, de én nem kérdőjelezem meg a létjogosságát ezeknek. Biztos van akinek ez kell. Nincs ebben semmi ellentmondás.
-
Cyberpunk
félisten
Minek ekkora, minek ez, minek az? Fárasztóak vagytok!
Ha nem tudod minek, akkor egyszerűen nem te vagy a célcsoport. De különös késztetést érzel, hogy ezt minden ilyen hírnél elmond. Igen neked nagy, de másnak lehet jó! Nehéz megérteni igaz?
Egyébként ez nekem is nagy már. Ennyi erőből már vehetek tabletet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest