Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pepetech

őstag

Mindig rosszul vagyok az ios huszárok hozzáállásán... még hogy az i4 fürgébb az s4-től? Feleségemnek vettem egy sony xperia sp-t azota fiokba az i4 mert lassú szar. Az új telefonok összehasonlítása meg mennyen már tul a samsungon. Pont olyan két márkát hasonlít össze mindenki amik körül hatalmas hype van. Nekem most egy padfone 2 készülékem van és sokkal jobban optimalizálva van mint egy s4... az hogy mit tud egy processzor igazábol akkor derülne ki ha pl egy qualcom s4 pro-t beoptimalizálnank az ios alá szerintem már ott minden apple fan maga alá pisilne... de felesleges mert az ios igénytelen zárt rendszer. Ahogy egy régi apple fan barátom mondaná hülye biztos rendszer :D. Eközben az android hatalmas szabadságot jelent. De sok ember olyan felesleges dolgokat felpakol az androidra hogy fel sem fogják hogy milyen rosszat tesznek. Pár hete én is felraktam egy live wallpapert... a telefon belassult gyorsabban merult es meg ki tudja mit tett a háttérben. Amíg az androidba ennyire bele lehet piszkalni barmennyire is jol optimalizált is legyen a rendszer egy kettőre gajra verhető. A másik oldalon pedig egy igênytelen zárt rendszerről beszélünk amiből persze csak 1 féle hardver van ebből adódik hogy jóhogy jobban optimalizált... ekkora hülyeséget. Leütnék minden apple meg samsung fant amikor versenyeznek melyik a jobb. Mind jó! Főleg annak aki megveszi. Én emiatt nem vettem egyiket sem :). Na viszlát!

Új hozzászólás Aktív témák