- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Akkor az AMD-t se értem, mert ugye a nagy sűrűségű alacsony fogyasztású SoC lenne a lényeg, de ha pont a fogyasztás magas, akkor cseszhetik, mert ott az Atom viszont ütősebb, és a GPU meg nem számít annyira.
Mondom azért írtam az A53-at is oda, mert A57 nélkül értelmetlen és vissza.
Mondjuk hogy egy b.L-es szerver procinak van-e létjogosultsága, azt meg nem mondom.
Mondjuk amúgy a Samsung lesz olyan hülye, hogy 20nm-en kihozza, mint a A15-öt 32-n. (Mondjuk én voltam olyan hülye, hogy azt higgyem, hogy jó lesz és megvettem...)Ha viszont nem terveznek egy A12-es mintás ARMv8-at, akkor most épp zsákutcába futott az ARM ha jól látom.
@Bone123: 14nm
<- Csak ezzel tudom kifejezni.
Fingjuk sincs miről beszélnek, még a 20nm sincs sorozatgyártásban.
-
vicze
félisten
Az nem értem, hogy tényleg senki nem képes elolvasni, hogy A57 és A53 azok gyakorlatilag szerverbe szánt SoC-ok ARM szerint is? Már az A15 is mocsok nagy bukta 28nm felett, 28-on még épphogy vállalható.
Nagyon remélem hogy a Qualcomm dobbant egyet és szépen januárban bemutatják a ARMv8-as saját architektúrájukat, és akkor csókolom ARM, kapnak a hátukba egy olyan 1,5év lemaradást.
Egyáltalán lehet tudni, hogy a A12 mintájára csinál az ARM valami hasonlót ARMv8-hoz?
Az azért kicsit rémisztő, hogy az Apple 2év alatt kb. 6 hónap előnyre tett szert SoC terén. -
D80
tag
Amíg pl egy S800 vagy egy Tegra 4 minden rendszernek elegendő teljesítményt nyújt nincs is nagyon szükség a 64 bites procikra. Apple-ék megduplázták a regisztereket 32-ről 64-re (ez állítólag 10% teljesítménynövekedést jelent), de 4 Gb-nál több ram szerintem jó ha 2015-re lesz a csúcsmobilokban. Szóval fejlesszék csak, nem kell kapkodni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest