- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Befutott a Poco F5 és F5 Pro
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kingabo
őstag
válasz
asadasad22 #12 üzenetére
És a vicc, hogy nekik engedik, ms-t meg mindenért beperlik, pedig semmivel sem különb, sőt...
-
Oliverda
félisten
Oldotta a francokat... olvasd el ezt a topikot
Amúgy sajnos tényleg egy kalap kaka az egész flash úgy ahogy van. Borzasztóan erőforrás igényes és még bugos is a biztonsági résekről nem is beszélve.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
asadasad22
őstag
aki fikazni akar, az olvassa el ezt ill.ezt.
az apple-nel valakinek nagyon elgurult a gyogyszere, valami elkepeszto az a "zsarnoksag", amit jobs csinal a vasarlok karan, szintisztan profit erdekbol, csak mert "megteheti", undorito. szerintem ez a jobs papa sem a regi mar, komoly gondjai vannak, ha igy folytatja, egyszer szerintem hatalmasat fog bukni, ilyen versenypolitikaval hosszutavon senki nem lesz nepszeru. -
szabi113
tag
Felőlem csinálják még, de akkkor cserébe hibátlan legyen mikor kijön!
Én csak a kedvenc oldalaimat akarom böngészni, nem érdekel hogy oldják meg, csak legyen jó!
-
kingabo
őstag
Mint programozó is használtad a flasht?
Mert ott elég rendes változások voltak...
-
törölt tag
tessék, itt van a forrás.
igen, alapvetően az a baj, hogy nem arra használják, amire kell. de ahogy eddig tapasztaltam az az agyonreklámozott html5 videó sem működik rendesen, tehát hiába pattognak a szimpatizánsai, akkor is jelenleg használhatatlan olyan formájában (youtube+chromium). bár ettől még persze a menüket és "send" gombokat elég felesleges flash objektumként megoldani
nem is beszélve a galériákról...
-
dabadab
titán
A linuxos verziot konkretan egy ember csinalja, es a blogja meg az eddigi munkassaga alapjan, khm, nem all a helyzet magaslatan. (A 10.1 linuxos verzioja nem tud (es nem is fog tudni) GPU gyorsitast, az adobe-os srac kb kifejti, hogy ezt lehetetlen megcsinalni meg ugyse tud valasztani a sok interface kozul, ehhez kepest a gnash (open source Flash player/plugin) keszitoinek megis sikerult. Azelott meg a hanggal benazott sokat.)
Szoval szerintem teljes alappal lehet ekezni az Adobe hozzaallasat a fejlesztesekhez.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Nem azért mondom, én is utálom a Flasht, főleg ha olyan dolgokra használják, amit meg lehetne szabványosan és szépen oldani (pl. menük), vagy olyan helyzetekben, ahol teljesen felesleges... Meg necces dolog, ahogy a húgom ThinkPadje izzad a macskaterelgetéstől (valami Facebook játék).
De ettől még nagyon nem szimpatikus dolog leírni az egész céget.
Főleg alap nélkül. Forrással meg lehet győzni.“All nothings are not equal.”
-
rakenroll
csendes tag
Valljuk be, az Adobe reszerol se nagyon beszelhetunk "technologiarol" mar ami a flash fejleszteset illeti a Macromedia ota. Kizarolag uzlet, amibol csak kivenni akarnak, beletenni kevesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Adobe első embere hivatalosan is megerősítette, hogy több hónapos késésre lehet számítani az okostelefonokra fejlesztett Flash 10.1 lejátszók esetén.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest