Hirdetés
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- [Re:] Samsung S5610 Primo - prima primissima
- DIGI Mobil
- [Re:] OnePlus Nord - északi sale
- Melyik okostelefont vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Mobil flották
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Hozzászólok Aktív témák
-
S e t h
veterán
Mivel vezetékmentes töltést nem kértek, így nem kapnak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
enginev3.0
félisten
Ezek akkora fejlesztések hogy kb egy hét alatt meg lehetne csinálni
Mappázás, zen mód, hangjelzes...
[ Szerkesztve ]
És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!
-
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Arra van amúgy valami konkrét válaszuk a "csak"-on kívül, hogy miért nem?
"Az interneten terjedő összes idézetem igaz." - Darwin
-
tibcsi0407
félisten
Szerintem fingjuk sincs mit csinálnak. A legtöbb dolgot azért az Oppo-tól öröklik. Pl a Gcam-ben most van az Arnova verzióban olyan, hogy Oppo night sight, ugyanaz, mint a Oneplus.
Hogy az Oppo miért csinálja így, azt nem tudom. Még a Xiaomi-ban is van teljesértékű támogatás.
P30 Pro-mon anno natívan tudtan akár a Manual camerában is váltogatni a kamerák között, pedig ugye az nem a gyári Huawei app volt..iPhone 12 Pro
-
INGJOKE
addikt
A xiaominál is ez van. Szolunk hogy mit szeretnénk az eu romba és megcsinálják, igaz nem kell rá hónapokat várni, de szerintem ez így is jó
Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65
-
válasz
tibcsi0407 #5 üzenetére
Azért ezt nehezen hiszem a "legkiforrottabb Android distro"-tól (nem én mondom, mindenhol így hívják az OxygenOS-t), hogy csak úgy kapják az Oppotól a cuccot, és fogalmatlanok. Biztosan van valami indok is az inkompetencián kívül.
-
törölt tag
Mert relatíve kevesen használnak GCam-ot szerintük, így nem akarnak kínlódni vele: [link]
Mondjuk a kérdés se a legjobban volt feltéve, mert nem csak a GCam használná ki.
De a legnagyobb baj az, hogy kevés olyan telefon van más gyártóknál is, ami rendesen támogatná mindegyik kamerával. Nincs túl nagy választék, ha valakinek ilyen igényei vannak. -
Bly
tag
Nekem már csak egy időrízhető SMS app hiányzik, a többiről már lemondtam, vagy "kopromisszumot kötöttem".
[ Szerkesztve ]
OnePlus 6T 8/128
-
A nem megvalósítós lista érdekesebb, mint amit tényleg megcsinálnak
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tibcsi0407
félisten
Szerinted milyen indok lehet?
Egy AOD-t nem voltak képesek évekig implementálni. Nagyon sokszor korábban, ha jött főverziós frissítés, akkor a korábbi rendszer firmware-jára tákolták rá az új főverziót.
Motorháztető alatt ez az implementáció nem olyan fényes.
Camera 2 HAL 3 már nagyon régi dolog, a hardver tudja, de valamiért nem úgy kötik be a rendszerbe, ami totál indokolatlan. Egyszerűen nincs értelme.iPhone 12 Pro
-
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Jött rá azóta indok, mert nem akarnak időt tölteni vele, mert nem kell a usereknek. Ahhoz képest itt is kérték tőlük. Én ismerek jopar product ownert ITban, mindnek fura gondolkozása van :)
-
a max 80%-os töltés miért lenne jó?
-
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
Kinaiakkal meg nem dolgoztam együtt szerencsére, de hallottam remtortenetet eleget :D Nekem eddig az indiaiak a kedvenceim :)
-
válasz
tibcsi0407 #19 üzenetére
Tökéletesen így van. Ugye indiában mindenki mérnöknek tanul, csak utána lehet belőle bármi más, mondjuk orvos (kb náluk a bsc az általános mérnöki) - viszont az oktatás színvonala katasztrófa, szóval sok-sok félképzett marha jön ki onnan. Persze lesz sok nagyon ügyes is, aki utána megy Harvard meg mittomén, de tömegével a félhülyék jönnek sajna.
Na de ez már durva off
-
azt sejtettem, hogy ilyesmiről lehet szó, de ez úgy tudom csak fölösleges para, a mai telefonok már nem töltenek fel 100-ra, meg nem is merülnek 0-ra, hanem olyan értékek között töltenek/merülnek, hogy ne legyen bajuk. valamint a végén ezért is tölt más sebességgel. szerintem ez csak önszopatás lenne.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én már egy pár helyen feldobtam nekik, hogy a kb 1 éve megújult Galéria appot kéne gatyába rázni, mert ugyan piszok gyors (még a RAW fotókat is gyorsan tölti be, szemben a third party cuccokkal), de olyan segghülye szegény, hogy nehéz vele az élet. Nincs rendes könyvtár ("Gyűjtemény") rendszerezési lehetőség benne, de ami jobban idegesít, hogy nem tud gyűjteményeket elrejteni, pedig az elrejtett gyűjtemények megjelenítése funkció benne van (csak éppen azt jelzi rá, hogy nincsenek elrejtett gyűjteményed... persze, mert az elrejtés funkciót sikerült kifelejteni).
Most egy sokkal okosabb third party galériával (Memoria) váltottam ki, de az nem csak lassabban tölti be a fotók teljes felbontású verzióját, de RAW-ba (DNG) belenagyítani sem enged.
--- "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau
-
válasz
Stauffenberg #24 üzenetére
Nekem leginkább az hiányzik belőle, hogy a telefon-elforgatást magának kezelje és ne a globális beállítás legyen rá érvényes.
Nekem a Simple Gallery Pro vált be amúgy.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Stauffenberg
nagyúr
Én az összes kicsit is népszerűbb vagy jobb értékelésekkel rendelkező galériát kipróbáltam, de egyik sem vált be, több esetben fizettem is 1-2 ezer forintokat a "pro" verziókért (a Simple-ből is), de végül mindegyik alulmaradt. A régi OnePlus galéria (a jelenlegi előtti) nagyon jó volt, nem tudott tengernyi funkciót, de amit igen, azt jól és a tudása is a lényegre szorítkozott.
Én simán fizetnék is valami rendes galéria appért, de mindig van valami, ami kimarad és nem lehetetlent kérek, hanem más galériákban evidens funkciókat (pl: dupla koppos zoom 100% nézetre, volt ami pont ezen hasalt el, pedig más szempontból tökéletes lett volna).
--- "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau
-
janeszgol
veterán
A töltést 80%-ban maximalizálni? A neten terjed ez a 30% alá és 80% fölé ne marhaság. Úgy látom gondolkodni kevesen szoktak.
Amúgy az ötlet jó, hogy kívánság alapon tesznek be funkciókat.
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A OnePlus a felhasználók kérésére egy sor új funkciót implementál az Oxygen OS következő verziójába.
- Óra topik
- [Re:] LG OLED55CX3LA 55" (139cm) 4K UHD OLED Smart TV
- GTA V
- [Re:] Xiaomi Redmi 9 - 3/32GB - Dual SIM - 1 hónapot használt
- [Re:] Lenovo Y700 i7 6700HQ 8GB DDR4 128SSD + 1TB gamer laptop
- [Re:] Sennheiser GAME ZERO
- [Re:] Sennheiser HD599
- [Re:] Sennheiser HD559 - Újszerű, 1 év garancia
- [Re:] Sennheiser GAME ZERO és Sennheiser PC 350
- [Re:] Asrock H81 Pro BTC + CPU + 4 GB RAM
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest