Hirdetés
- Yettel topik
- Ezresért a Xiaomi 13-at, ezresért!
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A 4G-től is eltilthatják a Huawei-t
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Sony Xperia 10 IV - műanyag újracsomagolás
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Leárazást tart az EarFun
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] EarFun Air Pro 2 - kategóriabajnok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [petipetya:] Nagy chili topic. :)
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát szerintem marhára nem ugyan az elővenni a telefont, vagy ránézni a karomon lévő órára.. Pláne munka közben, esetleg piszkos kézzel. Majd ha látom az értesítésen az órán, hogy fontos, előkaparom a telefont, ha nem az, akkor majd ha végeztem.
Ennek ellenére van olyan, amit te akarsz. Csak az más kategória, más ársávban.. Ha tesznek bele eSIM-et, NFC-t, meg tudja a telefon nélküli értesítést, és lesz 150ezer, akkor meg az lesz a baj.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Pont azért megy el egy ilyen "félokos" óra annyit, amennyit, mert megpakolják akksival, mert van hova. Cserébe annyit tud, mint egy karperec, kicsivel többet.
Itt egy Watch4 a kezemen, megfelelő hardverrel. Nem bír 2 napot. Ez tudja, amit neked kell, cserébe naponta töltheted. Ez van. Ezt tudja ma a technológia.
És annyiért, amennyi. Ha ezt várod, ennyit kell fizetni érte. A telefon meg szerintem lassan alap mindenkinél, nem hiszem, hogy óra után még azt is meg kellene venni. Legalábbis legnagyobb részt az eleve adott.
Volt Mi Band, 2 Amazfit, 1 Mi Watch és most egy Watch4 a kezemen. Évek óta használok, alszok ilyenekben. Nem levegőbe beszélek.
Everybody lies.
-
Még mindig nem értem a problémád. Galaxy Watch 4, vagy Apple Watch. Az ami neked kell. Ezekben benne a hardver, cserébe töltöd naponta.
Amiről a cikk szól, az egy aktivitás mérő, óra formában. És elmegy 1-2 hetet, mert nincs benne "bika" hardver, de fér bele akksi. Ennyi. Pont.
Az, hogy van benne 150 sport mód, pont nem meríti az akksit. Nem is értem honnan szedsz ilyet..
És igazából mi bajod is? Vegyel egy eSIM-es Watch 4-et, aztán tudja, ami kell neked. Drágább mint ez? Lemerül egy nap alatt? Ja hát kérem..
És tudod, bringázás, munka közben kesztyűben, futáskor, kocsiban ülve, tömegközlekedésen nyomorogva, csak, hogy pár élethelyzetet mondjak, amikor igen is kényelmes ránézni az órára, hogy el tudjam dönteni, élő akarom-e túrni a telefont, vagy ráér. Nem kell ahhoz könyékig túrni a sz@rban, vagy autót szerelni nyakig olajosan, hogy a telefont ne vegyem kézbe, de az óra rajtam lehessen.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hamarosan két új prémium okosórával bővíti kínálatát az Amazfit.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Yettel topik
- Tippmix
- Ezresért a Xiaomi 13-at, ezresért!
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen egeret válasszak?
- Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Négy éven belül átveszik a vezetést az elektromos járművek Európában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 27% 14" FHD IPS i5-5300U, 8GB RAM, 256GB SSD, ujjlolv., gar
- Munkaállomás HP Zbook FHD-IPS/Intel core i7/16gb ram/256ssd/Nvidia 4gb dedikált /Win10
- Újszerű LENOVO V15 G2 ALC - 15,6"FHD - Ryzen 5 5500U - 8GB - 256GB SSD - Win10 - 2+ év garancia
- MSI RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X GAMING X TRIO - 1 év garancia - Eladó! 205.000.-
- Új Acer Travelmate P2 "Kis Gamer" Tartós Ultrabook 14" -35% Bivaly i5-1135G7 8/256GB FHD IPS IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest