Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • doeeg

  senior tag

  Érdekes kérdés/felvetés. Rögtön hozzátenném hogy régen is volt olyan, hogy - ahogy írod - volt valakinek reputációja, ami el is terjedt, viszont attól még simán tudta a hülyeséget is terjeszteni. És pont az információhiány miatt nehéz volt rácáfolni (egyáltalán rájönni hogy hülyeséget beszél, de azt nagyon magabiztosan). Hány ilyen okos arc volt általánosban / középsuliban te jó ég... :)

  ( "mar 10 valaszt kaptal, engedd el vegre a temat")

  Kb. örök dilemma amire nincs megoldás: valaki kérdez, de lehet hogy minden józan észérvet és toleranciát számbavéve is hülyeséget, lehet hogy már ezerszer leírták, legutóbb pont kettővel előtte, lehet hogy egy google kereséssel gyorsabban meglett volna mintha felteszi a kérdést. És aki mondjuk évek óta hetente kétszer megválaszolja pont ugyanezt a kérdést, már tényleg agyszélhűdést kap és azért küldi el a vérbe a kérdezőt.

  Fordítva nézve: lehet hogy a kérdező tényleg sokat kereste, de nem jó kulcsszavakkal (honnan tudhatná), vagy az előző válaszban elgépelés/szleng szerepelt, vagy tényleg analfabéta a kereséshez, vagy a felvetett témához, de attól még miért ne érdemelné meg hogy korrekt választ kapjon? (pl. facebook csoportokban van ez hogy "használj hashtagelést hogy kereshető legyen" - persze csak a sok fogyatékos #az #összes #szót #hashtageli (mármint ami nem releváns :D ). Aztán persze megy a leb****ás hogy "használd a keresőt".

  Aki pedig kesobb erkezik, szemelyes tapasztalata is van, normalis valaszt tudna adni, mar csak azt latja,hogy volt tobb valasz is, neki itt nincs dolga.
  Azota uj tema van, es mar nem akarja a korabbi temat exhumalni, foleg nem szeretne meghazudtolni a 20000 hozzaszolassal rendelkezo helyi szakertoket, mert annak vita, vereseg, megszegyenules lesz a vege.
  A kerdezo meg igy jart.

  Az internet (is) ilyen, főleg hogy mindenki mindent azonnal (tudni) akar, konstruktív vitának helye nincs, és az első kutya b***ik, a többi már senkit nem érdekel.

  Mit gondoltok, hogyan lehetne vita,sertodes nekul jelezni a lelkes amatoroknek, hogy amit ok a kozosseg epitesenek tartanak, az valojaban barbar rombolas ?

  Kb. sehogy, azt szeretik a legkevésbé az emberek, ha tényekkel alátámasztva mondják meg nekik hogy hülyék :D ;]

  [ Szerkesztve ]

  "A lelkiismeret 135 sebből vérzik..." - Road

 • Zolaash

  aktív tag

  Ha véleményed nem egyezik a hangos, magabiztos hülyékével, akkor meg széttrollkodnak. Én ezért sem írok már ide sem magánjellegű bejegyzést sem, fb-on nyilvánosan nem szólok hozzá semmihez (Pl Totalcar akármelyik cikke), de pár hete a földrengés kapcsán kerültem összetűzésbe két agyhalott libával;
  az egyik úgy fikázott engem, hogy a leírt 2 mondatában volt vagy 6 helyesírási hiba. A másik uruk-hai volt, az meg személyeskedett, meg fenyegetőzött. Ezért is baj, hogy már nem csak mi kockák vagyunk a neten, hanem az összes retardált.

  They used to call me Prophet. Remember me!

 • tope

  addikt

  Azért nem jó a hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. :DDD

  Be kell látni, ma már mindenki a neten lóg, azok is, akik azt se tudják hogy kell kb. a gépet, telefont bekapcsolni. Nagyon sok a hülye.

  (a sok hirdetés pl., képet ha tesz fel már csoda, de sokszor az is egy semmirevaló valami, de ő meg mantrázza, hogy ott a képen az infó az adott termékről, vagy annyit ír hogy XY, de a lényegi információt meg nem tudja)

  Kezdek rájönni én is, hogy akin látni hogy el kell engedni, azt tényleg el kell, ha az értelem, az akarás kis szikrája sincs...

 • kemotox

  addikt

  Első két sorig jutottam, aztán a boomer-szűrő működésbe lépett ;]

 • vottokar

  aktív tag

  Örülök, hogy ez nem csak nekem tűnt fel. Már jó ideje mondom a nejemnek, hogy nem tett jót az internetnek, hogy minden idiótánk elérhetővé vált a világháló. Bár viszonylag régóta vagyok itt is regisztrálva, de sok pár hetes tag rendelkezik a hozzászólás számommal. Pedig az elmúlt 18 évben rengeteget voltam itt is, de valahogy az állandó okoskodók, megmondó emberek, trollok miatt elment az ember hozzászólási kedve is.

  "Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

 • totron

  senior tag

  Simizem ezt a bejegyzést (lájking). Oldalakat lehetne ezekről, de nem megyek bele, mert csak emberi neutrínóként magamba roskadnék. Az meg picit megterhelő. Helyesírás, élhető szövegkép a többség szintjén nincs, EQ sem a szakmai válaszokhoz, unatkozó gáncsoskodásokra viszont mindig futja. A prohardver egy jó sziget még összességében.

 • domos

  senior tag

  Én azt bírom itt, amikor van saját tapasztalatom valami eszközzel, és a kedves fórumtárs meg akar győzni az ellenkezőjéről, mert ő hasonló eszközről olvasott valamit valahol a neten. :DDD

  There is no replacement for displacement.

 • plömplöm

  őstag

  igen, jól látod. nekem is vannak olyan nick-jeim, amit ha meglátok, tudom, hogy mi fogok látni tőle. volt, hogy bosszantott is. volt, hogy be is szóltam. aztán elengedtem a dolgot. ki vagyok én itt, kezdjek önkéntesrendőrködni? nameg látom ezt a soksok majmot és ilyenkor rájövök, hogy én értek hozzá, ők meg nem, és ez jó :)

  All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

 • Carlytoo

  aktív tag

  LOGOUT blog (1)

  Semmit. Ha tudsz rá válaszolni, mert esetleg értesz hozzá és tényleg akarsz segíteni, akkor van lehetőség privát üzenet formájában informálni a kérdezőt. Az ilyen okoskodókat meg magasról le kell szarni.

  Egy autós topicban érdeklődtem még valamikor, hogy egy 1.9 pdtdi motor jó választás vajon. Kaptam 15 választ, abból kb. 8 azt mondta, hogy ha ilyet veszek, akkor egy idióta barom vagyok, a többi 7 meg olyan vegyes volt. Rámírt privátban egy olyan személy, aki valóban ért hozzá és informált, hogy nyugodtan vegyek ilyet, illetve leírta, hogy mire figyeljek oda. Le se szartam annak a 15 embernek a véleményét és megfogadtam, annak az egynek. Mai napig hibátlan autóm van.

  [ Szerkesztve ]

  "No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

 • RudY

  addikt

  Öregszel (te is) bakker, aminek a legbiztosabb jele a "régenmindenjobbvót", "bezzegazénidőmben" stb. Nem beletörődni kell, hanem elfogadni és talán úgy könnyebb lesz. Nem csak itt, hanem minden máshol tapasztalható folyamatok és jelenségek a mai korban tulajdonképpen természetesek azok számára, akik már ebben nőttek fel. A fiatalabb és gyakran túlbuzgó korosztály - szerintük - mindent (is) jobban tud, de ez olyan emberi tulajdonság, ami mindig létezett.
  Régebben ugye: "megírta az újság vagy azt mondta a tv akkor az úgy van!"
  Most pedig: "megmondta a sztrímer akkor az van úgy és jól!"

  Mit gondoltok, hogyan lehetne vita,sertodes nekul jelezni a lelkes amatoroknek, hogy amit ok a kozosseg epitesenek tartanak, az valojaban barbar rombolas ?
  Szerintem nincs bevált módszer vagy recept, aki türelmesebb az magyarázgat, aki nem, az inkább kevesebbet jár ide (is), és néha-néha benéz legfeljebb a régi arcokhoz. Ezzel persze nem azt mondom, hogy ez megoldás, de mostani közösségben valahogy mégis az a természetesebb, vagyis inkább az általánosabb, hogy sok infót érek el, én vagyok az ász...csakhogy a sok infó nem egyenlő a tudással és a tapasztalattal, de erre majd rájönnek idővel saját maguk is. :DDD

  [ Szerkesztve ]

 • Agyturbina

  senior tag

  LOGOUT blog (1)

  Nem is ertem miert nem oda a turbinahoz lett a cime :DDD

  Magamra ismerek, igaz olyan tenyleg nincs amihez ne ertenek. :K

  Ahogy volt szomszedom mondta vala: Hulyek es kalandorok kimeljenek!

  Kulonben meg, nem tok mindegy, ki mit mond? Foleg egy forumon?
  Csak szavak, senki nem akar kiallni szemelyesen a szavaiert, igy akar egy random algoritmus is keszithetne hozzaszolasokat, a legtobb esetben.

  Lehet javaslom a PH-nak, hogy vezessek be, igy nem kell ujra felvenni a bannolt emberket, sot mindenkit ki lehetne tenni, a moderatorok vegre fellelegezhetnenek. ;]

  Minden problema megoldodna :C

  ,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

 • totron

  senior tag

  válasz Agyturbina #11 üzenetére

  senki nem akar kiallni szemelyesen a szavaiert
  De igazat szólsz! Illene kiállni pedig. Főleg nők egy tetemes része szeret alátámasztatlanul szélnek ereszteni magából mindenféle eszmét és jelzőt, következmény nuku, majd megoldódik a szituáció..
  A fórumon nem mindegy ki mit mond, mert a falkaösztön miatt az ellenőrizetlen 1db odavakkantás is közelfogadásos lavinává tud gördülni, ami a kizárásoddal is végződhet, nem is kell hozzá extrém eset. De egy lejáratás vagy a kérdés lényegét tekintve megválaszolatlan állapot, erősen kinéz a szabadosság ilyen formájaként, az akár tudat alatti, káros játszmák pedig lejátszva, minden résztvevő egyénileg kielégülve, végeredmény mindegy. A rossz szájíz szinte garantált. Vannak egészséges sessionök is, de itt most az ápolni való esetekről szól a felvetés.

  [ Szerkesztve ]

 • Victoryus

  addikt

  LOGOUT blog

  Egyetértek a téma felvetéssel. Van sok megmondó emberke mindenhol. De! Nem nagyon kell velük foglalkozni. Szerencsére vannak itt még öreg motorosok, meg normális fórumtagok. Azt én is utálom, ha saját kütyüről írok, és megkérdőjelezi valamelyik troll gyökér, akinek nincs is olyan eszköze. Egyébként 1x 2x visszatrollkodtam már, az se rossz, mikor hülyét csinál az ember egy trollból. ;] Mivel ezek általában nem túl okosak, nem is nehéz.
  Facebook az katasztrófa, ott már én se posztolok, meg szólok hozzá szinte semmihez. Ennyi gondolkodásra képtelen embert... szörnyű. A birka az optimális fogyasztó egy fogyasztói társadalomban.
  Ha csak abba belegondolok, hogy hány ember, még régi osztálytársam is hisz a lapos földben, pedig elit gimibe jártunk... :D ÁÁÁ
  Meg névtelenül könnyű beszólogatni a facebookon is... ott is csak azok véleménye érdekes, akinél legalább az iskolái, foglalkozása az adott témához köthető. Mi megy ott is a házépítős topikokban... pedig kell az infó, de néha úgy kiosztanám őket szívből egy nagy péklapáttal.

  [ Szerkesztve ]

 • Agyturbina

  senior tag

  LOGOUT blog (1)

  válasz totron #12 üzenetére

  Nem kell a nokre kenni, a ferfiak ugyan olyan rosszak, tapasztalat, a kicsi falumban mindenki mindent tudott fuggetlenul nemi hovatartozashoz.
  A mostani cegemnel ugyan ez, mindig en vagyok az utolso aki megtudja a hireket, meg akkor is ha ram tartozik :((( Majdnem csak ferfiak dolgoznak.

  ,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

 • kenwood

  addikt

  LOGOUT blog (1)

  válasz Victoryus #13 üzenetére

  Akikre en gondolok elsosorban,azok nem trollok, hanem unatkozo emberkek,akik segiteni akarnak. A gond az,hogy mindenhez hozzaszolnak, ahhoz is,amirol fingjuk nincsen. Ilyenkor elkezdenek tippelgetni, ami nonszensz.
  Trollba max. akkor mennek at,ha megkered oket, hogy ne szoljanak hozza ahhoz,amihez nem ertenek.
  Ezt szemelyuk elleni tamadasnak veszik, megsertodnek,es elgurul a gyogyszer.

  Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés