- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Kisebb kertekbe olcsóbb fűnyírót! - Anthbot M5 teszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
-
Soleco
tag
Kínában is lehet kapni Samsungot és Applet, ha neked nem kell a mocsok, akkor nem kell azt választani. Oppo/Vivotól hazánkban az OnePlus 5-öt lehet kapni, ami egy nagyon jól sikerült készülék. Ha alsó kategóriára is ez az igényesség a jellemző, akkor már nem is mocsok. Formaterv meg tényleg nem valami eredeti, de legalább szép. Kínai ízlésre én nem igazán bíznám a formatervet
.Mellesleg a Samsung alsó/közép kategóriája nem hinném hogy sokkal minőségibb termék lenne mint az Oppo...
-
beyruth82
veterán
Csak kívancsi voltam mert én most váltok huaweire.Hatalmas xiaomi fan voltam és most a 3.xiaomi telefonom nyúzom.Nekem a támogatás és gyári gari hianyzik.Ha magyar nyelvű stabil romot akar az ember akkor az még mindig miui 8 android 6.0.1-es alapon ami igen durva tekintve,hogy a tavaly év végi csúcs xiaomi, az mi 5s plus van nekem.Webshopos garit kaptam hozzá amit nem tudom milyen mert szerencsére egyik xiaomi telefonomnál sem volt garanciáztatásra szükség de mindenképp macerásabb mint egy hivatalos jelenléttel és szervízhálózattal rendelkező telefon esetében.A fényképezője ennek is(ahogy minden xiaominak) messze elmarad a kategóriájától elvártól és bár ritkán fotózok olyankor valami tényleg fontosabb dolog akad amit kb egy alsókategóriás mondhatni belépőszintű teló minőségében fotóz le.Csak a fejlesztői zsákbamacska romok frissülnek rendszeresen míg a global stable az nagyon el van maradva.Macerás az egész rom mizéria.Kicsit hozzátesz az ember és vesz már egy hivatalos magyar képviselettel,normális magyar nyelvű mindennel kompatibilis rommal és országos szervízzel rendelkező gyártónál telót.Ami nekem van az 157 ezer ft volt tavaly év végén.Ennyiért lg g6-ot kapni.A mostani csúcs a xiaomi mi mix 2 200 ezer felett van sok helyen 250 ezer.Na ezért ugyan azokat a gondokat kapod mint ami az én telefonomnál is fennálnak.Akkor már inkább egy huawei mate 10 pro ami szintén 250 ezer.
-
Micsurin
nagyúr
Mert marha sokan meg a hozzáhasonlók miatt nem merik megvenni a kevésbé reklámozott brandeket. Amik igenis jók, mondom ezt több Xiaomi és Huawei (Végre ők is nyomják magukat mindenhol...) után, jelenleg is HTC és Huawei készülékekkel a kezemben, több One+-al a családban.

-
Csapoati
nagyúr
-
beyruth82
veterán
-
Silεncε
őstag
Mondjuk elég meredek így használat nélkül leszarozni a Xiaomit.. Amíg nekem sem volt, én is hasonló véleményen voltam, aztán májusban megvettem a Note 4-et. Életem legjobb vására volt
-
Micsurin
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
Soleco
tag
Kár hogy nem Európában folyik a küzdelem
. Ide egy-egy Xiaomi ha eljut, de az se annyira bomba áron mint Kínában. -
jacis
nagyúr
Durva hogy a Samsung sehol nincs.
-
Mr.Silkó
veterán
-
vince
őstag
Miből lesz a cserebogár

-
Juhaszatti
addikt
-
beyruth82
veterán
-
Csapoati
nagyúr
Na de az Oppo és a Vivo egy céghez (BBK) tartozik, nem?
-
acura
tag
-
b.
félisten
Samsung az az Others kategóriába fut ? LoL
-
ledgeri
nagyúr
Szépen kiegyensúlyozott piac!
-
beyruth82
veterán
Világviszonylatban viszont a huawei és a xiaomi is megelőzi az oppot és a vivot is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Proxmox VE
- Nyulas buli: teszten a Radeon RX 9070 GRE
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Az AMD technikai igazgatója szerint ebben a hónapban jön a Zen 6
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X Konzolokat vásárolnék - Magas Felvásárlási ár & Korrekt ügyintézés
- Akár 0% THM Részletfizetés - Új XFX RX 9070 XT 16GB SWIFT / QUICKSILVER - 27% Áfás Számla & Garancia
- Akár 0% THM Részletfizetés - Új XFX / ASUS Radeon RX 9060 XT Dual 16GB - 27% Áfás Számla & Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC-Számítógép! R5 7600X / RX 7700XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- X1 Carbon Gen13 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Apple Ipad Pro 11' 2022 4TH Generation M2 Chip. Wi-Fi + Cellular
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
.