👍A gif indexképnek
Samsung S7 - LG Gpad 8.3 - Xiaomi MiBand2
👍A gif indexképnek
Samsung S7 - LG Gpad 8.3 - Xiaomi MiBand2
+1
Ennyi erővel már Android One telefonok is lehetnének ezek a Nokiák, legalább az iégretek mellett más biztosíték is lenne arra hogy kapja a frissítéseket. Az új Nokia 6 is ígéretesnek tűnik, remélem mindegyik készülékük fog kapni egy annyira ütős ráncfelvarrást!
Nokia 2-őt meg lehet(ne) hanyagolni, 3-as is elég fapados, android go-val pont jó lenne .
abszolút jó
Ezt kellett volna csinálni eredetileg is, amikor a windows mellett döntöttek. Egy minőségi hardverrel, és elsők között frissített androiddal készített telefon, és a Nokia márka még mindig nagy lenne. Kár, hogy későn ébredtek, de ha tartják a szintet még akár vissza is térhetnek. Kell a francnak a gyártó által átszabott android, ami miatt aztán fél évet várhat a tulaj a frissítésre.
http://www.divecenter.hu
Nekem is bejön, ez tűnt fel először.
Xiaomi Redmi Note 5 4/64GB
Ígéret mellett ott van a folyamatosan kibocsájtott legfrisebb biztonsági patch, mindegyik mobilra, valamint az jelenlegi legfrisebb főverzió - hol béta, hol már kiforrott változatban. (A Nokia 2 még friss tag, a hármas meg MediaTekkel van szerelve, azért nincs ott még Oreo.) Szóval ennyit a biztosítékról. Mondták, hogy lesz update; van is.
[ Szerkesztve ]
Stern des Südens!
Jöhet több ilyen!
Finn the human --> S8
Cserébe a funkciószegényebb rendszert kapsz amire amúgy is várni kell mint jelen ábra is mutatja. Nem vágom mitől jó az ha kapod a frissítést de alapvetően kevesebb a kényelmi funkciód. Pont a funkciók bővítése lenne egy frissítés lényege, de ha alapból butább az új rendszer mint egy gyártó által átszabott felület akkor mi haszna van? A stabilitás sem előny már manapság, mikor egy 40 ezres MIUI-s Xiaomi is szépen teszi a dolgát úgy hogy "rogyásig" van kényelmi funkciókkal.
[ Szerkesztve ]
Már elnézést, de a lópikulát jó!
Az őskövület .gif agyonterhelni a processzort, cserébe még az akksit is jobban leszívja a plusz terheléssel!
(Pont egy tech/mobilos site-on ? Really? )
Mert nem elég a sok izgő-mozgó hirdetés amit jófejségből hagyok az arcomba villogni, még csak az hiányzik hogy minden egyes poszt is ugráljon!?
Részemről megy vissza az adblock egy *.gif kiegészítéssel.
Sorry a stílusért, de azért ez már sok
Milyen processzor az, amit képes leterhelni egy ilyen picike gif? Meg ez az akksi lehúzás is teljesen nonszensz.
Komoly baja van annak a telefonnak, amelyik ezt megérzi.
Jo kerdes, mert nekem mar a Siemens S55 is szepen lekezelte, miutan betoltotte
Nekem xiaomi-m van, utálom a MIUI-t és még sokan vannak így vele
Persze az is igaz, sokan meg szeretik, szóval ... izlések és pofonok.
http://www.divecenter.hu
Nekem Nokia 3 van jelenleg. Bőven lehetne mit javítani a sebességen, de ettől függetlenül jó nagyon. De Android GO jobb lenne valószínűleg. Kíváncsi leszek, hogy az Oreo kijön e.
Lalikirály nem szép ember, de gavallér!
Lol, azok az idők már elmúltak! Amikor pár éve eljött a gif reneszánsza én is utáltam és csak néztem, hogy az emberek miért kaptak rá ennyire erre a régi vacakra. Időközben én is megszerettem és használom is. Nem terhel semmit.
Xiaomi Redmi Note 5 4/64
Ugyanúgy van aki utálja a stock droidot és van aki szereti, de az kétségtelen tény hogy több kényelmi funkciója van a MIUI-nak. Mindig a stock előtt fog ebben járni.
+1
PSN ID: deck91_x
Sokáig én is stock froid párti voltam. Ma a Huawei féle Emui van a telefonon.
Egyszerűen közel tökéletes. Nem térek vissza többé stockra.
Nálam pl pont fordítva van. Nem kérek az EMUI féle horrorból,bőven elég volt két évig használni. Azóta stock droidom van,minden téren tökéletes.
Mi olyan horror benne? Alapvetően az összes gyártói felület ugyanúgy épül fel mint a stock droid csak több funkciót találsz a menüben.
Ezt egy techsiteon komolyan gondoltad, így 2018-ban?!
[ Szerkesztve ]
"Nem vagyok pesszimista. Az nekem úgysem menne...@abusalempictures
Anyámnak lehet jobb egy MIUI, de én nem kérnék belőle. Launchert nem használom, UI-ra jobb a gyári (főleg hogy az Oreot már lehet témázni addon nélkül), az extra funkciók mellé meg jár a bloatware és a root nélkül kiírthatatlan háttér-service, amivel a Kim Jong Un megfigyel a vécén.
CM/Lineage vonal jobban tetszik, ott a kiegek a stock UI-ra jönnek rá.
Don't hate the player, hate the gémeskút
Vicces mikor valaki a Google rendszerét használja és attól parazik hogy ki figyeli meg
Elhiszem hogy van akinek nem jön be a MiUI ahogy valakinek meg a stock és szerintem egyszerűen és érthetően leírtam hogy itt nem arról van szó kinek mi tetszik hanem arról hogy van aki a frissítéseket úgy várja mint a messiást egy stock rendszerre és közben ott vannak a gyártói módosítások amelyek egy ősrégi rendszeren is több kényelmi funkcióval operálnak.
Ettől még kb. ugyanannyi hátránya lehet egy ilyen custom cuccnak, mint amennyi előnye.
[ Szerkesztve ]
Don't hate the player, hate the gémeskút
Nincs szükségem arra,hogy én állítgassam azt,hogy mi mikor fusson a háttérben,mi mikor záródjon be stb. Talán baj nem is lenne ezzel,ha legalább ezek a funkciók maradéktalanul működtek volna. De nem. Ezért sokkal jobb (számomra) a stock droid,mivel ott minden ilyet intéz a rendszer. Hozzáteszem nálam tökéletesen. Erre mondják azt,hogy a kevesebb néha több.