Hirdetés

2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) feliks


feliks
(senior tag)

Inkabb nézném leendő Honornak, mint Huawei brand alatt értèkesíteni tervezett darabnak.. :)

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#2) laleh


laleh
(PH! addikt)

Szifon kamera. :W Miért nem önállósódnak a gyártók?

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garanciális ügyintézés: törött is!

(#3) minek?:S


minek?:S
(őstag)

Ez tényleg szép lenne, bárcsak ne lenne az a kaki kamera(kiállás) illetve a notch.. komolyan.. ha már csak másolni tudnak a gyártók(tisztelet a kivételnek persze), akkor miért a sz@rt másolják le a pozitívum mellett?

Powered by LG G6@Silver

(#4) justmemory válasza laleh (#2) üzenetére


justmemory
(fanatikus tag)

Csak egy kérdés...: vajon hányféleképpen lehet elhelyezni a kamerát és a szenzort úgy, hogy az tényleg jó is legyen és szép is legyen (bármit jelentsen is ez utóbbi)...? És ehhez képest hányféle gyártó van...? Valaki mindenképpen fog "másolni" valakiről... Pont olyan ez, mint a külalak: relatíve behatárolt, hogy mit és hogyan lehet és érdemes megvalósítani, tehát egy ponton túl simán le lehet sütni, hogy "óó, ilyen már vooooolt, de gáz". Ühüm... Nem tudom... Én eszközt szeretnék venni, és nem valami divat/dizájn cuccot...
Önállósodjanak... aha... egy bizonyos kategóriában én csak azt látom, hogy minden telefon tökre ugyanúgy néz ki, mikor az emberek előveszik őket a buszon... Akkor miről is beszélünk...?

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#5) #98880768 válasza feliks (#1) üzenetére


#98880768
(törölt tag)

Tényleg picit Honoros. Ebben a kategóriában annyiféle készüléke van a Huaweinek lassan lehetetlen lesz megmondani melyik melyik..
mindenesetre szép ez a kék szín. (Mint a Honor 9)

(#6) janeszgol válasza minek?:S (#3) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

Na ja. Bezzeg a 3D Touch-ot senki nem masolta le (egy Huawei kezdemenyezes volt), pedig ha valami funkcio ertelmes, akkor az az.

*justmemory* kiegeszitem laleh hozzajat. Miert pont az iX megjelenese utan jutott mindenki eszebe a notch es ez a kamera dizajn?

[ Szerkesztve ]

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#7) justmemory válasza janeszgol (#6) üzenetére


justmemory
(fanatikus tag)

... mert dizájnt könnyebb lopni, mint technológiát... Most komolyan... Az ugye biztos, hogy nem az iPhone X után kapott mindenki a fejéhez, hogy "húú, akkor alakítsuk át a dizájnt", hiszen nem sokkal annak megjelenése után érkeznek ezek, és nyilván idő, mire mindent szépen lefejlesztenek és tesztelnek, tehát tuti van ipari kémkedés (jééé...!). Igen, lehetne technológiát is lopni, de az már biztosan gázosabb lenne, ugye. A kinézet meg pont olyan, hogy... megosztó, tehát addig is tudnak úszni az árral, és ahogyan a trendeket elnézem, a notch marad, akár a kameraelrendezések is maradnak, aztán így is, úgy is meg fogja venni szépen annyi ember, amennyivel ők kalkulálnak. Vagy nem. És akkor majd lehet tanakodni, hogy mi lehet a baj.

Mert milyen érdekes már, hogy a telefonok kapcsán a nagyobb tömegeket a dizájn érdekli, és nem a belbecs... Hmm... De olyat még nem láttam/hallottam, hogy egy gyártó tönkrement volna, mert a márkahű vásárlók azért nem vettek tőlük valamit, "mert másolat"... És ahogyan írtam is, egy idő után minden másolat lesz, tehát... Mit is fogunk akkor vásárolni...? :) ;]

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#8) Szakiii válasza justmemory (#7) üzenetére


Szakiii
(PH! addikt)

nem azért nem fogják venni mert másolat, hanem mert nem fog tetszeni a népnek (nem feltétlen erről a telefonról beszélek)

(#9) justmemory válasza Szakiii (#8) üzenetére


justmemory
(fanatikus tag)

Na és...? A tetszés pont teljesen szubjektív, és ha mondjuk az iPhone-on tetszetős egy kameraelrendezés, akkor egy jó másolat elvileg ugyanolyan tetszetős. Feltételezve, hogy az iPhone tulajdonosok szépérzéke nem tér el élesen a nem-iPhone tulajokétól, akár még tetszhet is a népnek "úgy önmagában". Max a máslás ténye nem. De ez legyen minden gyártó egyéni szociális problémája; ítélje csak meg a piac, hogy mennyire ért egyet azzal, hogy ezek másolják egymást. Nekem spec teljesen mindegy, mert első körben azt nézem, hogy mit tud és nekem mire kell, aztán jöhet minden más. De nyilván mindenkinek más a preferenciája, ugyanakkor valahol furcsállom azt a trendet, hogy a legtöbben első körben a kinézete alapján vásárolnak/döntenek/ítélnek meg egy készüléket. Ennyi.

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#10) minek?:S válasza justmemory (#7) üzenetére


minek?:S
(őstag)

Persze, fontosabb a belbecs.. bár szerintem rengeteg embernek tökmindegy, hogy S835 vagy S845 vagy S821 van-e a telefon belsejében, vagy 3 vagy 4 GB RAM.. telefonálásra jó ez is, meg az is, messengernek meg a facebooknak úgyis mindig szar lesz.. és a külső meg szerintem igenis fontos egy telefonnál, ez nem egy videokártya vagy HDD, amit beledobsz a gépbe és úgyis eltakarod az oldallappal, hanem 0-24-ben nézed és rá lehet unni, vagy pedig, ha eleve nem üti meg azt az ingerküszöböt, akkor meg undorodni tőle.. A Samsung egyelőre még sajátos desingnal jött az S9-cel.. ja, hogy gyakorlatilag semmi nincs benne, mégis szép, mégsem annyira tömeg, mégsem másolás.. a Sony.. nincs kiálló duplakamera ami lefele nyúlik.. Persze nagyon nehéz egyediséget belevinni egy designba, itt azon van a hangsúly, hogy ki milyen ügyesen tudja összeollózni a "lopott" külsőt.. speciel ez a P20 Lite-tal elég gagyin sikerült.

Attól, hogy nem egy kisebb kínai gyártó másolta, hanem a Huawei, attól még ronda.. ezt elég sokan mondjuk, ahogy látod, illetve tényleg értelmetlen is, ha alul akkor a káva, hogy a vezérlőgombok mellett még egy hangszóró is elférne.. Ha ez LG csinálná a G7-tel, akkor is az lenne.

[ Szerkesztve ]

Powered by LG G6@Silver

(#11) justmemory válasza minek?:S (#10) üzenetére


justmemory
(fanatikus tag)

Értem... :)
bár szerintem rengeteg embernek tökmindegy, hogy S835 vagy S845 vagy S821 van-e a telefon belsejében, vagy 3 vagy 4 GB RAM.. telefonálásra jó ez is, meg az is, messengernek meg a facebooknak úgyis mindig szar lesz..
Milyen jó, hogy minden évben elvileg marhára nagyot fejlesztenek a gyártók, és minden szuperebb, aztán már kisebb erőművek dolgoznak egy telóban, és mégis van, ami akadozik. Érdekes, hogy - én legalábbis - kevesebb háborgást látok szoftver oldalról, mint dizájn oldalról... Mert azt, hogy mondjuk egy telefon nem túl acélosan működik, azt valahogyan benyelik az emberek, de ha másolt a kamera... Ó, az más... ;]

hanem 0-24-ben nézed
Szerencsére nem :) Meg is vakulnék, úgy elromlana a szemem. Egyébként ha a mostani telefonok a kijelző maximalizálására és a kávák minimalizálására mennek rá, akkor mit is nézek 0-24-ben...? A hátlapot...? ;]

Persze nagyon nehéz egyediséget belevinni egy designba, itt azon van a hangsúly, hogy ki milyen ügyesen tudja összeollózni a "lopott" külsőt
Na ez a lényeg! De ezért írtam, hogy egy egyébként tökre szubjektív dolgot majd döntsön el a piac, kár rajta háborogni és vitatkozni. Olyan ez, mint a szépségversenyek eredményei...

Attól, hogy sokan mondanak valamit rondának, még nem lesz ronda ;) Ahogyan szép sem.
Én inkább háborognék amiatt, hogy ja, miért nem lehet minden telefont sztereósra csinálni, vagy a fejlettebb technológiákat alkalmazni, és miért nem lehet mondjuk az Androiddal ezt meg azt, vagy a fb-vel, vagy akármivel...

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#12) Rothmanakos válasza justmemory (#4) üzenetére


Rothmanakos
(tag)

Szerintem nem látod jól :D Ez nem véges, a lehetőségek száma gyakorlatilag szinte végtelen. Kis négyzetbe/körbe egymás mellé/egymástól kicsit távolabb, jobban kiáll/kevésbé áll ki/egyáltalán nem áll ki csak a lencsék egymás mellett/esetleg külön keretbe rakva, vízszintesen/függőlegesen, középre/oldalra, a vakut is ezer féle képpen oda lehet mellé rakni, felirat mellé megy/nem megy. Nincs lehetetlen, csak a fantázia, és kisebb részben a fizika szabhat határt. Akárhogyis mondod, ez 100% másolás, eddig egy telefonnak sem volt konkrétan így a kamerája. Az X óta viszont minden harmadik telefoné ilyen. Ez nem véletlen, ez a fantázia hiánya.
Nem is tudom, min lepődtök meg, az i6 óta kb minden telefon örökölt pár külső hasonlóságot az iPhone-októl.
Tisztelet a kivételnek.

Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)

(#13) justmemory válasza Rothmanakos (#12) üzenetére


justmemory
(fanatikus tag)

Persze, hogy nem jól látom, mert nem is nézem... :)) Egyébként véges a lehetőség, ahogyan te is írod: Nincs lehetetlen, csak a fantázia, és kisebb részben a fizika szabhat határt - azért nagyobb részben is, mert a hátlapnak van fizikai kiterjedése, amit azért belül is le kell követni a lapkákkal, szenzorokkal, lencsékkel, stb., tehát azért nem olyan egyszerű, hogy csak odarajzolom valahová oszt' csókolom.
Egyébként nem mondtam, hogy nem másolás; azt mondtam, hogy másolgasson mindenki ahogyan akar, mert akár még tetszhet is valakinek, aztán majd mindenki szíve szerint választ telefont. Ha nem kell a koppintós, akkor válassz mást! Ja, hogy csak notch-os van? Sebaj, akkor válassz... ööö... hmm... "Te apa, megvan még az a telefon, amit te vettél anyunak 1000 éve...?"

Nem is tudom, min lepődtök meg, az i6 óta kb minden telefon örökölt pár külső hasonlóságot az iPhone-októl.
Ami jó, azt miért ne lehetne követni és/vagy fejleszteni...? Csak azért, mert alma...? Gondolom a design szakma olyan, hogy próbálnak mindenféle ötletet felhasználni, akár még a természettől is ellesni. Na és...? Az, hogy mindezt hogyan teszik, az a kérdés inkább...

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#14) minek?:S válasza justmemory (#13) üzenetére


minek?:S
(őstag)

"Te apa, megvan még az a telefon, amit te vettél anyunak 1000 éve...?"

Most tenyleg vegyen mindenki csak azert S5230ast, mert balf@sz a designer csapat? Na nemar..

Ami jó, azt miért ne lehetne követni és/vagy fejleszteni...?

Ami jo azt fejlesszek is, tamogatom is oket ezugyben, de a kiallo, undoritoan elhelyezett kamerat ugy lehetne fejleszteni csak, ha nem rakjak ugy oda. A notchcsot detto.. Az iPhone Xnel is hulyen nez ki, de ott legalabb tenyleg innovacio, mert alul nincs kava. Es a jack elhagyasa.. Komolyan.. 2016ban oda jutottunk, hogy nem upgradelunk, hanem downgradelunk es ezt innovaciokent jelentjuk be, 300000 ftert adjuk es az emberek veszik..

Powered by LG G6@Silver

(#15) macskea


macskea
(őstag)

Ez nem a Zenfone 5?

''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith

(#16) justmemory válasza minek?:S (#14) üzenetére


justmemory
(fanatikus tag)

Most tenyleg vegyen mindenki csak azert S5230ast, mert balf@sz a designer csapat? Na nemar..
Pedig minden jel szerint debizonyde :K Mindenki megtapsolhatja a gyártókat. És saját magát is, úgy globalice, ugyanis: ha 2018-ban nem fogynának a készülékek, és ezeket a problémákat azonosítanák be a gyártók a nem-fogyás kiváltó okának, akkor talán változtatnának. Viszont elég lesz csak megnézni, hogy mely készülékekből mennyi fogy. Mert fintoroghatnak sokan a notch meg mindenféle miatt, valahogyan mégis elegendő fogy ezekből ahhoz, hogy a gyártó nyereséget könyveljen el. És itt a baj... Én spec 2010 óta ugyanazt a készüléket használom, és az ég világon semmi hátrányom nincsen, vagy inkább: semmivel nem lennék előrébb akármelyik flagship-el...

de a kiallo, undoritoan elhelyezett kamerat ugy lehetne fejleszteni csak, ha nem rakjak ugy oda
Szerinted. Más szerint meg éppen mindegy vagy akár tetszetős is. Éppen ezért ilyen "nagy kérdés" ez a dizájn dolog... Engem előbb zavarna a praktikum oldaláról (esetleg billeg), mint hogy másolás vagy csúnya... De egyébként értem én, és igen, downgrade van, de utalnék a fentebb leírtakra, mely szerint mindenki megtapsolhatja magát is, aki ilyen downgrade-elt telefont vesz horror áron. Egyébként meg a véleményem erről a dologról.

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#17) Rothmanakos válasza justmemory (#13) üzenetére


Rothmanakos
(tag)

Hidd el, ez olyan, hogy ahová rajzolják a tervezőasztalon, ott lesz a kamera. Biztosan előbb a külsőt tervezik meg, és csak utána a belsőt. Máskülönben nem lenne értelme. Ahol van a rajzon, annak megfelelően rakják bele a belsejét. Egyébként meg azért is másolásnak (ez nem is másolás, inkbáb majmolás) gondolom, mert már az is egy kis fantáziát jelentene, hogy oké, hogy ugyanott van a két kamera, - tegyük fel, csak ott lehetne - ha már ki kell, hogy álljon a hátlapból ( :W ) akkor akkor már lehetne, hogy külön-külön álljanak ki, ne egy ugyanolyan kapszula alakú, ugyanakkora méretű szigeten legyenek. Vagy ha már szigeten vannak, ki lehetne találni annak is más alakot, pl egy téglalap, vagy négyzet, vagy stbstbstbstb. Már meg se merem kockáztatni, hogy ne álljon ki a kamera, mert ha az iPhone-on kiáll, a többiből is ki kell állnia!!
Nem vagyok designer, de ennl még Nekem is több ötletem van:DD

Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)

(#18) justmemory válasza Rothmanakos (#17) üzenetére


justmemory
(fanatikus tag)

Én sem vagyok design-er, sosem terveztem még telefont, de szerintem azért hat egymásra a kettő - mármint a külső-belső elrendezés. És ja, lehetne sok mindent másképpen is, de választanak egy utat, és kész. Nem kell megvenni, ha nem tetszik :K De a fintorgásokat sosem értem; mintha valaki akaratod ellenére kötelezne, hogy légy elégedett vele és vásárold meg...

Nem vagyok designer, de ennl még Nekem is több ötletem van
Na, akkor lehet, hogy jelentkezned kellene valamelyik gyártóhoz ;) ;] Hátha...

[ Szerkesztve ]

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#19) Rothmanakos válasza justmemory (#18) üzenetére


Rothmanakos
(tag)

Senki sem kényszerít, persze. Csak 3+ éves a telefonom, és érzem, hogy lassan esedékessé fog válni egy új telefon vásárlása. De ilyen piacon kb lehetetlen lesz (Mi Mix2s-t várom, az értelmes alternatívának tűnik), mindegyik vagy notch, vagy másban (is) iPhone copy. Arról már nem is beszélve, hogy nem lesz már olyan telefon, amin van jack, nincs notch, van benne FM rádió, nem lóg ki a kamera, hanem megáll a hátlapjára lerakva a telefon (NEM BILLEG), bővíthetőm sd kártyával, és még sok más ehhez hasonló tech vívmány, amik már régen megvannak, csak valahogy el lettek felejtve, ki lettek hagyva az idei "cúcskategória" nagyrészéből. Pedig Nekem ezek igenis szempontok.

Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)

(#20) justmemory válasza Rothmanakos (#19) üzenetére


justmemory
(fanatikus tag)

De azért fogsz venni másik telefont... :K Erről írtam korábban is. Szóval igen, az a baj, hogy most jön rá sok ember, hogy vannak igényei, amit bizony a gyártók magasról lesz*rnak, és ez dühítő. Igen. "Isten hozott a való világban" ;]
Mondjuk azt sem értem, hogy miben nyilvánul meg az az érzés, hogy le kell cseréld a 3+ éves telefonodat...

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#21) Rothmanakos válasza justmemory (#20) üzenetére


Rothmanakos
(tag)

Mondjuk azt sem értem, hogy miben nyilvánul meg az az érzés, hogy le kell cseréld a 3+ éves telefonodat...
Emlékszem, milyen volt, mikor először használtam a kis Z2-t, villámgyors volt, mindent tudott.
Most már nincs meg az érzés, alapvetően teljesen jó, mindent tud, amit szeretnék, csak nem mindent egyből. Például van, hogy a elindítom a kamerát, belép, de csak sötét képet mutat, mind a 2 kamerára. Addig nem tudok vele kamerázni, míg újra nem indítom a telefont. Néhány alkalmazást megnyit egyből, de vannak, amelyekre 5-10 másodpercet kell várni (ez most biztosan nem hangzik nagy problémának, de mondjuk lehet olyan eset, hogy egyből kell egy táblázat, egy hívás, stb, nem várhat, nem az a bajom, hogy "várnom kee' míg betőőt a Fészbúkk", plusz vannak, amiket csak úgy nyit meg, hogy bezárom, és újra elindítom.
Viszont az a baj, hogy amíg nincs normális alternatíva, addig nem fogok tudni váltani, és ez a telefon jobb nemigen lesz:/

vannak igényei, amit bizony a gyártók magasról lesz*rnak
Igen, ez sajnos így van, már nem is álmodok ilyenekről, hogy a kamera ne lógjon ki, vagy legyen jack, legyen bővíthető, esetleg legyen infra a távirányításhoz, vagy ne egy agyonkeskenyített ház legyen, emiatt gyenge akksival. Az Apple másolása miatt tart itt a piac, ezen negatívumok nagyrésze tőle indult (persze nem akarom lehúzni a márkát, mert nélküle nem is léteznének a mai értelemben vett okostelefonok.)

Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)

(#22) justmemory válasza Rothmanakos (#21) üzenetére


justmemory
(fanatikus tag)

ez most biztosan nem hangzik nagy problémának
Dehogynem. Állati nagy probléma, és akkor el lehet kezdeni belemenni olyan dolgokba, mint tervezett elavulás és társai, ugye... Namert: hacsak nem történik a hardware-el valami, akkor elvben az utolsóként az adott telefonhoz kiadott legfrissebb OS-nek (és akkor itt igenis el kell fogadni azt, hogy esetleg bizonyos gépek megrekednek egy adott szinten pl. Android 6.0; de ez nem baj!) hibátlanul KELL működnie és működtetnie a hardware-t. Tényleg csak saját példával tudok élni - 2010-ben megvettem a Nokia N900-amat, ami mind a mai napig ugyanolyan sebességgel működik, pedig szegényke elég sok mindenre van használva, mert megy ezen fejlesztés, meg partícionálás, meg minden fene, de bírja... Azóta persze vagy 4x flash-eltem, de ez ettől független, hiszen minden esetben gyári OS megy rá elsőként, aztán community port...
Tehát szerintem ez alapelvárás. És egyébként meg nemrég állítottam be magamnak egy Samsung Galaxy Ace-t 2.2-es androiddal és semmi gondja. Jó, hogy nem is használom telefonáláson kívül semmi egyébre; egy kifejezett app miatt szórakoztam csak vele, az megy is rajta, de slussz. Még csak nem is regisztráltam a google-höz...

És bizony, jelenleg nincsen alternatíva, de senki ne is várja, hogy lesz, noha próbálkozások vannak rá. A gyártók hozzák ki a f*sokat, mindenki meg szépen megveszi és közben morog úgy, mint te. No offense Na igen... És mi a fontos téma? Mennyire szép, mennyire másolat, mennyire notch... Az, hogy egyébként semmi értelme ennek a folyamatos hardware-háborúnak és OS fejlesztésnek jelen formájában sincs semmi értelme (elég megnézni még mindig az Androidos főverziók részesedéseit), de jól elkendőzi azt az eladói szándékot, hogy "vegyétek csak szépen megfele az újat, hogy hozzátok csak évről évre a befektetők által elvárt profitot"... No comment, mindenki annyira megy bele ezekbe, amennyire akar, de ennek fényében érdemes mindent nézni és akár hőbörögni is... Mert aztán mindenki szépen fogja magát és megveszi valamelyik (új) telefont... :K

[ Szerkesztve ]

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#23) Rothmanakos válasza justmemory (#22) üzenetére


Rothmanakos
(tag)

A tervezett avulásról annyit, hogy 4.4.4 fut a gépen, pedig azt hiszem, 6.0 is van rá. Épp azért nem frissítettem, mert azokban az időkben jöttek hírek az iPhone 4 iOS 7 frissítéséről, és hogy kb inyírja a telót (Csak nevetek azon, hogy a sok balf*** bevette, hogy ez az akksi öregedése miatt van :)) ). Gondoltam, ha nem frissítek, stabil marad. Egyébként egyszer frissítettem 5.0-ra, amikor kijött, de az egyrészt nem tetszett, másrészt nem volt annyira stabil, és jól átgondolt, mint a 4.4, PLUS voltak bizonyos funkciók, amik kimaradtak. (Egyedi probléma, de a Sony SmartBand-del a 4.4-gyel működik a Bluetooth alapú feloldás, az 5.0-nál nem. Azt is el tudom képzelni, hogy Én vagyok a világon az egyetlen ezzel a problémával, de akkoris, miért kell egy plusz funkciót kihagyni egy frissítésből?!? Jó, ma már ezt megszoktuk, hjogy sorra hagyják el az okos ötleteket, ugye Jack, sík hátlap kamerakiállás nélkül, Infraport, meg hát amiket eddig beszéltünk ugye)
Egy vicc az egész iparág.

Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)

(#24) justmemory válasza Rothmanakos (#23) üzenetére


justmemory
(fanatikus tag)

Na igen, ha a szoftver "régisége" ellenére fellépnek problémák, akkor gyanús, hogy az OS sincs túl jól megírva, ami mondjuk az Android esetében nem annyira új dolog...
A szomorú az egészben az, hogy mindenki szépen beáll a sorba és elfogadja, hogy bizony önként kiszolgáltatja magát. Úgy látszik az emberek jobb szeretik az aranykalitkát, mint keményebb (?), de szabad világot. Ez van.

[ Szerkesztve ]

--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

(#25) Rothmanakos válasza justmemory (#24) üzenetére


Rothmanakos
(tag)

Teljesen egyetértünk. Igen, az Android sajnos nem a legstabilabb OS, és ahogy ma áll, úgy néz ki, hogy soha nem lesz iOS szintjén a stabilitásban. Szerencsére jobb a helyzet, mint anno, a 2.1, 2.2, stb régi verziók óta, de még mindig nem az igazi.

Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)

(#26) jansky1


jansky1
(senior tag)

Remélem mobilarénás tesztet is olvashatunk róla hamarosan. :U

(#27) espi38


espi38
(senior tag)

Mikor lesz már mobilaranas teszt?

(#28) espi38


espi38
(senior tag)

Mikor lesz már mobilarénás teszt?

(#29) tylerddd


tylerddd
(PH! addikt)

Hello! A készülék mindenhol 4GB rammal szerelt vagy van esetleg ettől eltérő verzió?! Köszi!

Csak egészség legyen, meg térerő!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.