Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewBlase

    senior tag

    válasz r.levente75 #424 üzenetére

    Nem tolom túl a dolgot. A tartályt teletöltöm, amíg ki nem fogy, használom. Ha kiürül, teletöltöm ismét.
    Többnyire csak presszókávét iszom, adott a pohara, tudom meddig kell engedni, hogy elérje az uszkve 50-60 ml-t.
    De ha cappucsínót, vagy latte-t, cortado-t (vagy akármi mást) iszok, annak is megvan a "maga pohara", tudom, meddig kell engedni. Hovatovább plusz-minusz pár ml-rel nem foglalkozok. :DDD

    Szerintem nem tesz jót a gépnek, ha kicentized a vizet, a szivattyúk általában nem szeretnek szárazon menni. A víz meg azért enged mindig a tartály levételekor, mert a rugó nem tud olyan gyorsan lezárni. Szvsz "természetes" jelenség.
    A habosabb kávé nálad szerintem éppen abból adódik, hogy ugye vizet már nem tud szívni, így levegőt szív, melegít, és azt nyomja a kapszulán keresztül a pohárba, mintegy felgőzöli neked a kávét.

    Miért mindig én???

Új hozzászólás Aktív témák