- [Re:] Redmi Note 7 - nota bene
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Xiaomi Mi Band 4 - úszómester
- [Re:] Huawei P30 Lite - éles a kontraszt
- Milyen hagyományos (nem okos) mobiltelefont vegyek?
- [Re:] Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom
- [Re:] Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- DIGI Mobil
- [Re:] BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Melyik okostelefont vegyem?
-
- Utoljára frissítve: 2018-03-11 21:52:28
Mobilarena
Hozzászólok Aktív témák
-
quad406
csendes tag
Ha mindenképpen gyárilag őrölt kávét szeretnél használni, a Pellininek volt anno eszpresszóhoz való finomságú kávéja. Fel volt tüntetve a csomagoláson. Gondolom most is van. A piros Illy is elég finomra van őrölve. Ami még szintén finomabb szemcseméretű volt régebben az a Lavazza Oro és a Segafredo Origini.
-
dik
őstag
Nem mondod!?
Ma reggel már érdemes volt felkelni!
Tegnap Szegeden láttam valami dupla falú "tán ha jól láttam" csodát 2db volt 5000 amit kicsit sokaltam érte. Gondoltam rákérdezek valaki tud-e valami jó helyet ahol viszonylag barátibb árért lehet ilyesmit venni... Valami olyami kellene mint ami a képeden itt fentebb...[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Véletlenül nincs valakihez nagyon közel vagy a szomszédjában az ikea vagy a pepco vagy mi? Kellene nekem vagy 6db olyan pohár csak a poén mostanában biztos nem jutok el ilyen boltok közelébe(50+km vannak). Ha valaki segítene megvenné majd elpostázza nekem valami szuper jó csomagolásban az nagy segítség lenne. Természetesen a összegte utalnám neki ez nem játék!
-
dik
őstag
Tesco kávés poharak között. Van feliratosban is ilyen kinézetű de az 1000Ft körül van. Színaranyból van rajta a felirat lehet...
De a kis parírján az alján a pohárnak a mikro jel át van húzva. Szóval fogolmam sincs hőálló-e...
[ Szerkesztve ]
-
quad406
csendes tag
Lehet van fém- vagy víztartalma emiatt nem lehet mikrózni. Bár nekem még semmilyen üveg nem ment szét mikróban. Sosem néztem mi van az alján. Szerintem egy tejeskávét (cafe latte v. latte machiato) kibírbnak. [link] Tegnap én is láttam a Tescoban valami hasonló poharakat. Nem emlékszem pontosan de azon valami kávés fekete falirat volt. Tehát ki kell bírnia.
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
En sima vizespoharba is eresztem a kavet meg egyszer se ment szet csak akkor gaz ha mondjuk hutobol veszed ki a poharat kv elott. A no mikro szerintem a fem minta miatt volt rajta
Elado: Oculus Go 64Gb uj, Wacom Intous Pro M rajztabla, Onkyo TX-SR507 5.1 házimozi erősítő, Lg Watch es Asus Zenwatch okosóra, Mi Box
-
dik
őstag
Nekem már durrant szét a kezemben pohár azóta úgy vagyok ezzel nem játék ez. no mikro meg fém minta? ezt nem értem ezen a poháron amit vettem nincs semmi minta... Na mindegy teszt lesz messziről figyelve az eseményeket azt majd elválik...
Bár az már biztos nem fér be a gép alá csak ha kiveszem a tálcát...
Az biztos vastag fala van neki...[ Szerkesztve ]
-
lmno
senior tag
Új íz: Flat White
Hozzászólok Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Banggood
- Milyen asztali gépet vegyek?
- [Re:] MSI GTX 560 To Hawk edition
- [Re:] Bemutatkozott az ASRock Radeon RX 5500 XT Phantom Gaming
- [Re:] Redmi Note 7 - nota bene
- OLED TV topic
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S, i5-8350U/16GB RAM/256GB SSD/FULL HD IPS TOUCH üzletből, Lenovo garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S, i5-8250U/8GB RAM/256GB SSD/FULL HD IPS üzletből, Lenovo gyártói garanciával
- IPhone 6S Silver 64GB KÁRTYAFÜGGETLEN
- Thinkpad x1 Carbon 5th, FHD IPS, i7-7600U, 16GB, 256 NVMe, H vil.bill., ujjl.olv., IR, gar 2020.10.
- * Érintőképernyős, esztétikai hibás * Lenovo ThinkPad X220 Tablet - i7-2620M - 4GB RAM