Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qqzs

    őstag

    válasz WARZ #1114 üzenetére

    Nem kell túlbonyolítani. Manualisnal te állítod le a vizet. Ergo nem kell ki a fene akar arra figyelni mennyi legyen a viz.
    Tehát marad az automatikus. Vagy mechanikusan vagy elektronikusan (érintés) beállítod hány csík és lejön annyi víz. Kifogyó vízre mind megáll szerintem ez alapvető biztonsági funkció. Ezenkívül semmi különbség tudásban csak designban.
    Ami nekem meg fontos volt hogy keskeny legyen, azaz minél kevesebbet foglaljon el a konyha pulton és minél nagyobb legyen a víztartály (minél kevesebbet kelljen töltögetni) Erre nekem akkor a DeLonghi Stelia jött ki. A többi mind 8 decis ez 1 literes, és ez a legkeskenyebb.
    Egyébként nem értem miért nem csinálnak vezetékre csatlakoztatható megoldást. Mert mondjuk lehet 2 literes a tartály, de akkor a víz esetleg sokat áll benne, bár ahol sokan sokat isznak ott nem.
    Ja meg én nespressobol jöttem és ott a kapszula kidobás gyűjtés is meg van oldva , ami hiányzott az elején, de mar megszoktuk, bar meg mindig macera hogy ha többet főzünk le hova rakosgatjuk a lefőzött kapszulákat

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: GTS450

Új hozzászólás Aktív témák