Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Amúgy azért kell sokat dolgozni, mert a UK karantén szabályozás nagyon sok dolgozót karanténba kényszerít. Én is voltam itthon két hetet, feleségem csak simán meg volt fázva, és mivel asztmás az általában úgy néz ki, mint végstádiumban lévő tüdőrákos utolsó napjai. De mivan ha ez most nem az, hanem a vírus?! -> 2 hét kari. Azt100% fizették, meg amúgy is kaptunk egy 10% instant fizetés emelést, plusz a kedvezmény kártya 10 helyett 15% emelkedik.
-
moleculez
veterán
Kereskedelmi dolgozó vagyok Londonban. 3 ember munkakörét kellett felvennem egyik napról a másikra, némelyiknek a műszakját is. Ma a hetedik napom ( heti 30 óra a szerződésem...), beadandóim alig készülnek, gyerekek, család alig lát, akkor is tanulok általában. Kicsit tele faxom a vírussal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OTP Bank topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Akciókamerák
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest