- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
pranksta
tag
50-60 ezer forinttal drágábban - minél? Ezek a csúcstelefonok, biztos vagyok benne, hogy lesznek olcsóbbak is. Az OS egyébként nem a telefonokkal veszi fel a versenyt, hanem a többi OS-szel. A Nokia egyébként - számomra úgy tűnik - az Apple példáját próbálja másolni az árazással. Lehet, hogy pont emiatt fogják az emberek komolyan venni "olcsó húsnak híg a leve" alapon. Én várnék még pár hónapot, kíváncsi vagyok milyen közép/alsókategóriás wp8-as telók jönnek, melyik gyártóktól, milyen áron, nameg mennyire indul be az appkészítés. Addig minden csak spekuláció.
-
pranksta
tag
kapsz csúcskategóriás androidot, de aki nem akar programozósdit játszani a telefonjával, annak tökmindegy. a wp-hez kevesebb alkalmazás van (mondjuk szerintem most egy darabig elég rendesen nőni fog a számuk!), de sokkal szebben fut - kevesebb erőforrással is. egyszerűen más rendszer, más célokra, mint az android, nem mondanám jobbnak vagy rosszabbnak. miért kellene olcsóbban adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest