- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Egyéni preferencia. Nekem pl. a 8"-os táblámnál jobban bejött a 4:3-as képarány mind olvasáshoz, mind böngészéshez. Egyedül az zavart, hogy amikor HDMI-n kitettem a képét a 16:9-es tévére, akkor a kép eltorzult, és nem volt lehetőségem azt beállítani, hogy a programok a tévének megfelelő 16:9-es oldalaránnyal renderelődjenek, valamilyen általam meghatározott felbontás (pl. a tévé natív felbontása) szerint.
(#1) Balathruin
Samsung. Eltekintve néhány kivételtől, az S3 óta nagyon leragadtak a szappantartó design-nál. Nekem sem tetszik.(#2) SX Wave
A kiálló kamera tényleg agyrém. Leteszem az asztalra és nem tudom nyugodtan tapicskolni, mert billeg?Röhej, hogy egy B-márkás Prestigio képes volt sík hátlapot csiholni, a piacvezető táblája/telefonja meg billeg, ahogy böködöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest