Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Hirdetés
-
Világ napszakokban (képek)
lo Hajnal Reggel Délelőtt Délben Délután Este Éjszaka...
-
Filmekből és sorozatokból tréningezik az AI-modellt
it A Runway megállapodott a Lionsgate-tel, így utóbbi hozzáférést ad a startupnak a hatalmas filmes és tévés adatbázishoz.
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
WOW,nem tudom eldönteni,h tetszik-e a design,de az árazása egyértelműen nem.
-
neoforce
aktív tag
Azért a 6.81" os kijelző sem piti (nagyobb nem volt).
-
Aryon87
félisten
Na ez durva gep lesz ahogy az ara is...
Also hangon 600k arra saccolom. Mar a Pro se lesz olcso a maga kb 500 ezrevel itthon...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Segal
veterán
Második félévben szerintem már több gyártónak is lesz hasonló szenzoros telefonja, kétharmad árban.
Jövőre meg a csapból is a 200mpx fog folyni..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Aryon87
félisten
Jövőre idei csúcsot fogok venni. Annyira durvák az árak, hogy luxusnak számít az összes csúcskészülék. Nekem legalábbis már luxus kategória. Idén amit kihozok (ha kihozok szolgáltatótól), az egy középkategóriás lesz.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Segal
veterán
Én is kínából rendeltem már tavaly az új telefont féláron, ami egy 4,5 éves készüléket váltott...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
joey04
titán
független publikáció... az
-
pusszycat
nagyúr
"Mindössze 242 gramm" az enyém telefon mindössze 157 gramm.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
NemMo
őstag
Nagyon húzós az árazása. 422 ezer kínában az mire ideér...
-
NemMo
őstag
Ezeken van google ugye?
-
addikt
Nem kérdés, hozzájuk vágnám az s22 ultámat és a mi 11 ultrámat is ezért. De ez a 600 ezres ár. Remélem legalább akkor a magic 3 pro plus árát lenyomja valamennyire. Nem sok mindenben lett ez jobb, lényegében a fő szenzor változott. Ha azt is tesztelte volna a dxo az is kapott volna ennyit szerintem, mert minden fronton oda veri a p50 pro-t az is.
600 ezerThe King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
NemMo
őstag
válasz Elit3Zotya #14 üzenetére
Teljesen elgurult a gyógyszerük az árazásnál
-
Segal
veterán
Max a globan verzión lesz. Ami belpiacos arra tök fölösleges rakniuk.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
-
NemMo
őstag
válasz Elit3Zotya #18 üzenetére
Pár hónap alatt beesik az ára itthon is egy elfogadható szintre és akkor nem kell trükközni.
-
Segal
veterán
válasz Elit3Zotya #18 üzenetére
Erre írtam mielőtt gyorsba berendeli TS-ről. Nem néztem kapható e, de szinte biztosan lesz, csak ugye azon nem lesz.
NemMo: Pedig a fent említett Mi 11 Ultra esetében, mi félárba rendeltük a telefont és csak egyszer kellett otthon okoskodni vele, hogy olyan legyen mintha itthon vetted volna teljes áron. Azért nagyon nem mindegy hogy ketessel vagy ötössel kezdődik az ára a telefonnak...
-
k-adi
nagyúr
horror ár
-
doooo
veterán
Illett volna egy "PR" jelzés a cikk címe mellé... Akkor is ha csak önkéntes.
-
őstag
Wow, szvsz gyönyörű. Gyanúsan Huawei Mate utánérzete van a Honor Magic szériának, de annyi gond legyen.
Remélhetőleg érkezik a global piacra. -
snecizero
senior tag
ÚHHHHH Hát ez kell ! Remélem Európába is forgalmazzák ! Konkrét árat még nem tudunk ! Viszont ha bejön akkor 400 ezer alatt nem fog megállni !
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
janes1976
őstag
Nagyon szép telefon, kár, hogy középkategóriába nincs ilyen kinézetű, nekem ez túl drága, de gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
rdt89
addikt
Ez a telefon brutális mint az ára. Majd jövőre 220ért jó lesz, mert a jövőévi csúcsok lenyomják az árát reméljük.
-
Segal
veterán
2023-ban már az akkori csúcs fogja érdekelni az embereket és nem ez...
Kicsit gonoszan most ideírhatnám hogy majd írják hogy 2024-re jó ára lesz"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Aryon87
félisten
Igen, csak most mar eljutottunk arra a szintre, hogy penztarca szempontjabol jobb vetel az elozo evi csucs...
2-4 ev, es 1 millio lesz egy telefon, ha igy folytatjuk...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
-
k-adi
nagyúr
válasz Elit3Zotya #32 üzenetére
Pontosabban.. Pénztárca szempontjából a tavalyi középkategória éri meg lefogadom hogy a többség ki se használja a "csúcs" (flagship) képességeket, csak menő ha van.
kivéve ha FE
-
Segal
veterán
Nekem speciel most szeretne az egyik munkatársam S20 Ultráról S22 Ultrára váltani, de fájdalmas volt hallgatni mennyire nincs képben mit is tud a 22, csak lejár a hűsége és már egyből a kihozni részletre gondolkodásmód van...
-
rigoberto
őstag
Brutál.
-
7Heads Drago
veterán
Szép ez, csak nem ennyiért. Nekem a fele is sok érte.
Legkésőbb ősszel remélem én is tudok váltani P30-ról másra. De az garantáltan 200 alatti lesz.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen