- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi1911
aktív tag
mitol olyan biztos mindeki hogy ios 5 lesz ez? es ha csak 4.5? az apple eddig mindig ugy adta ki az updatet hogy 3 volt 3Gre meg GSre, amikor kijott a 4 akkor ledd kiadva a 4.0 is. tehat valoszinu hogy nem adjak ki az 5.0-t amig nincs kint az iphone 5. ami nagyon ugy tunik hogy csak oktoberben erkezik. ezen felul a hirt ugy hoztak le engadgeten is hogy LEHET hogy ios 5 lesz. es ide mar ugy ert le hogy BIZTOS. nem tudom miert kell igy elforditani. ezen felul az egesz csak spekulacio. az apple csak annyit irt hogy future of ios and osx.
nem offnak szantam, tajokoztato jellegu volt. ettol fuggetlenul enis orulnek hogyha ios 5 jonne, esetleg egy full cloud supportal mobilemen keresztul. eleg draga most a mobileme. ha free lenne, eleg sokat dobna az applen szerintem. ezen felul wifi sync ami nagyon kellene szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest