Hirdetés
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
kakuk.tamas #4 üzenetére
Kérdés az hogy feltétel-e a gamerséghez hogy érdekel az fps érték.
Előbb adjanak ki normális játékokat. -
iNfAntRy
senior tag
hosszu, rogos ut vezetett idaig.. ^^
-
Medocsabi
addikt
Na igen, kérdés kinek mi számít "jobb" tartalomnak
Munkatársam pl 4-5 androidos gammával nyomja folyamatosan, részemről telefonon a klasszikus tower defense játékok mennek, ha időm engedi. Viszont switch-en nekem pl nincs olyan játék ami miatt beruháznék rá, mellé meg telefonra. Akkor inkább 1 normális telefon. persze ez én vagyok.
-
törölt tag
Telón nem játszom, de mondjuk egy gamer tablet az szerintem élvezhető lenne. Igaz lassan abba az irányba mennek a dolgok. Egy tabletben több hely lenne ventilátor és komoly akkunak is. Ez a ROG phone csak a kijelző miatt lehet egy kicsit jobb a többi csúcskészüléktől. Igaz több kiegészítő is lessz a csomagban.
-
Dorcsika
junior tag
Már csak normális játékok (nem mikrotranzakciós hülyeségek) kellenének. Mondjuk nem értem ezeket a "gamer" telefonokat. Bármely más jelenlegi csúcstelón is ugyanúgy futnak a játékok mint ezen. Oké nem 120hz-es kijelzőjük van.
-
Lesz rajta Diablo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Asus gamer mobiljának következő, magas képfrissítésű modellje nemsokára bemutatkozik.
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest