- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Gear S3 - második kör
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Minden héten Exynos
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
És marad a híres BB biztonság vagy megy a levesbe a droiddal vajon
-
holozis_HUN
veterán
Gondolom, hogy gyökeresen átírták az Androidot, nem kis meló, és még 5.1.1-gyel kezdték el, és ezért adták ki vele. Inkább tovább tartson egy friss verzió optimalizálása, biztonságossá tétele, mint hogy ne legyen az és bugos, laggos legyen (szerintem)
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
HaZse
őstag
válasz holozis_HUN #3 üzenetére
Ezt kétlem, hogy az android biztonságosabb, mint a BB10 rendszere a QNX.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
veterán
A biztonság relatív. Enterprise szinten nem biztos, hogy a Priv lesz a nyerő, de egy átlag felhasználónál? A "tiszta" Androidnál többet nyújt, ez pedig már elég sok. A kérdés, hogy mennyire lesz "arcade" ez a dolog.
Egyébként egyáltalán nem értem a kritikát a Marshmallow miatt. Melyik gyártó is jött már ki új modellel, 6.0-val? Szóval ez a kritika a tesztek részéről irreleváns.
-
HaZse
őstag
Nem kell ahhoz "biznicmen"-nek lenned. Elég, ha a belső levelezést szeretnél a mobilon is elérni. Igaz, ehhez már van valamiféle védelem a droidnál is. Ezért is - mások között - szerették a cégek BB-t.
Erre kidobnak egy olyan mobilt, ami külsőre szép, de az SW-t elbarmolták, hogy droidot tettek a motor alá és nem pedig a BB10 10.3.3-as verzióját.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
TTTotya
senior tag
"A Priv egyébként a mai naptól már elérhető az amerikai AT&T szolgáltató kínálatában, ők az elsők, ahol a kütyüt elsőként kapni lehet."
Én meg arra vagyok még kíváncsi, hogy ki lesz a második ahol a kütyüt elsőként lehet majd kapni
[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
Should you buy it? Absolutely.
If you would have asked me two years ago if I could foresee recommending folks go out and buy a BlackBerry powered by Android, I pretty surely would have said that would never happen. However, after using the Priv throughout this review period, I have no qualms about giving that recommendation now. If you think the Priv is an experience you should have, then by all means you should go ahead and give it a go.
Forrás: http://m.crackberry.com/blackberry-priv-review
Forget about it
-
-
razzorr
őstag
válasz turbulencia8 #15 üzenetére
Vagy ez húzza ki őket a s.arból vagy még nagyobb s.arban lesznek.
-
holozis_HUN
veterán
-
Воланд
titán
válasz holozis_HUN #3 üzenetére
jaja, gyokeresen atirtak a droidot, es nincsenek benne bugok. teszteket akkor inkabb ne olvass a keszulekrol, mert csalodni fogsz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Matada2.3
veterán
"Valamikor jövőre" a kedvenc két szavam
Finn the human
-
Mercel
senior tag
Ahhoz, hogy a biztonság szót értékelje az ember ahhoz nem kell biznicmennek lennie - elég az illetőnek csak kicsit használni a fejét.
Ahhoz viszont szimplán elég ostobának lenni, hogy valós problémákra gúnyos válaszokat böfögjön egy fórumra.
Nem mellesleg a BB10 konkrétan az egyetlen rendszer amelyikkel kapcsolatban nem derült még fény durva adatbiztonsági hibára vagy incidensek sorára - ellentétben az androiddal például..
Marcel
-
Wesder
félisten
Android 1.6 óta hasznàlok droidot, egy cseszett vírusom nem volt, az összes biztonsàgi rés elkerült. (eddig kopp kopp) Egyesek nagyon ràparàznak erre a biztonsàg dologra, mintha fontos infók lennének a telefonon.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Kékes525
félisten
Nekem nagyon nem tetszik, de ez az én egyéni szoc. problémám.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
kárátékutyá
őstag
-
mope
tag
Felmerül bennem a kérdés, hogy ha a BB tényleg képes arra, hogy 0day szinten garantálja majd a droid sértetlenségét, akkor nem lehet majd a rom-ot lementeni (xda) és rátenni egy akár kínai droidos telóra?
Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
HaZse
őstag
Ezt nem tudhatod 100%-osan. Sőt én se és enki más se, hogy a telefonban tárolt e-mail címeket spam címnek használják fel.
Mert azt nehezen hiszem el, hogy sose telepítettél fel programot úgy, hogy nem nézed meg, hogy mihez akar hozzáférni. Ezért is érdekes, mikor egy mezei akkukijező alkalmazás miért akar a telefonhoz, naptárhoz, címjegyzékhez stb-hez hozzáférni.
-
Воланд
titán
válasz kárátékutyá #31 üzenetére
nyilvan wp-s tesztet nem a wincentralon olvas az ember, almas tesztet nem a verge-n, bb tesztet meg nem a crakberry-n.
a troll fogalmanak meg nezz utana, mert lathatoan nem tudod, hogy mit jelent.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
icezozo
addikt
Xda-n mar fent van a kerdes, mikent lehetne rootolni a Privet.
http://qwankido.hu/
-
Fejvadi
nagyúr
Ezzel kellene egyből adni.
-
HaZse
őstag
válasz Quasi_modo #42 üzenetére
Nem, de nem is próbálnám ki. Utoljára egy BB Z30-asom volt. Ha ugyanazt a rendszert tették volna rá, ugyanazokkal a gesztusvezérléssel vezérlőgombok nélkül, akkor szívesen kipróbálnék egy ilyen BB priv telefont. De úgy már nem, hogy a videók alapján ez egy droid.
És ezen az sem segít, hogy egy-két alkalmazás hasonlít, ami a BB10-es rendszerben van. Lehet, hogy a priv eladását az növeli, hogy droid van rajta, de ettől nem külömb, mint bármelyik másik droid. Kivéve persze a kihúzható billentyűzetet.
És szerintem nem életlen, hogy driod fronton régóta nem csinálnak fizikai billentyűzettel telefont. (Az LG kinyitható telefonját nem ide tenném)
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Kipróbálnám, de nem annyiért, amennyiért vesztegetik.
-
-
kárátékutyá
őstag
Elég érdekes egy kijelentés ez. Egyrészt én pld nem vagyok BB fan (fun). Másrészt te olyanban okoskodsz, amivel soha nem éltél még együtt, ellenben én nagyon szívesen szétekézem neked nejem Nokia 830-át, ugyanis eléggé ismerem a Nokia rendszerét...ha már te egy igzai nokia fan (fun) vagy. Szívesen összehasonlítom neked pld egy BB Leap-el...tudod az egy mobiltelefon, amit a BB gyárt, és mint a többi termék sem volt még soha a birtokodban. A BB-s hírekben 2....3. hsz mindig a tied, okoskodó ekézés, holott nem vagy más, mint egy tudatlan Troll...továbbra is.
Amúgy mik a tények szerinted? Amit az iVerge állít vagy amit te?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz kárátékutyá #47 üzenetére
jah, hogy te igy a monitor tuloldalarol eldontod, hogy en milyen bb termeket hasznaltam. aha, ok, nagyon ugyes vagy. a troll utan pedig a fan es fun szavak jelentesenek nezz utana.
-
kárátékutyá
őstag
ÓÓÓ hát te a nagy nokia térítő voltál más oldalakon is. A szavak jelentését ismerem, de továbbra is csak egy okoskodó tudatlan troll vagy. Ha nem az vagy, elmeséled melyik BB-t használtad, milyen rendszerrel,m és mi volt a problémád vele?
És válaszolj esetlegesen az utolsó kérdésemre is.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz kárátékutyá #49 üzenetére
mas oldalakon is? na, ez egyre jobb lesz, ugyanis mas magyar tech forumra az ma/ph-n kivul nem vagyok regisztralva (max a hwsw-n van meg egy ezer eve nem hasznalt regem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független, új
- PHONE SE 64GB KARCMENTES, 100% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest