- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
"A Nokia jelenleg nem rendelkezik gyártókapacitással, így a jelen állás szerint bérgyártókkal lesz kénytelen az általuk tervezett telefonokat legyártatni és értékesíttetetni."
a nokia nem csak gyartokapacitassal nem rendelkezik, hanem mernokokkel sem. es a ceo nyilatkozata alapjan max a kulsot fogjak megtervezni.
"Arra szerintem ne kanyarodjunk el hogy a 2012 után kiadott modellekhez úgy egyáltalán mint döntéshozói, tervezői és gyártói szinten mennyi köze volt már a Nokiának, véleményem szerint az "Elop érának" köszönhetően napról napra egyre kevesebb."
igazad van, tenyleg ne kanyarodjunk el, mert sulyos tevedes az, amit irsz. az ms-nek ugyan akkora belelatasa es beleszolasa volt a nokia tervezesi es gyartasi folyamataba, mint mas partnerek (samsung, htc) eseteben.
-
Sokan örülhetnek, lesznek hozzá nokiás dobozok is.
Azok meg ugye sokat érnek.
-
Tomcat
őstag
Én mégis mit nem értek? Néhányszor leítam már, de akkor leírom újra. A Finn gyár 2012-ben bezárt ott azóta már nem gyártanak semmit sem. A Magyar és a Román üzem is az enyészeté lett ahogyan a Német is, anno ezzel kezdték a "karcsúsítást". Gondolom az egykori Kínai Nokia üzem gyártja tovább a Microsoft telefonjait, de úgy emlékszem volt egy Nokia üzemük Mexikóban is. Az ide vonatkozó cikkeket már korábban egy előző hírnél is belinkeltem.
A Nokia jelenleg nem rendelkezik gyártókapacitással, így a jelen állás szerint bérgyártókkal lesz kénytelen az általuk tervezett telefonokat legyártatni és értékesíttetetni.
Arra szerintem ne kanyarodjunk el hogy a 2012 után kiadott modellekhez úgy egyáltalán mint döntéshozói, tervezői és gyártói szinten mennyi köze volt már a Nokiának, véleményem szerint az "Elop érának" köszönhetően napról napra egyre kevesebb.A csempés telefonok továbbra sem az én világom, így egészen biztosan kimarad ez a vakvágány az életemből.
-
Ricardo
titán
Azért a Nokia telefonoknál régen is volt gond néha az összeszereléssel.
-
Tomcat
őstag
Egyelőre várjuk meg milyen lesz az elkészült új modellek összeszerelési minősége. Tény hogy én magam is gyengébbet várok elsőre (mint mondjuk a Finn gyártásúak voltak), de majd meglátjuk ha odajutnak hogy lesz egyáltalán portfolio, lesz mit bemutatni, majd a mintadarabokat letesztelni, stb. Addig szerintem nem érdemes már előre ítéletet hirdetni.
-
MartOOn
addikt
Természetesen nem csak neked szolt. Rengeteg nyitott kerdes van még a Nokuaval kapcsolatban. Sőt injabb csak az van. Régi Nokia már tuti nem lesz, ami nem meglepo. 3310-eket már ne is gyartson. A lumiak meg nem voltak nagy durranasok sztem. Ott kezdodott a veg meg a wp-vel. De ha pl betarsulnak egy értelmes kinai ceghez, pl meizu (vmi hir is volt róluk vagy csak pletyka) visznek brandet meg 'némi' tapaszralatot akkor az akar meg jol is elsulhet. Kínában meizu, xiaomi, oppo vagy mittudomen milyen neven futna eu-ban pedig nokia neven. Kinainak is jot tenne a tapasztalt tars es sztem a nokia is talalhat megfelelő kinai alapot az ujrakezdeshez. Aztan lehet csak kapalozas lesz a dologból de azt el kell ismerni, higy némi potencial azert még rejlik bennuk.
-
azopi74
addikt
Az teljesen mindegy, hogy milyen lesz a minőség, és hogy kínai dzsunka fos lesz, vagy kínai minősegi cucc. (Szerintem nem a dzsunkák, hanem a tőkeerősebb, globális piac felé kacsintgató kínai gyártók fogják licenszelni a nokia szitázást). Egy biztos, hogy a nevén kívül (meg esetleg a z launcheren kívül) az égvilágon semmi köze nem lesz se a jelenlegi Nokiához se a régi Nokia telefonokhoz. A Nokia telefongyártó üzletága a MS-nál van, így aki régi nagy Nokia fan, és "eredeti" Nokia-t akar, annak ott kell körülnéznie ...
-
MartOOn
addikt
Most komolyan. Senki nem tudja meg mi lesz. Lesz-e egyáltalán. De ti mar temetitek, hogy kinai fos dzsunka lesz es de kar volt a brandert. Kik vagytok ti jovendomondok? Hozzatennem hogy azert az az "iphone minoseg" nem tul magas elvaras. Es ugye vagod hogy azokat sem egyetemet vegzett amerikai munkások szerelik össze sajat kezuleg egy fastokin ulve autentikusan hanem sulyos milliokat gyartat le belole az apple, kinaban?
Szoval. Szerintem. Mielott temetnenk es mielott istenitve csodalnank, ugyan varjuk mar meg hogy mi lesz vagy mi nem lesz belőle okes?
-
Giovan!
addikt
Apple minőséget vársz...De most komolyan,végiggondoltad te ezt? Kínai noname gyártók fognak gondoskodni az Apple minőségről. De nembaj,mert megint lesz Nokia. Inkább hagyták volna békében nyugodni a brandet,minthogy most szétcsesszék ezzel.Az az igazi Nokia fanboy aki most sír,nem az aki nevet.
-
MartOOn
addikt
válasz
tomboy0013 #140 üzenetére
Ehhh akkor en nagyobb hater vagyok! Es ez még csak a nokia polc.
Várom az uj Nokiakat!
-
Tomcat
őstag
Remélem így is fog történni és lesz újra értelmes Nokia választék minden szegmensben. Én várom a bejelentéseket. Ha hozzák az Apple összeszerelési minőségét a felső szegmensben akkor nem bánom hogy Made in China és nem EU, egészen biztosan be fogok belőlük vásárolni.
A Nokia "hatereknek" meg megint savanyú a szőlő. Szétoffolják (ezt) a topicot (is) mivel nehezen barátkoznak meg a gondolattal hogy egyre valószínűbb az hogy idővel újra lesz Nokia telefon. Szánalmasak egytől egyig.
-
c0p1
tag
Nezd, ezzel ne tulozz. Szerintem en es a tobbi WP user elegedett . Nem annyira nepszeru ,mint az Apple rendszere vagy az Android, de a birkasagbol is ered. Androidoztam 3 even at. Eleg volt belole. Lumiam van ket eve, a masodikat epp majusban vettem. Elegedett vagyok es mindent tud, ami kell. Email, foto, video, appok, megfellelo, stabil mukodes es az egyedi design ott van.
Amiert az os nem olyan szinten nepszeru,mint a ket vezeto,attol meg nem ocska vagy hasznalhatatlan. Izles kerdese. Peldaul en sose valasztottam tucat termekeket.
-
Воланд
titán
válasz
calocsay #129 üzenetére
nem, nem igy mukodik a tobbi mobilmarka.
(#130: "Azért 30 év tervezési gyakorlata nem tűnik el ám nyomtalanul."
persze, hogy nem tunik el nyomtalanul. igaz, jelen esetben ez a 30 eves tervezesi gyakorlat atkerult az ms-hez, mert megvette a mobilos uzletagat. hat az n1-et is milyen remekul megterveztek, nem?
-
calocsay
tag
Mármint a saját maga által tervezett termékhez? Ez most komolyan kérdés? Ha egy főnök lediktál egy levelet a titkárnőjvel, kinek a levelének fog bizonyulni végső soron? A főnök vagy a titkárnőé? Meg se fordul senki fejében, hogy az a titkárnő levele, pedig ő írta. És miért nem? Mert a levél vége alá van írva a főnök által: NOKIA. Ennyi a lényeg.
-
calocsay
tag
válasz
pit stop #116 üzenetére
Pont az az 5 betűs szó tartalmazza a világ egyik legjobb designer csapatát. Nézz már rá az androidos telefonok zömére. Túl sokat egyik gyártó se dolgozik a designon. A legtöbb ocsmány, gyatra műanyagból, kényelmetlen, átgondolatlan tervezés eredménye. Azért 30 év tervezési gyakorlata nem tűnik el ám nyomtalanul. A legtöbb mai mobilgyártó alig 1 évtizedes cég. Másfelől meg rengeteg szabadalom van a Nokiánál. Kvázi kedvezőbb lehet a saját termék ára, mint a többieké.
-
pit stop
addikt
Én is így tudom. Ugyan olyan licence, mint amilyet kb. a Nokia szeretne.
... és pont akkor merül fel, amikor egyesülnek velük. Érdekes egybeesés, vagy lehet ugyanannak adnák licence-be másik nevüket is ami az ő tulajdonukban lesz(#120) MartOOn: Továbbra sem értem mi érdekük lenne jóárasítani? Licence díjat így is úgy is fizetni kell annak aki megveszi, ha pedig jóárasít, akkor kevesebb lesz az egyéb bevétele/haszna. Ha túl olcsón jelennének meg, az a Nokia brandet is roncsolná. Ha szeretnéd azt az 5 betűt a telefonodon látni, hogy NOKIA, akkor igen is fizesd meg - szerintem ez lenne logikus gondolkodás tőlük. Világmegváltásról már évekkel ezelőtt lecsúsztak.
-
azopi74
addikt
A tulajdona? Nem csak bérlik a brandet az Alcatel Lucenttől? Eredeti tervek szerint egyébként úgy emlékszem, csak 2013-ig használták volna a brandet, de valószínűleg nem sikerült felfuttatni a TCL brandet a globális piacokon. Ilyen három betűs mozaikszavas márkanevekkel távolkeleten kívül nem lehet labdába rúgni, a HTC vesztét is ez okozta
-
Fejvadi
nagyúr
Hajrá NOKIA.
-
macskea
őstag
A felsoroltak esetében nem nehéz kitalálni. A cégek rég bedőltek, valaki felvásárolta őket pár szabadalom vagy a gyártóbázis miatt, a többire nemes egyszerűséggel nincs szüksége, és a nevek eladásával vagy "kölcsönzésével" próbálja valamennyire csökkenteni az előzőek költségét. A Nokia esetében inkább arról lehet szó, mint anno az Alcatelnél, csak ők kicsit nagyobb körítést adnak ugyan annak. Valószínűleg ők már nem akarnak ebben a szegmensben a szó klasszikus értelmében részt venni, így ebből a szempontból felesleges lenne nekik ezt a nevet őrizgetni. Általában is elértéktelenedne, mindenki elfelejtené, és pár év múlva már egyáltalán nem számítana. Lehet akik mostanában veszik az első telefonjukat, még csak nem is tudják mi az a Nokia.
-
Ricardo
titán
A kérdés csak az hogy kivel áll össze. Még jól is elsülhet a dolog.
-
MartOOn
addikt
Simán joarasithatjak max nem a csúcskategoriaban indul hanem kozep v felso kozep. Neadjisten megszuletne az elso felsokozep ill also csucskategorias kompromisszum mentes 4,5-es? na? Valószínűleg ismet tul nagyot gondoltam DE a lenyeg hogy ezzel kitunnenek es rengeteg embert megnyernenek maguknak ismet.
-
pit stop
addikt
Stpck droiddal mitől nyújtana többet akkor ha rá lenne írva, hogy Nokia? Pont hogy valami pluszt kéne hozzárakni, mert átlagfelhasználó azt értékelné. De itt az összes hozzáadott "érték" 5 betű lesz.
Az Alcatellel való egyesülés után derült ki a dolog, így kíváncsi leszek lesz-e összefüggés. Alcatel helyett esetleg Nokia nevét kiadni ugyanannak, vagy a mellé. Ilyen vw-skoda szerű megoldással ugyanaz a kettő de mégis Nokia meg Alcatel... -
-
Crafter32
őstag
Szerintem itt előbb - utóbb több lesz, mint itt a Nokia logó és adj érte pénzt aztán azt csinálsz amit akarsz.
A tablet sem lett annyira ócska vacak ami 10 ezret sem ér. -
NGA
addikt
Kb olyan ez, mint az Akai, Schaub Lorenz, Dual stb. műszaki termékek. Egy ismert név alatt kiadott kacat.
-
laci_csk
senior tag
Jaj ne megint, alig vartam hogy ne halljak roluk.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #91 üzenetére
Az összes kiköltözött a Jollához.
-
wlandroid
tag
Valami vacakra ismét rá lesz írva, hogy Nokia, ennyi. Korábban csomó WinPho került eladásra csak azért, mert Nokia volt ráírva (,,és hát az régen is milyen jó volt"), most ugyanezért kínai Android-osokat fognak venni csomóan.
-
aprokaroka87
nagyúr
A Nokiánál maradtak még komoly tudású tervezők,mérnökökök..stb-k?
akik esetleg ha meglenne hozzá a tőke és a kapacitás letudnának gyártatni egy nagyon komoly telefont vagy
pl a pureview-hez hasonló dolgot. -
-
Lecs@
addikt
válasz
tomboy0013 #79 üzenetére
Mi az h miköze ? Azt várom megjelenni érted. Nokia Lumia 940 XL
-
no more
veterán
válasz
tomboy0013 #72 üzenetére
Ha egyszer így van...
-
BatchMan
senior tag
Szerintem nem ennyire setét a kép.
Ül a finn a szaunájában, baljában egy brand, jobbjában pár milliárd €. Gondolkodik.
Kifossza a brandet pár tized milliárdért? Eiii...
Ad egy tervet Csungnak, csináljon prototípust, gyártmánytervet, amit akar. Ha tetszik, kap hozzá ZLancsert, meg pár fiatal finn teaszürcslő programozót, csiszolják össze a kettőt.
No ekkor ülnek le tárgyalni a NOKIA felirat szitázásának költségeiről.
Ha nem hülye és igénytelen a finn, akkor ebből valami jó is kisülhet.Az N1 pedig egy szerepet tölt be: fenntartja a mítoszt, van miről írni.
Jós nem vagyok, de szerintem ez valószínűbb scenario. -
Crafter32
őstag
válasz
pusszycat #71 üzenetére
Sokan adnának többet érte biztos, főleg ha szép. Egy 8800 Carbon sem volt túl olcsó és nem is volt túl fejlett mégis brutál ára van még mindig.
Pont reggel vettem elő a 6700-at, mert kell még egy kártya és isteni érzés kézbe venni. A méret, a fém stb, nagyon szép telefon még mindig. -
pusszycat
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #75 üzenetére
az ami egyidős velük...
-
Lecs@
addikt
Akkor 940 XL ( 5.5 " ) nem is várható ? Érdekelt volna pedig.
-
tomboy0013
veterán
válasz
A Nokiának nincs mobil része. Mondjuk a kérdést se túl értelmesen tetted fel
-
törölt tag
válasz
Ezt a kérdést hogy gondoltad, hogy értelmezzük?
A Nokia mobilos részlegének van ami a tulajdona, mind ott van listázva az MS éves jelentéseiben.
A Nokia mint vállalat mint mobilos részleget már nem birtokol, mert mind ott van az MS negyedéves jelentéseiben.
-
aprokaroka87
nagyúr
a Nokiának mobilos részének van valami ami a saját tulajdonuk?
-
Воланд
titán
válasz
Crafter32 #61 üzenetére
az apple es a bb (mondjuk koltsegcsokkentes miatt mar a z3 nem tartozik ebbe a korbe) a kovetkezokeppen nez ki: a ceg megtervezi a keszuleket a-tol z-ig, nem csak a kulsejet es megirja a szoftvert hozza. majd ezt legyartatja bergyartoval, utana a ceg elkezdi forgalmazni, reklamozni es tamogatni, tehat a garanciat, a szoftverfrissiteseket meg a kiskutyas reklamokat ok intezik, nem a bergyarto.
akkor most jojjon a nokia: "megtervezik" a telefon kulsejet, adjak a z launchert, meg a nokia nevet es ezert lehet majd licitalni a kinai tucatgyartoknak. onnantol, hogy valamelyik gyarto megveszi ezt a csomagot a kovetkezo fog tortenni: legyartja a gyarto a keszuleket, fejleszt ra valami os-t, majd ezt elkezdi forgalmazni, reklamozni, tamogatni, tehat mindent az adott kinai gyarto fog intezni. es amig az adott gyartonak nulla kapcsolata van az europai szolgaltatokkal es semmi support halozata nincs europaban, addig felesleges varni ezeket az izeket. itt az uj nokiatok, lehet neki orulni.
-
MartOOn
addikt
Vagy lehet hogy most a sony veluk tarsul mint anno az ericssonnal.
de remelem most a sony hal ki a fuziobol. Anno is neki kellett volna nem az ericssonnak.
Lennének szep Nokia Sony telefonok vagy Sony Nokiakb ugyanolyan hulyen hangzik mint anno elso blikkre a sony ericsson.
Viszont sonynank vannak gyartosorai (mása se nagyon) nokia meg hozná az észt meg a fejlesztest.
-
no more
veterán
válasz
tomboy0013 #44 üzenetére
Szerintem pont a WP miatt tart most ott, ahol...
-
Elementh
aktív tag
Nekem nem hiányzik a Nokia, kifulladt és ennyi. Ilyen az élet, a gyengék elhullanak.. De megértem azokat, akiknek hiányzik.
-
Wesder
titán
Átlag bélànak Nokia lesz ez úgy is... Szóval lesz itt meglepetés bőven
-
rnyk
tag
Minth alett volna olyan hir, h az LG-vel is parosodnanak...
Remek szoval miutan eladjak a HERE uzletagat az egyetlen SW cuccuk az a Z-luncher lesz? Szep kilatasok
bar biztos jol jon az a par milla a koltsegvetesbe amit a nevert kapnak oszt par ev es lelalakjak a barandet.
-
Crafter32
őstag
Ennek örülök, nagyon jó hír, hogy újból lesz Nokia. Az Apple is máshol gyárt, BlackBerry is és most a Nokia is. Nagy ívben le... ,hogy nem saját gyártású lesz. A lényeg, hogy újra 8800 szintű és minőségű telefonok legyenek. Még az is lehet nagyobb piacuk lesz az androiddal, mint a MS Lumia windows -al. Előbb - utóbb úgyis lesz Nokia forgalmazás európai piacon is, tablet után majd jönnek telefonok is. A régi vágású vevők kapkodni fogják androiddal, szegény windows lumiat nem sokan szerették.
-
MartOOn
addikt
siman sot azonnal vennek egy jo androidos nokiat! egy 1020 androiddal? jo kamera jo akksi halkan jegyzem meg esetleg egy szuz droid... de tuti eroltetik majd a hulyeseguket... mintha csak attol lehetne valaki egyedi
-
gerii
addikt
válasz
Répafőzelek #50 üzenetére
Nincsenek nagy elvárásaid
-
daniel909
addikt
de röhögnék ha újra fellendülne a cég..
mekkorát nézne mindenki köztük az MS.
bárha van egy jó dizájn, és mindent beletesznek ami most menőnek számít akár sikere is lehet. mert a név talán még mindig sokat ér.
a legjobb egy n 808 folytatás lenne androiddal, ott az kitűnne a tömegből. de meglátjuk, én kiv vagyok. -
törölt tag
Velük együtt Carl Zeiss is jöhetne, természetesen androidon.
Ericsson, Nokia, de szép idők is voltak. Újratölteni mindet!
Remélem nem a Nokia lesz az új black&decker, mert ott is a márkanév maradt csak, a minőség nem
-
Pearce
aktív tag
A Here-en kívül mitől lenne vonzó ez a Nokia khmm vagyis Foxconn telefon?
Pureview nincs, a felület a szokásos droidos, megint kell majd neki 8 mag, hogy akadásmentesen fusson vagy majd a Foxconn optimalizál?
Meg az összeszerelés is olyan lesz,mint az N1-nél, hogy az üveg eláll pár millimétert? -
Répafőzelek
tag
Kövezzetek meg, de én nagyon beneveznék egy Nokia által designolt Androidos mobilra, ami legalább olyan minőségű, mint a tableteknél az N1.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
tomboy0013 #44 üzenetére
Kicsit pesszimista vagy. Még lehet(nek) jó minőségű-tudású Nokia logós telefonok.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #42 üzenetére
nem ezt irtam. viszont a hulye is latja, hogy az n1 azert nez ki ugy, ahogy, hogy konnyebb legyen legyartani meg eladni. azert ez nem olyan bonyolult.
-
tomboy0013
veterán
Jöhet Nokia néven telefon de az már nem Nokia lesz, csak egy (nagy valószínűséggel) nulla támogatottságú kínai tucat termék. Az igazi Nokia telefonok már letűntek a MS felvsárlással. Volt egy pár jó Nokia telefonom, de ezután már sajnos nem lesz. Az androiddal végleg beteszik a márkának a kaput. Egy átlag semmi lesz miután lefut az első androidos Nokia telefon utáni hype. WP-vel legalább megvolt az egyediségük mint annak idején a Symbian-nal. Inkább hagynák nyugodni békében egy pár évig a Nokia nevet a telefonos szegmensben.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
abbol, hogy elmeletileg az n1 dizajnjaert is a nokia felelt, gyakorlatilag meg egy ipad klon.
-
khron78
őstag
Kínában erős a Meizu. A világ többi felén meg Nokia logóval és Nokia tartalommal adnák a kínai brand-et, aminek így elég erősen bővülne a piaca.
Foxconn, meg szinte minden prémium brand-et szerel vagy szerelt már. Apple, Sony...
Nagy koponyák ülnek a Nokiánál. Eddig sajnáltam őket, de most a Microsoftot fogom.
Nem, igazából nem fogom őket sajnálni -
vicze
félisten
"hiszen a design-t ők találják ki"
Azért ne lepőd meg túlságosan, ha "némi" hasonlóságot fog mutatni az i6-tal.(Persze attól függ hogy ki gyártja majd, ja nem várjá ők tervezik.
)
"saját felületért is ők felelnek"
A launcher nem a felület. Az OS-ért ugyan úgy a gyártó felel ahogy N1 estében is. -
joey04
titán
Hajrá. Jó lenne ha visszatérnének. És igen, a szememben ezek a Nokia mobilok lesznek, hiszen a design-t ők találják ki és az Androidra ráhúzott saját felületért is ők felelnek, a vas nem saját, de soha nem is volt az, gyártatni meg sokan gyártatnak a foxconnál.
-
pusszycat
nagyúr
Vagy ubuntu os vagy tizen os, az android nem fekszik a Nokiának.
-
tjb007
nagyúr
Remélem hamarosan feleszmél az Ericsson is és főnixmadárként újjáéledve visszatérnek ők is az okostelefonok gyártásához.
-
munnergep
senior tag
Az lenne a jó, ha bevállalnák a stock droidot, frissítés a nexusokkal egyszerre, stb. Legalább valamivel kilógnának a tucat droid gyártók közül.
Vagy BB 10 licensz -
Воланд
titán
jovore sem fognak erkezni nokia okostelefonok. jovore nokia logoval ellatott telefonok fognak erkezni, de a neven kivul sok koze nem lesz a nokiahoz.
"We will look for suitable partners," Rajeev Suri said in an interview published on Thursday. "Microsoft makes mobile phones. We would simply design them and then make the brand name available to license." - tehat kilora eladjak a nokia nevet, meg mielott az emberek elfelejtenek.
-
gyurkikrisz
őstag
A tabletjüket elnézve egy nagy 0 lesz.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Plazmacucci #17 üzenetére
Azon a 3-on kívül is volt azért jó mobiljuk. Elég sok.
-
hito
nagyúr
Na most hol vannak az okosok, akik folyamatosan hintették az igét, hogy nem lesz több Nokia telefon fogja már fel mindenki?
-
Azoknak az embereknek van köze hozzá akik az N8-N9-L800 triót tervezték? Ha nem, akkor a nevén kívül semmilyen Nokiához nem lesz köze.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Keil Walker #3 üzenetére
Azt nem mondták hogy MIUI-os lesz.
-
MartOOn
addikt
'elegánsan' kihatraltak a doglodo wp alól. Helyes. Jöhetnek a ddroidos nokiak jó kamerával. En mar varom oket.
-
Quqesz
nagyúr
Kellene a porondra a nokia! Valami jó os-t is összedobhatnának(pl felkarolnák a jolla-t)..meglátjuk,de örülnék neki!
-
SX Wave
aktív tag
Nokia telefon
ez már nem az, ez csak egy mirage.
-
Haneto
tag
Magyarul lesz újabb kínai telefon 2016-ban. Nem baj ez. Az én telefonom is az(lesz) és a barátnőmnek is van egy Meizu m1 note-ja. Kíváncsi leszek milyen minőséget képviselnek majd.
-
falijja
őstag
Na végre, jöjjön a samu igazi ellenfele megint a porondra...
-
BiP
nagyúr
Nem akarnak ők sehova visszatérni. Egyszerűen kihasználják, és áruba bocsátják a még mindig értékes brand-et.
-
jacis
nagyúr
Kemény
-
aprokaroka87
nagyúr
röhögnék a Nokia kiadna valami Wp-s telefont
bár kétlem -
Borosz
őstag
Besza@rás.
Ez jutott elsőnek eszembe. Megoldja a Nokia és ennek örülök. Sajnáltam, hogy eltűnt a mobiltelefon piacról, de úgy látom nem hagynak ki egy jó lehetőséget sem arra, hogy visszatérjenek. A Nokia mobil él és élni fog!
-
Keil Walker
aktív tag
Űű. MIUI-os Nokia. Jól hangzik
-
gerii
addikt
Hirtelen a 740/840/940-re gondoltam, jó hogy nem azok jönnek jövőre
-
Ste
addikt
Nah, eljött akkor az Androidos Nokiák kora
feltéve ha a jogászok sem találnak kapaszkodót.
Jól tud a Nokia szerződést írni, majd a sorok között lavírozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest