Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mjani1172
üzenetére
Szerinted a szürke importos telefonokat nagy dobra fogják verni, hogy mennyit hozattak be? Amúgy meg a Magyar boltok elképesztő haszonnal dolgoznak, csoda, hogy valaki egyáltalán ott akar venni. Soha nem felejtem el, amikor a MiNote-om vettem, akkor a boltok 190 ezerért adták, pedig lehetett 110-ért is venni és ezen is volt 10 ezer haszon már, meg 1 év Magyar garancia. Azért nem ennyi az ÁFA meg az adó.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mjani1172
üzenetére
A Fórum csak egy dolog. Ismerek eladókat, jóval több ment eddig el. A Xiaomi, nem csak Mi5-ből áll és EU se csak Magyarországból.
(#31) sheratan
Te így tudod, én meg eléggé belelátok. Néhány ezer? Csak a Redmi Note3 Pro-ból, itthon egy eladó, heti 10 fölött ad el. Tudod mennyi Xiaomi-t vettem csak én az elmúlt 3 évbe? Ledöbbennél. Most is arra várok, hogy kiadják az 5s-t és a MiNote2-t. Ki kell menni mondjuk a Csehekhez, beülni egy sörözőbe és megnézni ki mit tesz ki az asztalra. Csodálkoznál, mert nagyon nem látnál mást, mint Xiaomi-t. Persze, hogy többet adnak el EU-ba, mint odahaza, kis költői túlzás, csak érzékeltetni akartam, hogy nagy vásárló az EU. Nem véletlen szeretnének nyitni Amerika és az EU felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest