- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
CptAdamica #88 üzenetére
Ja, csak a cikk és a hozzászólások 99%-a nem a Gear ultragagyi appjairól szól, így nem is feltételeztem, hogy arról írsz.
-
Parallaxis
addikt
válasz
CptAdamica #85 üzenetére
Légyszi, mutass már videókat az Apple Watch-on futó játékokról..
-
Parallaxis
addikt
válasz
CptAdamica #83 üzenetére
A kérdés inkább az, hogy miről is alkotsz véleményt, hisz semmit nem lehet tudni arról, hogy milyen játékokról van szó.
Az óra érzékelőit és a telefon erős hardverét együttesen kihasználó közösségi, vagy fitnesz játékok például nagyon is jók lehetnének. Az órán futó Angry Birds-ben és társaiban én sem hiszek, de szerintem a fejlesztők sem ilyesmiről álmodnak.Nem lehet, hogy nem hülyék az emberek, csak neked kevés a fantáziád?
-
Parallaxis
addikt
.. és figyeld meg, hogy igazuk is lesz ..
Még meg sem fog jelenni, de a konkurencia már másolni fogja a megoldásokat amiket ott látott, a megjelenés után meg pár hónapon belül az okos óra piac 80-90%-át ők fogják uralni.
Ugyanazt a meccset játsszák le ismét, mint az iPadnél, a fanyalgó kritikák is szinte szó szerint ugyanazok és a végeredmény is azonos lesz.
-
Parallaxis
addikt
Ket mag es 512 MB memoria nem eleg egy okosoras jatekhoz?
Egy játékhoz nem CPU magok kellenek, hanem erős és jelen esetben maximálisan takarékos GPU, no azt nem nagyon erőltették az Apple-n kívül a többi gyártónál, ez az UI mozgatásánál is elég rendesen kiütközik, mert eléggé lusta, laggos mindegyik.
Ja es a Watch hardveres speckoit meg nem is lehet tudni.
A fejlesztők ismerik, ez elég
Egyébként a demózott grafika eléggé egyértelművé teszi, hogy izmos vas van alatta. -
Parallaxis
addikt
Szerintem az EA képviselője nem ilyen kvarcjáték utánzatokra gondolt
A Gear-ben nem igazán van olyan hardver, amire normálisabb játékot lehetne készíteni.Valami Ingress jellegű játék pont jó lenne ilyen eszközre, de olyan játék amit nyugodt körülmények között ülve lehet játszani, az szerintem se értelmes ötlet, ha már ott a vonal másik végén egy smartphone is. De utcán sétálva, valami közösségi játékkal játszva egyszerűbb a karodra pillantani néha, mint a mobiloddal a kezedben rohangálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest