Hirdetés
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Íme az új Android Auto!
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Vernee Thor - mondhatni isteni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beno52
tag
Nehéz komolyan venni a tiltakozásukat a type C ellen, amikor a saját eszközeik nagy része is már csak azzal rendelkezik....
-
vicze
félisten
Mekkora mákja van az Applenek, hogy USB-C-ben alapból van autentikáció, így zsigerből tudják lassabb töltésre kényszeríteni, a nem Apple certeztetett kábeleket.
Hát igen a gonosz EU miatt mindenki kábelt kell cseréljen, meg töltőt is mert csak USB-C töltő véget adunk, hogy a régi töltőkkel ne legyen kompatibilis...
-
Parallaxis
addikt
Már látom, hogy az iPhone14 legnagyobb újítása az lesz, hogy elhagyják az ÖSSZES csatlakozót az EU meg nézegethet...
-
Cs.Petya
csendes újonc
en meg akar azt is kinezem beloluk hogy csak wirelless toltes lesz, de ha nem akkor ha mar az iphonet atallitjak akkor nem artana az alap ipadet es a fuleseket is atallitani hogy tenyleg 1 darab tolto eleg legyen minden cucc toltesehez (kiveve mac nyilvan)
-
cirx
senior tag
-
Ésszerűnek hangzik a cikkben írottak . Nem hinnem , hogy nagy érvágás lenne nekik (Apple)
Foleg , hogy sok készülékeikben már benne van.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
k-adi
nagyúr
"pozitív lehet az Apple számára, mindössze bátorítania kell a cégnek a felhasználóit, hogy az új termékeit vegyék meg, és ne a régebbi, USB-C nélküli modelleket válasszák."
Eddigis ezt csinálták nem? úgy érzem ez menni fog most is... pl. majd ha a pro/max c lesz akkor átállnak rögtön a fanok, utána a többiek is. -
shardd
csendes tag
válasz Parallaxis #5 üzenetére
Aztán tájékozott vagy ám Apple fronton. Iphone 14 már megjelent, vannak rajta csatlakozók.
-
nevemfel
senior tag
Nagyon helyes. Épp ideje lenne már.
Rally against apathy draws small crowd
-
.:Ádám:.
tag
válasz Jürgenmüller #13 üzenetére
Majd eladják a vezetéknélküli dokkot 12k-ért. És vegyél belőle a konyhába, a wc-re meg a munkahelyre is ne csak a hálóba.
Ha el tudnak adni 999€-ós allványt a pro monitorjaikhoz akkor bármit. Asszem a MacPro gépház kerekei voltak 799€ ha jól emlékszem.
Szerintem megoldják, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
sethi
senior tag
Ugye az meg van, hogy évek óta type c-s fejek vannak, és az összes kábelük (amik a telefon mellé vannak csomagolva), mag safe töltőjük, watch töltőjük type c-s
-
Ezekiell
veterán
Azért az Apple-nek van ebben tapasztalata, hogyan húzzanak le bárkit anyagilag. Most majd legalább megszűnik ez.
Hát hogyne DDDAki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
gps76
őstag
Higgyétek el, ez lesz a legkisebb gond, majd ha pl. akkut kell cserélni az Iphone-ba, csak gyárit tudsz belerakni,( mert hibaüzenetet dob), és hiába 80% az akku állapot, szervíz üzenetet dob. De lassan minden alkotóelemmel ez lesz, a kijelzőtöl kezdve, más többi alkotórészig, nehogy egy jó minőségű, de nem eredeti alkatrészt építtess bele 15000-ért, hanem cseréltesd ki hivatalos szervizében 50000-ért. Na ez lesz a lehúzás...
És akkor jött a szöveg nem adunk töltőt, mert úgyis van. Persze a régi 1-2 Amperos töltővel hogy használjam ki az újabb töltési szabványokat. Fúj, ahogy át próbálnak b.szni...[ Szerkesztve ]
-
xZer0kidx
senior tag
Kicsit túlzásnak tűnik ez. Minden probléma mértéke attól függ melyik irányból közelítjük meg.
Utángyártott aksinál 15 nap után eltünik a beállítások menüből a figyelmeztetés, az eredetiségére vonatkozóan, de továbbra is megtekinthető ott. Például megtekinthető annak, aki használtan venne készüléket. Megtudja, hogy eredeti e a kijelző vagy az akku vagy sem. Ez nem hülyeség. Mellesleg az akku elhasználódását sem mutatja egy utángyártott modell esetében, ez a későbbiekben szintén hátrány ha az illető eladná a készülékét."Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
-
Teal'C
veterán
Én már évek óta használom a Type-C aljzatot, kábelt és meg kell mondjam nem vagyok maradéktalanul boldog, elég hamar elgyűrődnek az érintkezők a kábelekben főleg az adatátvitelre szolgálók. Több típust próbáltam olcsót drágát de nem sok különbség van köztük.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Jürgenmüller
kezdő
Nagyon jó nekem egy sem volt otthon. Pedig a legutolsó android telefonomat 2 éve vettem, és nem azt adtak hozzá, na ezt hogy magyarázod meg?
Az megvan, hogy nekem van iphone 12 minim, és kellett fejet venni hozzá mert egy sem volt otthon? Pedig van vagy 20 töltő fejem, ami hozzám tartozik, hogy lehet ez? Meséld el kérlek...
-
Ezekiell
veterán
válasz Jürgenmüller #22 üzenetére
Úgy hogy lightning csatlakozó != bármi más csatlakozó. Nagyon szívesen.
De szerintem félreértettél, én arra próbáltam alig árnyaltan célozni, hogy az Apple ez után is le fogja húzni a vásárlóit, pont ahogy eddig is tette.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen