Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) batai15


batai15
(PH! félisten)

Nem csodálom, nagyon jó lett.

"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell******* Redmi note 4 eladó!

(#2) sheratan


sheratan
(Jómunkásember)

Azért az kemény, hogy a Xiaomit megelőzték, pedig ugye teljesen más árkategória a kettő... Mintha több Bentley fogyna mint Dacia :)

(#3) Totheground


Totheground
(PH! addikt)

Főleg az Apple music streaming-el nagyon ütős lett.

Tokyoite - https://www.instagram.com/denesnv/

(#4) Matada2.3


Matada2.3
(PH! kedvence)

Ha csak az Egyesült Államokban nézzük, ahol minden második okostelefon alma, nem is olyan meglepő a watch elsőbbsége.

Finn the human --> S8

(#5) Herreløse


Herreløse
(PH! addikt)

Az Gear S3 Frontier jobban tetszik külsőleg.

"...Mindenki panaszkodik a pénz hiánya miatt,de az ész hiánya miatt soha senki..."

(#6) Tigerclaw válasza sheratan (#2) üzenetére


Tigerclaw
(PH! kedvence)

Talán furának tűnik, de az Apple-re más szabályok vonatkoznak az iPhone óta. Nekik akkor is megy az eladás ha még a rajongótábor sem elégedett. Morognak de azért megveszik. Nem véletlenűl hasonlítják a valláshoz azt ami az Apple-t körülveszi. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó termékeket csinálnak, mert épp ellenkezőleg, de olyan az egész mintha üzletileg rájuk csak fél gravitáció hatna, mint a többiekre.

Egyébként a használatban lévő viszonylag frissebb iPhone-ok számához képest az Apple Watch eladási száma minden csak nem sikertörténet. Jóval nagyobb eladásokban gondolkodtak korábban. Talán ezért is engedtek elég sokat az előző modell árából. Persze az okosórák piaca olyan kicsi, hogy az Apple vígan tudja vezetni még.

Itt is előjön a telefon presztízs értéke. Az hamar kiderül, látszik hogy milyen telefonod van, de az hogy milyen órád az nem igazán, hacsak nem mutogatod feltűnően, ami elég béna dolog. Ráadásul nem is érdekel szinte senkit se hogy milyen órád van, hacsak nem "sznobéknál" tartanak épp partit. Szóval akinek számít a presztízs, az megelégszik a telefonnal így okosórát inkább csak azok vesznek akik ki is akarják, ki is tudják használni. Ez a kisebbség.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#7) daniel909


daniel909
(PH! addikt)

Egyszerűen egy elég nagy rétegnek hasznos az ha a csuklóján is van hálózat. Sok helyzetet tudok elképzelni mikor jól jöhet és nem kell veled legyen a telefon.igazabol ezzel nagyot gurítottak.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.