Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
szerintem eladható lenne biztosan. remek szoftveres támogatottság (hetente frissítések), jó ár, jó hardver. igazából egyébként ügyesen csinálják, mert nem költenek bolthálózat fenntartására, meg ilyesmire, hanem két szolgáltatóhoz (igaz a két kisebbikhez) betársultak, így azok megcsinálják a reklámot meg hasonlókat (múltkor voltam ben egy China Telecom boltban, egész fel méretű reklámon 4 telefon: egy Samsung Galaxy, HTC valami, Nokia Lumia meg Xiaomi), ezen kívül webshopból lehet rendelni, inyen kiszállítás, és ha szervizelni kell, arra pedig van egy rakás partnerük, akik csak átveszik a készülékeket, és továbbítják (nem tudom, hogy helyben javítanak-e, nem mentem ennyire bele).
egyébként múltkor olvastam, hogy a kínai saját márkák közül ez a legnépszerűbb jelenleg, a második azt hiszem az OPPO, a harmadik a Meizu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest