- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
danbenzin #26 üzenetére
Akkor ehhez külön gratulálok neked. Nekem közel 12 féle márkájú telefonom volt, de egyiknek se sikerült megkarcolnom. De aki hozzám fordult ismerettségi körből mobil ügyben (használhatatlanságból visszahozni), azoknak se volt megkarcolva. A gyűrű körül levő festék előbb kopott le, mint hogy a kamera üvegje megkarcolódjon.
De mondhatnám a barátnőimet is, nekik se karcolódott meg soha, pedig hát tudjuk, hogy mi minden x.r van a női táskákban... -
Shyciii
veterán
válasz
pècsimunkás #24 üzenetére
Akkor újra írom én is:
1. A kamerát még a büdös életbe nem karcoltam össze azzal, hogy a háttal tettem le a telefont bárhova is, pedig évtizedek óta így teszem le a telefont
2. A kamerára, meg hátlapra is lehet kapni fóliát, üvegfóliát, zselés fóliát, nano védőréteget stb.Tehát továbbra is teljes őrültség kijelzővel lefelé lerakni azért, hogy ne karcolja a kamerát. Teljesen mindegy, hogy hol rakod le.
-
Shyciii
veterán
válasz
pècsimunkás #11 üzenetére
A kijelző le van fóliázva, nehogy valami ősszekarcolja a kamerát, azért teszem le fordítva.
1. A kamerát még a büdösn életbe nem karcoltam össze azzal, hogy a háttal tettem le a telefont bárhova is, pedig évtizedek óta így teszem le a telefont
2. A kamerára, meg hátlapra is lehet kapni fóliát, üvegfóliát, zselés fóliát, nano védőréteget stb.
Tehát ezért kijelzővel lefele lerakni az asztalra, csak hogy védve legyen a kamera a karcoktól, és ezért lemondani a gyors képernyő feloldásáról (ha kijelző alatt van) telefon felvétele nélkül, vagy az értesítések kijelzéséről elég nagy badarság.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest