Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
pècsimunkás #11 üzenetére
+1 Én is így szoktam, ha nincs rajta tok. Mert a kamera keret nagyon hamar kopott tud lenni és a karc a rémálmom kb..
-
Shyciii
veterán
válasz
pècsimunkás #24 üzenetére
Akkor újra írom én is:
1. A kamerát még a büdös életbe nem karcoltam össze azzal, hogy a háttal tettem le a telefont bárhova is, pedig évtizedek óta így teszem le a telefont
2. A kamerára, meg hátlapra is lehet kapni fóliát, üvegfóliát, zselés fóliát, nano védőréteget stb.Tehát továbbra is teljes őrültség kijelzővel lefelé lerakni azért, hogy ne karcolja a kamerát. Teljesen mindegy, hogy hol rakod le.
-
Shyciii
veterán
válasz
pècsimunkás #11 üzenetére
A kijelző le van fóliázva, nehogy valami ősszekarcolja a kamerát, azért teszem le fordítva.
1. A kamerát még a büdösn életbe nem karcoltam össze azzal, hogy a háttal tettem le a telefont bárhova is, pedig évtizedek óta így teszem le a telefont
2. A kamerára, meg hátlapra is lehet kapni fóliát, üvegfóliát, zselés fóliát, nano védőréteget stb.
Tehát ezért kijelzővel lefele lerakni az asztalra, csak hogy védve legyen a kamera a karcoktól, és ezért lemondani a gyors képernyő feloldásáról (ha kijelző alatt van) telefon felvétele nélkül, vagy az értesítések kijelzéséről elég nagy badarság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest