- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndudas199
csendes tag
Micsoda fizetett cikk, szégyen.
-
hemaka
nagyúr
Tudom hogyan es mikent keszulnek a Danone joghurtok, szoval egyek meg a sajat szemetuket es kozben hallgassanak valami jo zenet azzal a fulhallgatoval, en nem kerek egyikbol sem.
-
Azie
őstag
Joghurtot nem eszek, a Danone termékek fosok - a kefír nem annyira gáz. Füles meg jár a telókhoz és a headsetekhez is
-
razzorr
őstag
Csípőből utasítom el a danone-t és minden termékét amit gyárt. Szemetet nem eszek, csak hogy kapjak egy másik szemetet.
-
-
zseko
veterán
Egyszer néztem, még az életbe nem láttam annyi E betűt egy termékben mint az Activia-ban. De együk mert 'egészséges'....
-
Integra
titán
a paraszt meg rohan venni a danone-t, és a nép pedig nem lát, nem hall, nem olvas, helyette kétpofára zabálja az ipari hulladékot, a mesterséges színezéket, ízfokozót, a zsírt, a cukrot, a műanyagot, észre sem veszi a lehúzást, pedig az egyre kisebb műanyag pohárkába lassan már a kanalát sem tudja beledugni, hiába fizet még mindig ugyanannyit mint x éve...
a tdk meg ehhez a nevét adja (nem mintha jobb minőség lenne a maga iparában, mint a danone).
a mobilaréna meg asszisztál hozzá.
bravo. taps. -
gebro
aktív tag
Úgy néz ki rajtuk maradt egy készlet fülhallgató, és valahogy ki kell szórni a népnek, mert a kutyának sem kell.
-
razorka777
veterán
Komoly.
-
kispecek
aktív tag
Ha joghurt akkor csakis Cserpes
-
Heller2
aktív tag
-
Paul119
addikt
Rendszeres whisky fogyasztoknak nem jar valamk kedvezmeny ?
-
parkr
őstag
ettől nagyobb dolog kellene, hogy danone termékért én pénzt adjak...
-
halkow
őstag
Nem nagy durranás 1100ft
Olcsóban jutsz hozzá egy ilyenhez ki tudja mennyit bír. én anno 2éve vettem egy jvc ha-fx35-b 6k ért -
Crafter32
őstag
Egyem tonna számra a hashajtót a TDK miatt? Köszönöm nem.
-
halkow
őstag
Nem nagy durranás 1100ft
Olcsóban jutsz hozzá egy ilyenhez ki tudja mennyit bír. én anno 2éve vettem egy jvc ha-fx-35-5 szilikonost 6k ért -
Heller2
aktív tag
Akár jó is lehetne...de amikor beváltanád a dolgokat a lapon, akkor nagy semmi...csak áll és áll!
Egy csomó ember panaszkodik erre, a cég részéről persze semmi reakció...ki van ez találva... -
Spancho
senior tag
Nem rossz kezdeményezés.
Régen volt kólás kupak gyűjtés ,de ott legalább sok mindenből lehetett választani. -
Nigér
őstag
Kár hogy a Dreher nem csinál ilyen akciót...
-
kbyte1024
veterán
bifiduuuuuusz essssszenzisssz
))))
-
Bogyi007
veterán
Én lefagyasztva napi 1-2 darabot megeszek a stevia féléből így kuponom van rengeteg,
De nem fognak gyorsan elkopni az ajándékok egyébként:
"Az október havi ajándék igénylése
2013. október 15. 12:00-tól lehetséges,
naponta 100 db érhető el a készlet erejéig."Azaz naponta 100 darab lesz kiosztva és azt is mindig déltől kell igényelni.....
-
Rickazoid
addikt
Nem rossz, de csak elsőre. Csak 17 napig tart, decemberi átvétel, csak 1500 darab és 20 joghurtot kell venni érte és még nem is postázzák? Még ha nem csak egy átlag 2500 Ft-os fülhallgatóról lenne szó...
A kupon már többet ér.
-
HawerKing
őstag
Mekkora promocia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest