- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaszoskeny
aktív tag
"rendelkezik a legjobb hangszóróval (BoomSound) "
-..Meg egyébként is ha érdemben akarok zenét hallgatni azt egy külső brutál BT teszem.Még a legolcsobb 3000 forintos is megeszi,,,"a legjobb a fülese (kialakítja a saját, neked legjobban megfelelő hangprofilt)"
-Szubjektív meg BS egyben...Ha bármit akarok állítani majd én nem egy tervező asztalnál összerakott script.."- 4GB RAM-mal is (jelenleg) a leggyorsabb készülék (Antutu)"
-kit érdekel antutu..."- a legjobb a kamerája (DxoMark 90 pont)"
-Igen ők azok akik a sony mobilok kameráját hozzák ki mindig a legjobbnak true story...
Jó kamera de hogy a legjobb ..Ugyan már az itteni tesztben a képek is hót'cikikJó telefon de azért ne pisilj már be tőle..HTC szemellenző le.....Semmi extra.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Ugyanakkor:
- csicsás(persze ez szubjektív de azért na..)
- kávák(nem vagyok akkora nagy huszár, de ez szerintem 2017-ben már gáz)
- ekkora mérettel az akksi baromira kicsi
- nincs benne vezetéknélküli töltés(ugye? ebben nem vagyok most biztos)
- hajlik(jó tudom a jerryre nem lehet alapozni.. de amit így kettétör az durva)
- hoz valami különleges feature-t az idétlen(és szerintem abszolút haszontalan) nyomkodáson kívül?Nem akarom én oltani ezt a telefont, csak gondoltam leírom, hogy nekem miért nem tetszik. Nem mondom, hogy annyira rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest