Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Retekegér #49 üzenetére
Lényegében erre céloztam én is
ill. technikailag nem igazán van sok lehetőség az antenna térerejének javítására. Persze lehet hosszába is odacsapni egy csíkot, de létezik egy "közízlés", (amit valszeg mértek fókuszcsoportokon is) és nem venné be. Plusz lehet, hogy az erőbehatásoknak sem állna kellő szinten ellen a készülék akkor.
Azért vicces tud lenni, amikor egy adott műanyag csíkba látja valaki a hasonlóságot két készülék hátlapja között. Számomra a HTC m7-m8-m9 hátlapja baromira nem hasonlít az i6-ért. az egyik sík, a másik gömbölydeden ívelt. A kamerák elhelyezése is full más. Viszont az iPod touch 5g/6g hátlapja nagyon hasonlít az i6-éra. Konkrétan, mintha csak felnagyították volna, és beletették volna a kötelező antenna jelerősségét elősegítő műanyag sávokat. (Az iPodról pedig a wifi jelerősségének javítása érdekében elhelyezett felső műanyag csík került kb. igényesebb elosztásra)
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Retekegér #33 üzenetére
iPod touch 5g gyakorlatilag full olyan hátlappal rendelkezik, mint az i6, csak, arra nem kellett rádobni az antennáknak a műanyag sávos kivágást.
gancsos: ez a műanyag csík már a sim iPhone 5-ben is benne volt... csak nem olyan látványosan, de végig fut. Elég nehéz lenne máshogy megoldani az antennák jelerősségének optimális szintjét egy full fém hátlappal.
Sorry kifutottam a szerkesztésből
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest