Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• viccups

újonc

A UPS vicc kategória.Eddig is csak a gond volt velük, de most betelt a pohár.A lányom rendelt Törökországból a szalagavatójára ékszereket.Küldtek egy e-mailt hogy töltsem ki a vámárú nyilatkozatot stb., nagyon kevés információval, aki nem ért hozzá annak gyakorlatilag érthetetlen az egész és nagyon fontos infók hiányoztak belőle.Írtak egy telszámot is.Egyből hívtam őket mert kellett volna a segítség.Ez 2 hete volt, azóta kb.50x hívtam őket, 1x sem vették fel.Gondoltam kinyomtatom a lapokat és feladom postán, jobb ötletem nem volt.
    Fel is adtam a levelet, de másnap felhívtam egy másik számot aki ügyfélszolgálatnak csúfolja magát.A nevében is benne van mire vár az ember.Na ez egy borzalmasan arrogáns, lekezelő, okoskodó hölgyet jelent, aki segítség helyett csak kioktatott.Kiderült hogy levélben nem jó, csakis faxolva jó nekik a nyomtatvány.Mondtam én nem tudok faxolni, nincs más mód? Az volt a válasza hogy ő azzal nem tud mit kezdeni ha a 21.században valaki nem tud faxot küldeni.Na ekkor már felment az agyvízem, maradjunk annyiban hogy letette.Végül megoldottam a faxot, tudom hogy meg lehet oldani de azt nem tudom elfogadni hogy csak így lehet nekik elküldeni.5 napja történt, semmi válasz, annyi látható hogy a raktárban van a csomag.Megint felhívtam az ügyfélszolgálatot, vagy ugyanaz a kedves kis angyalka vette fel, vagy egy másik ugyanolyan megkeseredett vén szipirtyó, nem tudom de ez is bunkó volt.Ő semmit nem tud segíteni, hívjam fel a vámcsoportot, azokat akiket 2 hete nem tudok elérni, illetve írjak nekik e-mailt, azoknak akik nem válaszoltak az előzőre sem.Azaz semmit nem tudok tenni, semmit nem tudok kérdezni, az egyetlen fellelhető élő ember egy pszhihopata nőszemély aki segíteni nem tud-nem akar, ellenben a stílusával 2 perc alatt gyilkos hangulatba tud hozni.
    Szombaton szalagavató, nagyon kicsi az esély hogy megkapjuk az alkalmi ékszereket.Köszönjük szépen UPS, ha lenne ilyen megpályázhatnák a világ legkevésbé ügyfélbarát cégé :Y t.

Új hozzászólás Aktív témák