Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Egyébként ez elvileg azért van így, mert a transzkódolt videó+SimHD sorrend jobb minőséget biztosít a SimHD+transzkódolt videó sorrendhez képest.
Nekem ez azert furan hangzik, hogy a ketszer enkodolt kep jobb lesz, mint az egyszer enkodolt, meg ketszer enkodolni lassabb is, mint egyszer, erre tudsz valamilyen hivatkozast adni?
Amugy nekem az tunik valoszinunek, hogy gpu-ban simhd-zik, es akkor mar nem tolti le gpu-bol a felnagyitott kepet, hanem ott enkodolja is. Nem azert, mert quick sync-kel nem lehetne megcsinalni, csak nem ugy implementaltak.
-
lenox
veterán
Nem ertem, mit csinalsz ezzel pontosan? En eddig azt hittem, hogy sd videot felskalazol hd-re, majd enkodolod. Szoval hamarabb van a SimHD, mint a quick sync. Eloszor quick sync, vagyis enkodolt adat, es azon SimHD-zni, ennek mi ertelme? Ilyet lejatszaskor kellene csinalni, nem? De lejatszaskor minek quick syncezni, hd videot quick sync nelkul is lejatszik majdnem barmi. Mindenesetre az quick sync egy apin keresztul elerheto, tudsz neki adogatni pl. rgb kepeket, o meg visszaadogatja a tomoritett verziot, kozben nem tudom mit kene filterelni, max elotte, szoval nem latom tovabbra sem, hogy minek lenne a quick sync a korlatja.
-
lenox
veterán
Nem biztos, hogy ertem. A SimHD csak annyit csinal, hogy a HD kep, ami az inputja az enkodolasnak, szebb lesz tole. Szoval lehet, hogy a MediaConverter programod nincs felkeszitve, hogy igy hasznalja, de ez nem a Quick Sync korlatja, annak tok mindegy, hogy milyen feldolgozott kepet adsz neki, abbol is enkodol, nem?
Cpu temaban azert nem mindegy, hogy nullarol x86-ot epitenek, vagy arm-ot licenszelnek, amihez szepen elerhetok a feljesztesek. Azt nem is irom le. X86-ban viszont egy most ujonnan beszallo akkora hatrannyal indulna, hogy azt viszont leirom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gigabyte GTX1060 6GB
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest